Arkadaşlar buda benim kanuni breton... kendimce modifiye yapmaya çalıştım.. sizce nasıl olmuş.. daha orta basamak ve ayaklık boyanacaktı ama hava yağmurlu olduğu için boyayamadım.. eleştiriler nasıl olacak.
Arkadaşlar buda benim kanuni breton... kendimce modifiye yapmaya çalıştım.. sizce nasıl olmuş.. daha orta basamak ve ayaklık boyanacaktı ama hava yağmurlu olduğu için boyayamadım.. eleştiriler nasıl olacak.
Jantlar hariç güzel ve sade olmuş. Yalnız o jant hiç olmamış hocam en kısa zamanda çıkar onu. Çemberi elciklerle aynı renk olan telli bi jant taksan gayet güzel olur ama bu jant harbiden kötü olmuş.
undefined
ben denizliden gelirken o senin dediğin telli cant yüzünden az daha ölüyordum. lastik patladı fakat allah dan virajda değildimde motoru zorda olsa durdurabildim. onun için çelik jant ve dublex lastik aldım. evet senin dediğin gibide olabilir ama böyle ölüm riski daha az. teşekkürler.
Ne diyeyim, Aprilia, BMW, Husqvarna, KTM yanılıyorsa bilemem. Senin telli jantın kötü diye diğerlerine saydırmana gerek yok. Lastik neden patladı peki ?
undefined
çivi girdi..... yanlış anlaşılmasın kimseye saydırdığım falan yok.. telli cant kötü demedim ben bana göre uygun değil dedim... kullanan kullansın.. bişey daha varki o senin söylediğin motorlar telli jant ve dubleks lastikli olabiliyor.. çünki teller janttan girip çıkmıyor. onlar janta takılıyor ve yantın içi sanki çelik jant gibi oluyor yani dubleks takılıyor. ben o kelimeleri küçük motorlar için dedim çünki onlara dubleks olmuyor ne yazıkki. isteyen istediğini kullanmakta serbest ama bana kalırsa çelik jant daha iyi hiçolmazsa dubleks takılabiliyor.
---------- Post added at 21:58 ---------- Previous post was at 21:53 ----------
eksoz markası ( spark racing) çok ama çok güzel bir sesi var. normal giderken hiç ses çıkmıyor fakat gaza yüklenince çok muhteşem. gaz verdiğin kadar ses çıkıyor. isterseniz yarın video sunuda koyarım. ayrıca eksozun çıkışında susturucu parçası var onuda takınca aynı normaj kendi orjinal eksozun sesi gibi çıkıyor.
burda yani Antalyada 3 gündür yağmur ve fırtına var. yarın bi ara hava iyi olursa videoyu çekerim ama yine yağmur yağarsa çekemem. saygılar arkadaşlar.
Tarzım olmasa da jantlar hariç güzel olmuş motorun.
Mavi yerine siyah falan yapsan daha iyi olabilirdi. Mavi çok sırıtmış.
Eline sağlık.
Yanılma olayı değil senin dediğin. Arkadaş haklı çelik jant çok daha güvenilirdir.
Tel jantta patlama durumunda lastik gümler. Ancak çelik jantta gümlemesi için ya lastiğin yarılması gerekir yada yanağın janttan çıkması gerekir.
Motosikletli Kaplumbağa...
Güzel olmuş en azından aynaları beğendim. Bir de Trabzonsporlu musun
tüm mavi olan yerler olmasaydı , yani hiçbiryer mavi olmasaydı,yada maviyi hiçbiyerde kullanmasaydın daha güzel olurdu...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
ben beğendim ve bir emek var yani bide antalyanın ybrlerinden iyi durmuş
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
;) jantların rengi dışında hoş olmuş.Şu yağ çubuğu yerine taktığın gösterge işe yarıyormu ? yanlış hatırlamıyorsam 80 C a kadar gösteriyordu
gösterge işe yarıyor.. yağın derecesi ne kadarsa gösteriyor. 100 dereceye kadar yazıyor. benimki 85 90 dereceye kadar çıktı. yavaş giderken yani hava az gelirken yükseliyor ama biraz hızlanınca normal bir sürüşle soğuduğu için düşüyor. ama na derece doğrudur, bilemem. sonuçta görüntü için. fakat çalışmasına gelince çalışıyor.
---------- Post added at 22:58 ---------- Previous post was at 22:55 ----------
teşekkür ederim. motorda 150 oldu zaten. arka dişliyide 38 yaptım. normali 41 di. ön dişliyide 1 diş büyüttüm. normal halinde bile ybr tanımıyodum birde şimdi düşün.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)