[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Bir kardeş tavsiyesi ledli stop yapsan süper durur. resimdeki stoplar hiç güzel değil. (Motorunun Maşallah'ı var.)
Fazla değil.. Bi Cbr'nin ruhsatında adım yazsa yeter.
adamım motoruna güzel bakıyosun... totomuz deydiğinde ona anlamıştım bunu...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
evin salonuna antika gibi konulabilir çok güzel motorunuz
Teşekkürler tavsiyeniz için aklımda olan şeylerden biriydi söylediğiniz nasip olursa en yakın zamanda yapıcam
---------- Post added at 14:19 ---------- Previous post was at 14:17 ----------
Sağol abi sende öyle düşündüysen ne mutlu. Kazasız belasız sürüşler. Selamlar...
---------- Post added at 14:21 ---------- Previous post was at 14:19 ----------
Teşekkürler kazasız belasız sürüşler dilerim...
---------- Post added at 14:24 ---------- Previous post was at 14:21 ----------
Sağol aga gel gari de gezilere devam edelim ya Sanada kazasız belasız bol km ler dilerim kardeşim
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Gözüm gibi bakıyorum bu olsa gerek arka stop değişsin 10 numara olur :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
22.000 km'de ve sıfırından daha temiz bir makine nasıl olur deseler bu makine olur sanırım.
Allah nazardan saklasın.
Kazasız belasız nice kilometreler yaparsınız inşallah
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez buyunum.
bu sene denizliye ziyarete geldiğimde alacam altıma vuracam kırbacı...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Elimizden geldiğince bakmaya çalışıyoruz Arka stop değişicek en yakın zamanda Kazasız belasız sürüşler
---------- Post added at 14:38 ---------- Previous post was at 14:36 ----------
Teşekkürler 0 ına göre eksikleri çok ama eksikte olsa insanın motorunu önce sevmesi lazım. İyi dilekleriniz için teşekkürler. Size de kazasız belasız bol km li sürüşler dilerim...
---------- Post added at 14:40 ---------- Previous post was at 14:38 ----------
Ayıp ettin abi motor senin ver coşkuyu
Güle güle kullan. Bakımlı mal kendini belli ediyor her halinden.
Yalnız ya sen çok ağırsın yada arka amortisör çok yumuşak
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Oyyy oyy oyy!!! Hocam allah ayırmasın pek bir yakısmıssınız bu arada o denizin rengi nedir abi? Hafif bir oynama varmı o renkte Ama bittim fotolara..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
motorun rengi cok iyimis alt sakalda yakısmıs
Motor çok yakışıklı Allah Kaza bela vermesin.Sanki İnnazumanın dedesi gibi durmuş, ilk görünce alkıma Gsr serisi geldi.Vibrasyonda yoksa uzun müddet satılmayacak nadir görebileceğimiz bir motor bence.Buralarda hiç görmedim.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
tesekurler amatisorun ayari yok malesef orjinal sekildi kullaniyorum ama bende agirim biraz dogrudur sanirim biraz yukseltmek lazim arkayi
---------- Post added at 19:31 ---------- Previous post was at 19:29 ----------
ali abi alttakinlerde ramazan renklendirme falan yapmis yaw deme oyle deme
---------- Post added at 19:33 ---------- Previous post was at 19:31 ----------
sagolasin kardes salda golu orasi arkadas fotoshopta renk vermis biraz resimlere ondan kazasiz belasiz surusler dilerim
Güzel motor nice kmlere.Yalnız arka stop yenilense kanımca çok iyi olur.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
tesekkurler
---------- Post added at 19:38 ---------- Previous post was at 19:35 ----------
tesekkurler vibrasyon hatiri sayilir derecede var ama arkaya binen arkadaslar 80 civarinda giderken titresimsiz oldugunu bi kac kez soylemislerdi. titresim var biraz muhakkak ama rahatsiz edici degil
---------- Post added at 19:41 ---------- Previous post was at 19:38 ----------
tesekkurler arka stopa oncelikle meguaris plastix uygulamasi yapmayi dusunuyorum daha sonra led dosenicek nasipse sizede kazasiz belasiz bol km ler dilerim
Bu sakal benim cihaza da olur mu yav arkadaşlar? Puma 150cc var bende... Bilgisi olan var mı bu konuda?
Olur kardeşim tek yapman gereken sakalı temin etmen gerisini bulunduğun yerde az çok montajdan anlayan bi motorcu yapar. Biz kendimiz yaptık ve çift egzoz çıkışı olmasına rağmen kıl testere ile keserek yaptık. Ufak ve yerinde yapılan uğraşla montajı çok basit bi parça.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)