Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Mondial Vulture 150 ile kaza yapılırsa ne olur. işte görseller

REKLAM ALANI
    mertun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250
    Selam arkadaşlar

gördüğünüz motor daha 4 aylık ve arkadaş kaza yaptıktan sonra bu hale geldi. nasıl geldi diye soracak olursanız SOLA doğru atan motor arkadaşla beraber kayarak kaldırıma girmiş şu anda tek basışta çalışıyor ama tahmini masraf 300 tl den fazla olacak gibi duruyor

30 km ile gidipte mondial ile düşerseniz koruma demiriniz gördüğünüz gibi hiç bir işe yaramamakla beraber farınızı ve geriye kalan herşeyinizi kırabiliyor.

aman arkaadaşlar dikkatli olalım
    Evil 9 MK Turkey President : Mert Martı No Matter What You Ride!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    koruma demiri işe yaramış çünkü yere sürtmüş o olmasa motorun sağ tarafı komple zarar görürdü bence depo o kadar zarar gördüğüne göre yerdeki bir yükseltiye vurmuş yoksa bepo yere vursa sağ tarafında içe göçük olur
    cenkito bunu beğendi.

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Koruma demiri sürücüyü korumak içindir. Kaza anında bacağınızın motor altında kalmasını engellemek içindir. Motor parçası değişir. 30 km ile bacağını kırabilirdi, bileğini kırabilirdi, ağır yaralanma olmadığına göre koruma demiri görevini görmüş.
    Kiraz'' ve cenkito bunu beğendiler.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    gecmiş olsun her motor icin koruma demiri farklıdır bence . ben mc kullandım kackre yujsek hızda dustum 80 -90 ile . arka canta ve ayna kırıldı tek
    İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
    MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
    TECRUBE = 250K +

haojin2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 2006/Lada Samara 1500i 2001
    Geçmiş olsun.Mondial yedek parça sitesinde depo 163 tl,far 61 tl,sinyal 12 tl.Toplam 236 TL yapıyor.Depoyu kaportacılara bir sorun belki halledebilirler.
    http://www.mondialyp.com/?part=yedekparcalar
    Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Geçmiş olsun. Motor kazalarının geneli böyle
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    geçmiş olsun
    DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ

geçmiş olsun...hasar az bile...

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Öncelikle Geçmiş Olsun.
    Arkadaşım Tam Çözemedim ama markayı kötülemek amaçlımı yapıyon bu paylaşımı ?
    Eğer öyleyse daha allahdan belanımı arıyon yahuu
    Motor yan yatıyor ve kaldırıma giriyor sadece far ve Depo eziliyor tahmini masrafında 250 Tl
    Bu Kazayı Cbf ,Tvs İle yada ybr ile yapsaydın sana 500 Tl Olurdu Tamirat masrafın
    Tek marş lada çalışıyor diyosun bak ne güzel Ayrca o Koruma demiri olmasaydı hem Kullanıcısı hemde motorda ağır hasar olabilirdi
    Motorun Sağlamlığını Göstermek için Böyle başlık açtığını sanmıyorum Eğer Öyle olsaydı Bunları yazmazdın
    gördüğünüz motor daha 4 aylık ve arkadaş kaza yaptıktan sonra bu hale geldi
    Bunlarda Art niyet görüyorum ben İyi niyet değil
    Şuanda Link atamam ama Düşük Kilometrelerde Devrilipde Çok Pert olan topic gördüm ben Hemde Japon Ve Hyo,İtalyan dahilinde motorlar
    Mengu16, mertun ve cenkito bunu beğendiler.
    Sado

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. umarım arkadaş da bir şey yoktur.
    Ben sana 20.000 TL lik motor al ve olduğun yerde yan düş derim. bakalım kaç liralık masraf açacak
    Mondial, honda fark etmez. hiç biri kazadan sonra temiz kalmaz. Bazılarının şansına gidon dik gelir eğilir depo sağlam kalır. Bazıları da perte çıkar.
    Kiraz'' ve cenkito bunu beğendiler.
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Motosikleti
    Hyosung GV250
    Alıntı haojin2005 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun.Mondial yedek parça sitesinde depo 163 tl,far 61 tl,sinyal 12 tl.Toplam 236 TL yapıyor.Depoyu kaportacılara bir sorun belki halledebilirler.
    http://www.mondialyp.com/?part=yedekparcalar
    saol abi daha arkadaş motoru göndermeden baktım parça fiyatlarına 250 300 tl gibi bir fiyatı oluyor 50 tlde işçilik veriyoruz 300 e falan geliyor herşeyiyle 300 tl masrafı var o zaman sıfır olacak motor zaten 1200 kmde falan alet. arkadaş dikkatli olmamış girmiş ama yine koruma demiri korumuş arkadaşı ki motor bu haldeyken kalkıp gidebilmiş

haojin2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 2006/Lada Samara 1500i 2001
    Alıntı mertun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saol abi daha arkadaş motoru göndermeden baktım parça fiyatlarına 250 300 tl gibi bir fiyatı oluyor 50 tlde işçilik veriyoruz 300 e falan geliyor herşeyiyle 300 tl masrafı var o zaman sıfır olacak motor zaten 1200 kmde falan alet. arkadaş dikkatli olmamış girmiş ama yine koruma demiri korumuş arkadaşı ki motor bu haldeyken kalkıp gidebilmiş
    Eğer deponun ağzı geniş ise levye sokulup düzeltilebilir.Ufak tefek çukurlar da macunla kapatılır.
    Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)

Motosikleti
    Hyosung GV250
    Alıntı eren özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle Geçmiş Olsun.
    Arkadaşım Tam Çözemedim ama markayı kötülemek amaçlımı yapıyon bu paylaşımı ?
    Eğer öyleyse daha allahdan belanımı arıyon yahuu
    Motor yan yatıyor ve kaldırıma giriyor sadece far ve Depo eziliyor tahmini masrafında 250 Tl
    Bu Kazayı Cbf ,Tvs İle yada ybr ile yapsaydın sana 500 Tl Olurdu Tamirat masrafın
    Tek marş lada çalışıyor diyosun bak ne güzel Ayrca o Koruma demiri olmasaydı hem Kullanıcısı hemde motorda ağır hasar olabilirdi
    Motorun Sağlamlığını Göstermek için Böyle başlık açtığını sanmıyorum Eğer Öyle olsaydı Bunları yazmazdın
    gördüğünüz motor daha 4 aylık ve arkadaş kaza yaptıktan sonra bu hale geldi
    Bunlarda Art niyet görüyorum ben İyi niyet değil
    Şuanda Link atamam ama Düşük Kilometrelerde Devrilipde Çok Pert olan topic gördüm ben Hemde Japon Ve Hyo,İtalyan dahilinde motorlar
    marka kötüleme amacı güdülmedi yazıda sadece arkadaşlara dikkatli olmazsanız motorunuzun başına bu gelebilir demek istedim. bu motorun olayı şudur.

arkadaş 2012 11. ayda 3100 tl ye sıfır aldı ve kazayı 1 hafta önce yaptı 3100 tl lik motor su anda görüldüğü gibi sadece ufacık bir kazada bile başınıza gelebileceklerin göstergesi bu sadece

yoksa mondialin 2012 serisi motorlar benim gözümde gayet iyi neden forumca birine saldırmak için böyle bir ortam arıyosunuz onu çözemedim ben

Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    Geçmiş olsun kardeşim
    mertun bunu beğendi.
    birGarip..

Motosikleti
    Hyosung GV250
    birde artık tamamiyle tamir ettikten sonra fotoğrafını atarım bakalım ne olacak :D

geçmiş olsun öncelikle arkadasına... ayrıca koruma demiri o, daha fazlasını yapması gerekıyormuş gibi yorum yapmışsın.. bir de başlığın mondial i kötüleme temelli bir his veriyor insana ilk bakışta. o yüzden yüklenilebiliniyor. daha dikkatli olmakta faide var yazariken ;)

Motosikleti
    Hyosung GV250
    Alıntı drnkm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun öncelikle arkadasına... ayrıca koruma demiri o, daha fazlasını yapması gerekıyormuş gibi yorum yapmışsın.. bir de başlığın mondial i kötüleme temelli bir his veriyor insana ilk bakışta. o yüzden yüklenilebiliniyor. daha dikkatli olmakta faide var yazariken ;)
    abi saol yazın için benim şu anda fotoğraflarda gördüğün motorum yaşım 27 olmasına rağmen 21. motorum çok aldım bindim sürdüm test ettim hepsiyle ilgili bilgim var. mondialin eski serileri berbattır kim ne derse desin

2006 MCT 250 ! sizce ne ? ben 3 defa aldım sattım o motordan her aldığım motor yağ akıtıyordu kronik. bi tanesi durduk yere amörtisörünü adamın sıratına çakıodu az kala. kaç defa 2 farklı motorla sargı yaktı. kız arkadaşımla ben kaldık vapurun ortasında
    ZC 150 aldım 2 defa 1 tanesi gerçekten iyiydi yalova armutlu istanbul tekirdağ yaptım banamısın demedi ama sonra 2 sene sonra aynı motordan bi tane daha geldi motor servis bakımlı olmasına rağmen çalışmıyordu uzun süre basmayınca

hadi onu bırak en komik hikaye yolda 80 le giderken 125 zn nin şasesini kırmasıydı inanmayan varsa telefon numarası vereyim trajikomik hikayeyi anlatsın bizim abimiz.

mondial in yeni serileri güzel. mesela mr destro - işçilik biraz daha iyi kalite görülebiliyor. çok fazla sorun vermiyor.
    150 mr benim çok yakın bir abim defalarca ankara - istanbul - tekirdağ - yalova - bursa gibi yerlere gitti 1000 km de aldı 17.000 de sattı sorunsuz bir şekilde.

mondial servislerine düzgün çeki düzen verse emin olun sorunsuz. ama bisiklet tamircisine bile bayilik verip bayinin adresini yazma gereksinimi bile duymuyor bazen.

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    o lastiklerin gerçek suçlu olduğunu kimse yazmayacak mı?
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o lastiklerin gerçek suçlu olduğunu kimse yazmayacak mı?
    Aynı lastikleri(CST) yamaha da kullanıyor ybr125'in orjinal lastikleri olarak.

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    geçen bir video izledim burada yayınlasam bidaha kimse motosiklet die bişi tanımaz...

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)