Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Modifiyeli Cup Motorlar

REKLAM ALANI
    Wast* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı valvole adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin attığın fotoğrafaftakiler motosikletmi ?
    hayır gemi fotoları attım
    viper17 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    valvole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    O zaman motosiklet forumu diye yırtınmana gerek yok apaçi kardeş

haojin2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 2006/Lada Samara 1500i 2001
    Aman Allahım.Bu motorlar nasıl bir çirkinliktir.Adeta Çin k..hanesine çevrilmiş.Hatta 2.resimdeki(motosiklet demeyeceğim)hurda yığınına şotofokla jant eklemişler.Töyle motorlarla Türkiye yollarında nasıl gidebiliyorlar?Her yerde çukur,Maazallah altı takılsa cumburlop yere.
    Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)

Alıntı valvole adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O zaman motosiklet forumu diye yırtınmana gerek yok apaçi kardeş
    sen kim oluyosunki bana apaci diyebiliyosun hem motorlarlarla benim ilgim alakam yok sadece paylasim yaptim ama sen kendini anca boyle laf yaparak mutlu ediyosun belliki

umt123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CG125
    Egsoz u açtırmaya gerek yok; yere sürte sürte zamanla sesi artar kanımca

Ve birşey daha ilk resimdeki motorsikletin anahtarlığı sanırım o sarkan şey. Biraz kısa olmuş galiba önden giden arabaya bağlayıp motoru hızlandırıp 170-180 görüyorlar

Neyse gece gece çok güldüm konuyu açan arkadaş çok sağol.
    4 teker beden'i ; 2 teker ise ruh'u taşır ;)

Görme problemin var anlaşılan orda anahtarlığın kısa olduğunu anlayamadığına göre
    sen fazla kalabalık yerlerde motora binme Allah korusun o gözlerle birilerini çiğnersin burda komiklik yapçam diye boş boş konuşmana gerek yok hiç komik değilsin

---------- Post added at 05:28 ---------- Previous post was at 05:11 ----------

Alıntı umt123 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Egsoz u açtırmaya gerek yok; yere sürte sürte zamanla sesi artar kanımca

Ve birşey daha ilk resimdeki motorsikletin anahtarlığı sanırım o sarkan şey. Biraz kısa olmuş galiba önden giden arabaya bağlayıp motoru hızlandırıp 170-180 görüyorlar

Neyse gece gece çok güldüm konuyu açan arkadaş çok sağol.
    ayrıca sen bunları yazarken utanman lazım 3 ten 2 ye atıp motoru kaydırıyomuşsun falan asıl apaçi sensin bence

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Konunun arabalarla alakali olmadigini anlayacak kapasitedeyim vesselam durumu fazla kisisellestirmeye luzum yoktur lakin dikkatimi ceken bir konu var bir seyler paylastiginda begenende olacak begenmeyende ,bunun icin. ukala cevaplara begenmeyen insanlara ustu ortulu gider yapmaya gerek varmi?

Herkez begenmek zorunda degil ortada bir emek tabiki var ama bir seyler yaparken mantikli bir is yapacaksinki emegin heba olmasin kaldiki baskalarinin emegini paylasiyorsun burada allah verede bu modifiye isini kendin yapmadin yoksa cikardin tepemize sanirim

Oncelikle kisi elestiriye acik olmalidir pozitif ve negatif durumlarda erdem sahibi olmalidir .

surada 2 yorum yazmaya degecek elle tutulur. sahsi bir paylasimini yapta muhabbetimiz artsin tabiki motosiklete dair
    2009 dan beri uye olarak gorunuyorsun ismimi dahi bilmiyorsun
    Ates almaya geldin sanirim
    Bu konularda tartisacagin en son insanin ben oldugumu israrla soylemek isterim uyarmadi deme .
    TheAzReaL07, Mengu16 ve ergün1968 bunu beğendiler.
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konunun arabalarla alakali olmadigini anlayacak kapasitedeyim vesselam durumu fazla kisisellestirmeye luzum yoktur lakin dikkatimi ceken bir konu var bir seyler paylastiginda begenende olacak begenmeyende ,bunun icin. ukala cevaplara begenmeyen insanlara ustu ortulu gider yapmaya gerek varmi?

Herkez begenmek zorunda degil ortada bir emek tabiki var ama bir seyler yaparken mantikli bir is yapacaksinki emegin heba olmasin kaldiki baskalarinin emegini paylasiyorsun burada allah verede bu modifiye isini kendin yapmadin yoksa cikardin tepemize sanirim

Oncelikle kisi elestiriye acik olmalidir pozitif ve negatif durumlarda erdem sahibi olmalidir .

surada 2 yorum yazmaya degecek elle tutulur. sahsi bir paylasimini yapta muhabbetimiz artsin tabiki motosiklete dair
    2009 dan beri uye olarak gorunuyorsun ismimi dahi bilmiyorsun
    Ates almaya geldin sanirim
    Bu konularda tartisacagin en son insanin ben oldugumu israrla soylemek isterim uyarmadi deme .
    ama burda görüyorumki emeğe saygı diye bişey yok aşalama küçümseme gibi yorumlarınız var apaçi falan beni tanımadan böyle yazılar kullanmanız çok yanlış ayrıca izmirlilerin zevkide böyle

Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Aynalar fotoshopla silinmiştir diye düşünüyorum. Zira aynasız motosiklet kullanmak kabul edilebilir birşey değil. İntihar gibi...
    EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.

viper17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı guven61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynalar fotoshopla silinmiştir diye düşünüyorum. Zira aynasız motosiklet kullanmak kabul edilebilir birşey değil. İntihar gibi...
    Cub lar da ayna opsiyonel
    Nereye bakarsan, oraya gidersin.

Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Alıntı viper17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cub lar da ayna opsiyonel
    Hay allah... Gerçekten anlayamıyorum ayna sökme işini...

Bu bir mesaj mıdır ? Yani ''beni sollayacak araç nasılsa olmaz, tüm tehlikeler arkamda kalacak, bu yüzden aynaya ihtiyaç yok'' gibisinden ?

Ya da, son hızı 90-100 km/saat olan motosikletlerde rüzgar sürtünme katsayısını düşürmek için mi yapılıyor ? ''100'le değil de 101'le gideyim'' gibisinden ?

Yeri geldiğinde ayna hayat kurtarır. sürüş planlamasının vazgeçilmezlerindendir...
    ergün1968 ve piyanist_irf bunu beğendiler.
    EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.

viper17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı guven61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hay allah... Gerçekten anlayamıyorum ayna sökme işini...

Bu bir mesaj mıdır ? Yani ''beni sollayacak araç nasılsa olmaz, tüm tehlikeler arkamda kalacak, bu yüzden aynaya ihtiyaç yok'' gibisinden ?

Ya da, son hızı 90-100 km/saat olan motosikletlerde rüzgar sürtünme katsayısını düşürmek için mi yapılıyor ? ''100'le değil de 101'le gideyim'' gibisinden ?

Yeri geldiğinde ayna hayat kurtarır. sürüş planlamasının vazgeçilmezlerindendir...
    Pistte söküyolar ya, apaçiler kendini rossi sanıyor bence
    Nereye bakarsan, oraya gidersin.

ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 SA
    Admin arkadaşlar,lütfen şu sitenin kalitesini yükseltmek adına biraz temizlik yapın ne olur
    AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

soa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    Çin malı motorlara çin işkencesi yapmışlar yazık olmus.

Admin arkadaş ne olur konuyu kapatabilirmisin

izmirian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250r
    Hepsinin ortak ozelligi ayna olmamasi ... Hmmm

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    MONDİAL MH DRİFT125
    sen cok yanlış yerdesin dostum bunu sana demiştim senin hangi sitede olacagını sende biliyorsun boşuna bunlarla laf dalaşına girme bunlar honda ve yamahacı diger tüm marka ve şeyleri kötülerler
    Mengu16 bunu beğendi.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı tezer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu tarz motorlar görsel olarak nedense benimde çok hoşuma gidiyor ama kullanırmıyım zannetmiyorum.Birde üsten ikinci resim gri cubun jantlar photoshop ama güzel olmuş.
    Photoshop değil o 72 telli jant. Googleda arayın 72 telli jant satanlar var göreceksiniz.

Samet Özkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - JOYMAX 250İ
    Ayrı bir zevk ayrı bir heves olsa gerek
    Kaza Anında Seni Korur !

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı Wast* adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ama burda görüyorumki emeğe saygı diye bişey yok aşalama küçümseme gibi yorumlarınız var apaçi falan beni tanımadan böyle yazılar kullanmanız çok yanlış ayrıca izmirlilerin zevkide böyle

paylaştığın motorları senmi modifiye ettin ? ettiysen bunu beyan ettiğini okuduğumu hatırlamıyorum ,öyle bir şey varsada paylaşmanı isterdim , işin öbür tarafı bu tarz motorlara ilgi duyuyor olmanla kimse seni yargılayamaz keşke bu modifiye işlerini sen yapmış olsaydında bizde gururlansaydık

ama internet ortamından indiragandi yaparak burada paylaşıyor olman ve sonrada kalkıp emekten bahsediyor olman dahi , senin yapmadığın bir çalışma üzerinde emekten bahsetmen doğrumudur ?

millet emeğin ne olduğunu çok iyi biliyor ve gerçek emek sahiplerinide iyi seçer, sen meaklanma arkadaşım , hep benim zaafım olan konulara dokunduruyorsun o yüzden yazmak zorunda kalıyorum

işin apaçilik tarafına gelince bu bir küfür değildir , beni tanımadan böyle yazılar yazıyorsunuz demenden şunu çıkartıyorum 2009 dan beridir üye olan bir arkadaşımızı ben tanımıyorsam eminim bir çok insanda tanımıyordur ki 7/24 forumda yatar kalkarım demekki burada eksiklik var ise kendini tanıtmamandır ,

yine anladığım kadarıyla kimsenin sana apaçi dediği yok ama motorların apaçi işi olduğunu söyleyen ve öyle düşünen çoğunlukta , bunun için yapılacak bir şey yok , iyi iyidir kötü kötüdür sırf sen hoşnut ol diye beğenmediğim şeyi beğenmiş gibi yapmanın manası yoktur

neyse sana kolay gelsin , emeğe dair ne bildiğim hakkında bir fikir sahibi olmak istersen izleyeceğin yolu dost olarak söylemek isterim haddime düşmeyerek, profilime tıklıyorsun , üyelik giriş tarihime bakıyorsun , alt taraflardaki (açtığı konular )kısmına tıklıyorsun ama vaktin varsa okuyacak ve dikkate alacaksan bakmanı tavsiye ederim , hayata, motosiklete, mekaniğe sanata dair bir çok şahsi konularıma ulaşmış olacaksın tüm açtığım konularımı anlayıp okuduktan sonra yine gel yine sohbet edelim ama şimdi çok yoğunum ve yorgun.
    ergün1968 bunu beğendi.
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)