Bumoto Calibre 250RR 2013 Model Yakın İncelemem
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bumu değerlendirme demek eski lastikten daha kaliteli ve daha büyük lastik gelmiş vaybe :D demek çakma 2012 29 bg gitmiş orjinali gelmiş bizzatta sordun demek adam zaten benim yogurdum ekşi dicekti sana :D neyse :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
ne diyelim cbr 250 sahiplerine yan sanayi yedek parça desteği gelmiş oldu böylece...
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
-
-
Arkadaşlar merhaba,
Ben de dün ve bugün fuardaydım. Bu konu da oldukça eksiklikler gördüm ve dayanamadım, yazayım istedim. Öncelikle calibre'nin satışına aynen devam edilecekmiş. Resimleri paylaşılan siyah motosiklet, iki çeşit olarak üretilmiş ve henüz her hangi bir isim koyulmamış. Yeni üretilen model den iki seçenek sunulmuş. Bunlardan biri, cbr'ın bire bir kopyası. Bir de sadece calibrenin ön kafa grenajının, geriye kalanın yine bire bir cbr olan versyonu.
Hangisi daha çok ilgi görürse, onu getireceklermiş. Yani henüz belli değil. Motosikletin hp değerinin 27 olduğu söylendi. Calibre de olduğu gibi karbüratörlü. Fakat bu yeni model de daha kalın bir radyatörün kullanıldığı gibi, daha da iyi bir fan ile desteklemişler. Kalıp olarak calibreden üstün değil. Fiyatın ise 8 civarı olacağı söylendi. Çok fazla bir ayrıntıya giremedim, yani devir kesici vs. var mı sormaya fırsatım olmadı...
Bence taklit edilmesi bile alınmaması için bir sebep. Fakat calibrenin ne olursa olsun, kendi bir tarzı olduğunu söyleyebilirim. Zamanla alan, kullanan arkadaşlar olacaktır. Biz de o zaman yorumlarını gözlemleyeceğiz...
Telefonla yazdığım için uzun yazamıyorum. Şimdilik bu kadar.
Saygılarımla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------
Bir de xcopy,
2012 Calibrede Tekerlerde Sorun Vardı Bunun Yerini Daha Kaliteli ve İri Teker Almış demişsin, neymiş o sorun çok merak ettim?
-
-
yok yok benim hiç bir moto ile alıp veremediğim yok benim bu başlığın konusu ile alakasız içeriğine varsayımlarına vede tanımlarına takıntım var :D ayrıca mallar ortada pek konuşmaya gerekte yok
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
Dostum, ben parça müdürü ve bir üst yetkili ile görüştüm. Beni de kendileri tanıyorlar. Çünkü paylaşımlarımı görmüşler. Sana gorevliler ne demiş veya nasıl gördün bilemiyorum fakat, benim yanımda bana eşlik eden 4 arkadaşım daha bana katılacaktır. Bir kere lastik ebatlarında hiç bir değişiklik yok. Ve de kalıp olarak da öyle. Oratada cbr takliti bir ürün olup, buna bir de ayrı olarak calibre kafa grenajı eklenmiş modeli var. O model de calibre değil. Daha adı bile yok. Sadece beğeniye sunduk, beğenilirse getireceğiz denildi. Sen burada yeni calibre gibi tanıtmışsın motoru. Öyle bir şey yok... Ya seni yanlış bilgilendirdiler, ya da sen iyi bir şekilde gözlemleyemedin. Ben calibre sahibiyim, paylaşımlarımı biliyorsun, motosikleti de iyi tanıyorum. Ne konuştuğu mu ve gördüğümü de biliyorum. Sen ona rağmen o böyle, su şöyle diyorsan, ben de şunu söylerim; ağzı olan konuşuyor...
Art niyetle bir konu açmadığını ve bumotoyu beğendini biliyorum. Fakat farkında olmadan da insanları yanlış bilgilendiriyorsun....
Hiç bir konuda test etmediğin, sahibi olmadığın bir motor hakkında konuşman yanlış. Duyumlar ile olmuyor bu iş...
-
Cakma cbr yaptin bari enjeksiyonlu yap
-
Kafa calibre arkası cbr olan çok hoşuma gitti ne zaman geleceği konusunda nisan'da gelecek belki mayısa da kalabilir dedi yetkili fakat gördüm ki her yetkili farklı bir şey söylemiş 29 beygir demiş bana 27 beygir demişti. Ne zaman geleceğini başka soran oldu mu? Size ne dediler?
-
17 Temmuz 2013, 03:11
cbr ile birebir aynı. yani bir çin klasiği. çakma motor. yorum yapıncada kötü oluyorsun. bumoto düşmanı ilan ediliyorsun. orjinalinin çakması olan hangi icattan hayır gelmişki bumoto dan gelsin. 8 binin üstünde bir rakamdan bahsediliyor. orjinali ile arasındaki fiyat farkı 2000 ila 2500 lilra arasında. orjinali ile arasındaki kalite farkı ise paha biçilemez. yinede alacak arkadaşlara hayırlı olsun.kazasız belasız ve arızasız kullanmak nasip olur inşallah.
-
17 Temmuz 2013, 03:18
tuguj adlı üyeden alıntı
cbr ile birebir aynı. yani bir çin klasiği. çakma motor. yorum yapıncada kötü oluyorsun. bumoto düşmanı ilan ediliyorsun. orjinalinin çakması olan hangi icattan hayır gelmişki bumoto dan gelsin. 8 binin üstünde bir rakamdan bahsediliyor. orjinali ile arasındaki fiyat farkı 2000 ila 2500 lilra arasında. orjinali ile arasındaki kalite farkı ise paha biçilemez. yinede alacak arkadaşlara hayırlı olsun.kazasız belasız ve arızasız kullanmak nasip olur inşallah.
Kesinlikle katılıyorum. Taklit varsa orjinali iyi olduğu içindir . Taklitin olduğu yerden uzaklaşırım herzaman orjinalden yanayım .
-
Farklımı olmuş motor tam yakalıyamadım . Cbr 125 R mı almalıyım 0 yoksa Calibre 250 nin 2013 lerinimi almalıyım sizce fiyat olarak çok yakınlar birbirlerine yardımcı olurmusunuz ?
-
Çorum İl Temsilcisi
Bu 2013'ler vitesi gösteriyormu acaba bileniniz varmı ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)