Antalya dan modifiyeli kanuni breton... NASIL OLMUŞ?
Reklamlar
-
bir kutu yağlıboya al boya tamam. modifiye. güzel görünmedi gözüme. boya rengi güzel değil işçiliğe bakarsak o da birşeye benzememiş. renk zaten çok itici. mavi değil morumsu lacivert gibi birşey. aynalar desen bu motora uymamış. neyse emeğe saygı babında ellerine sağlık.buna mukabil michellinler ve jant haric luzumsuz bir harcama olmuş bretona.
yağ ısı göstergesini ilk defa gördüm. bu vesile ile bu olaydan da hebrdar olmuş oldum. buna da ayrıca teşekkürler.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
Reklamlar
-
ilk defa bu tarz bir comuterde adam gibi lastik görüyorum
eline sağlık..
jantları türbe yeşili yapsaydın bari :D
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
kingcüneyt adlı üyeden alıntı
sen çokmu düzgün motora biniyosunda yorum yapıyosun zevk meselesi sana hangi motora bineyim diye soru sormamış dikkat edersen nasıl olmuş demiş
laf konuş bal kapagı ..
senin bindiğin motora biniyorum,
sende böyle yapıon herhalde modifiye filan apaçilik egzost delmeler :D
-
-
baya bi para harcanmış. güzel olmuş mu olmamış mı karar veremedim ama jant rengi benimde hoşuma gitmedi benim size bir sorum olacaktı bende de sizdeki motorun benzeri var (mg deluxe) buradaki motorcu bu jantlara dublex lastik olmaz dedi sizin motor da bu konuda sıkıntı var mı?
-
boora adlı üyeden alıntı
baya bi para harcanmış. güzel olmuş mu olmamış mı karar veremedim ama jant rengi benimde hoşuma gitmedi
benim size bir sorum olacaktı bende de sizdeki motorun benzeri var (mg deluxe) buradaki motorcu bu jantlara dublex lastik olmaz dedi sizin motor da bu konuda sıkıntı var mı?
öncelikle meraba. arkadaşım bende jant lastik uyumsuzluğu hiç olmadı.... valla allah danda olmadı. yoksa napardımm bilmiyorum. sizin motorada baktımda jantları aynı... bence bi aksilik olacağını sanmıyorum. haaaaaaa bide belki uyduruk bi lastikte belki sorun olabilirdi bilemiyorum. ama ben lastiklerden çok memnunum. gerçekten ben at arabasında gidiyormuşum.. bunu anladım. saygılar.
-
Luna parka benzemiş bence, ama işçilik temiz gibi duruyor
zevkler renkler meselesi aslın da senın hoşuna gıttıysesıkıntı yok demektir.
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
-
abi hevesin kursağında kalmasın ama, bakarken yoruluyor insan.
jantları boyamasaydın keşke.
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
-
KArdeş Trabzonlumusun? Hersey bordo-mavi :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
ya niye janta bu kadar takıldınız anlamadım gayet iyi olmuş herkesin zevki farklı o kadarda abartı tuhaf durmuyor işçiliğe kötü diyenlerde daha ne istiyor anlamıyorum
-
o parlement mavimi :D kör oldum sanırım.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
o parlement mavimi :D kör oldum sanırım.
bencede sen haklısın kardeşim.. sen kör olmuşsun.. nette bi araştır istersen parliment mavisi nasıl oluyor. bilmiyorsan söylüyem, google a parliment mavisi diye yaz ve nasıl olduğunu gör. zaten benim renkten daha koyusu lacivert oluyor. bu ancak normal mavi ile yan yana gelince belli oluyor. bu laciverte yakın.
-
jantlar hariç diğer ayrıntıları beğendim
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
yıldızgülü adlı üyeden alıntı
öncelikle meraba. arkadaşım bende jant lastik uyumsuzluğu hiç olmadı.... valla allah danda olmadı. yoksa napardımm bilmiyorum. sizin motorada baktımda jantları aynı... bence bi aksilik olacağını sanmıyorum. haaaaaaa bide belki uyduruk bi lastikte belki sorun olabilirdi bilemiyorum. ama ben lastiklerden çok memnunum. gerçekten ben at arabasında gidiyormuşum.. bunu anladım. saygılar.
cevap için teşekkür ederim michelin beni zorluyor bu aralar ırc düşünüyorum ama bakalım
-
O göstergeli yağ çubuğunu nerde bulabilirim? Fiyatı ne kadar ki değer mi almaya... :s
-
Telli jantın çamurluğunu çelik janta takmışsın.Orada sıkıntı var.Boya konusunda renkler zevkler tartışılmazda.
Ya telli janta telli jant çamurluğu.Yada çelik janta plastik çamurluk siyah veya mavi de düşünebilirsin.
Breton'a michilen takan sayılı Einstein'lardansın tebrik ediyorum öncelikle.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
doganmizrap adlı üyeden alıntı
O göstergeli yağ çubuğunu nerde bulabilirim? Fiyatı ne kadar ki değer mi almaya... :s
arkadaşım meraba. ben senin dediğin MDF-43 MODİFİYE GÖSTERGELİ YAĞ ÇUBUĞU nu ve amortisörleri adana'dan getirttim. yağ çubuğu 10 liraydı.. www.camgoz.com.tr sitesine gidersen orda görebilirsin. almaya değermi soruna gelirsek yağın derecesini gösteriyor fakat ne kadar gerekli tartışılır. sonuçta hava soğutmalı bir motor su soğutma değil. yani onun 80 e 90 a çıkması çokta önemli değil. sonuçta yağ ısısı herdaim yükseliyor. normaldede o yok zaten yani bakmıyoruz. ben sadece görüntü olsun diye taktım.. çok ama çok ilgi çekiyor. haaaaa yağın ısısını gösteriyormu? evet gösteriyor. istersen parçacılarda bi araştır. belki oralarada gelmiştir. şimdilerde modifiye parçalar çoğaldı. nettede araştırabilirsiniz. saygılar.
---------- Post added at 22:20 ---------- Previous post was at 22:07 ----------
sercan2667 adlı üyeden alıntı
Telli jantın çamurluğunu çelik janta takmışsın.Orada sıkıntı var.Boya konusunda renkler zevkler tartışılmazda.
Ya telli janta telli jant çamurluğu.Yada çelik janta plastik çamurluk siyah veya mavi de düşünebilirsin.
Breton'a michilen takan sayılı Einstein'lardansın tebrik ediyorum öncelikle.
evet haklısın arkadaşım metal çamurluk olmadı, zaten lastiğin yanaklarına sürtüyor. plastik çamurluk aldım almasına ama kırmızı aldım. aynı zamanda aynalarda olmamıştı bende racing ayna aldım yine aynı zamanda manetlerde olmamıştı bende nikelajlı manet aldım. işlerimden dolayı takamadım. yakında onlarıda takıp yeni resimlerini ve videosunuda tekrar ilave edicem.. ayrıcada vallaha lastikler süper oldu. tavsiye ederim... nasıl durmuş ama
-
jantların renk uyumu bence olmamış ancak onun dışında tertemiz güzel bir motor olmuş.
benim de birkaç önerim var:
nikelaj çamurluk bence gayet güzel duruyor.
arka stop ledli olabilir. http://denizmotortr.com/u-arka_stop_...rIsI-6050.html
jantların iç kısmı motorla aynı renk çember kısmı ise kendi metal rengi olabilir.
-
crxforever adlı üyeden alıntı
jantların renk uyumu bence olmamış ancak onun dışında tertemiz güzel bir motor olmuş.
benim de birkaç önerim var:
nikelaj çamurluk bence gayet güzel duruyor.
arka stop ledli olabilir.
http://denizmotortr.com/u-arka_stop_...rIsI-6050.html
jantların iç kısmı motorla aynı renk çember kısmı ise kendi metal rengi olabilir.
teşekkür ederim arkadaşım ama valla benim kafam karıştı şimdi. bazı arkadaşlar nikalajlı çamurluk olmamış diyorlar sende gayet güzel duruyor diyosun. lastik zaten çamurluğa hafiften sürtüyordu bende aralarını elimle açtım şimdi biraz daha iyi ama genede değiştirmeyi düşünüyordum. çamurluğu almıştım bile ama napıcamki ben şimdi. ayrıca jantın rengini ancak sezon sonunda değiştiricem. o zaman renk konusunda sizdende tekrar fikrinizi alıcam.. Ledli stop'a gelince deniz motor bizim burda yani Antalya da. ben aradım almak için ama ''biz parakende satış yapmıyoruz, sadece internetten satış yapıyoruz'' dediler. Bende internetten alayım dedim, onlarda antalya içinde olduğunuz için alamazsınız dediler. Nasıl iş yapıyorlar anlamıyorum. yani deniz motor benim burnumun dibinde ve ben antalyada olduğum için alamıyorum valla çok canım sıkıldı. Demekki satmak istemiyorlar heralde. SAYGILAR.
-
kendi yan başındakine satmaması bana da ilginç geldi.rialli de de var aynısı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)