Zavallı plaka.
Hocam kusura bakmada,bana gore hic mi hic olmamis.Jantlarin rengi cok kotu,amatorce yapilmis kuyruk iptali ve plaka montaji.One de 2 led.Bunlari yapip 9.700 fiyat istemek kusura bakma ama bana cok sacma geliyo.Tabi motor senin keyif senin bisey demeye hakkim yok ama sahsen ben alici olsam bunlari extra olarak gormem aksine fiyat dusurmeye calisirim.
Not : o yoshi egzost orjinal degil,sanayimura
emege saygım var. üzerindeki aksesuara da lafım yok
fakat ben sıfırı 10 bin lira olan bir motosikletin ikinci elini gidip 300 400 tlye daha düşük diye canlı para sayıp almam..
giderim basarım parayı alırım orjinal stock hyo 13 model binerim 12 de takst yaptırırım.
fiyat cok abartı olmuş 8.5 - 9 desen gider mi gider...
hayır sanayipovic egzost o bilmiyon sen. maltepe sanayi de var bi abi 250 liraya bir egzost yapıyor görmen lazım =)
# motosikletle.blogspot
%98 hyo kullanıcısı bu dediklerinin yerine hemen 600rr alır birde arkadaşın yazdıkları özel jant boyama neyle boyadılar her boyatan özel oluyor en iyi ihtmal fırın boyadır işte, rizmo style ama bir rimoza değil, sinyal çakar falan sanayi style ben buradan bakınca pek abartılacak ve para tutacak bir şey göremedim. Emeğinize saygı duyuyorum kişiselliştirmişiniz ancak bukdar abartmanın anlamı yok. Bir diğer anlamadım noktada s&t kanuni hyo kullananlar okadar sticer yapıştırıyorlar arkadaşın yaptığı gibi LS2 vs vs gidip s&t kanuni yazısını söküyosunuz neden acaba? unutmadan egzosta çakma hocam orji yosi diye aldıysanız aldığınız yere götürün piyasada 150tl ye satılıyor haberiniz olsun. sivas sanayi style
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
10 tl ye almayanı dövüyorlar be arkadaşım
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...08966879/detay
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
benim video linki üstte var ark henüz yüklemedi ama yakın zamanda onuda ekleriz bu kategoride en tok ses yoshiden cıkıo tiger tri oval daha tiz bi ses cıkarıyor oyle soyleyebilirim
Ayrica yaptigin modifiyeler keyfi ve kisiye gore degisir 2. Elde cokta bi ekstra katmaz.Jantlari boyatmissin mesela bunu fiyata yansitman bence sacma.He ozel bi xenon alip takmis olsan tamam derim.
Hani mesela bi beyin,gt 250 r a gore yapilmis marka bi egzost,hava filtresi,arka jant lastik genisletme,xenon filan yapmis olsan diyebilirdim bi farkliligi var.Ama elcik,600 f ayna filan bunu zaten herkes nerdeyse aldigi gun yapiyo motoruna artik.Yinede kazasiz belasiz surusler nazar degmesin
hocam her malın bi ederi vardır 10 tlyede var 100 tl yede 500 tlyede
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:56 ----------
ilan detayında gerekli acıklamalar ztn yapıldı dostum burdan onu yaptm bunu yaptım diye cvp yazamam foruma herkesin yorumuna saygılar
İlandaki
"KASA OLARAK R1 YADA 600RR DAN FARKSIZDIR"
cümlesinin meali ne ola acaba?
Bir de egzozun orjinal yada değil ama sesi süper olmuş. Ne yüksek ne alçak. Lakin 500 TL ye çıkma yoshi bile bulabileceğinden şüpheliyim
#sürenadam
iste motordan anlamayan insanların kafadan sallamasyon egsoz orjinal yoshi degil lafları yüzünden resim falan koymak istemiyorum gel egsoz orjinalmi degilmi yakından gor arkadasım sesinden anlamıyorsan sen motora binme ztn bisiklete bin üstte videosu var
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------
kasa olarakdan da anlasılacagı gibi ebat yükseklik sase kas vs ( agırlık haric )
Orijinal yosi ise sitesinden ürünü gösterebilirmisin yada başka bir yerden linkte verebilirsin... Model alabilirmiyiz ben bu modeli bilmiyorumda sonuçta bilmemek değil öğrenmemek ayıpmış. Öğrenmek istiyoruz anlatırmısın arkadaşım.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Şöyle bir ürün var sahibinden.comda
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8962492/detay/
Ancak model vs. belirtilmemiş.
Yoshinin sitesinde ise şu var
http://shop.yoshimura-jp.com/en/prod...sai.php?id=695
benziyorlar ancak gerçek mi ki ?
arkadaslar kimsenin motoru o eder bu eder degil mesele lüzümsuz yorum yapmayın emege saygınız denen birsey var onlar kendilerini biliyor olumlu olumsuz yorum yaparsınız diye bi paylasım actık yok o orjinal dgl yok o cakma yok bilmem ne tavsiye etceginiz bir sey olur eyw yok ben keyfi koftiden fikir yazıyorum diyorsanız kaldıralım gitsin o zaman ayptır ya rica ediyorum o sekilde yorum yapanların gozumde duran trafikte onume kıran serefzlerdn farkı yoktur kolay gelsin
Görkem korucu nun motoru bu valla iyi yapmıştı ama sattı motoru 600f aldı satığı adamda başkasına sattı en son 33.000km deydi sonra noldu bilmiyorum
BU konuya gelirsek şuan hyosung u sattığıma resmen sevindim yazışma tarzı bile karşı tarafın nasıl bi kişilik yapısına sahip olduğunu çok net gösterebilir ve ben şuan mahallemizin bıçkın delikanlılarını görmüş kadar oldum bence bu motoru hyosung geri almalı
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Valla ben bisiklete bineyim ozaman yarın... 600RR kasa bisikletime...
#sürenadam
hocam bu üründen yurt dısından adam ztn 3 tane getirtmis son ürünü ben aldım eski tip yoshi bunlar ondan sonra cakmaları yapıldı ve üretim bitince bu serilerin üzerine yapıstırmalı cakmaları yapıldı gosterdigin de oyle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)