Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Modifiyeli Cup Motorlar

REKLAM ALANI
    Wast* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    o fotodaki shop ama http://e1302.hizliresim.com/16/7/jv712.jpg bu gerçek mobyletti toplayan ustası kendi yaptığı 72 jant

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    valvole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şu tip motora binipte kask takan adam görmedim. Geçen mahallede bi motor dolanıyodu bu tip motorlardan saat gecenin 2si. Bi aşağ bi yukarı. Ama sesi duydukça beynime tıklıyorlar sanki. Bi ara ses kesildi. Ertesi gün çocuğu gördüm benim yapmak istediğimi bi başkası yapmış. Aslında efendi çocuk ama motora binince bişey oluyor demekki bi sorun var. Belki bindiğiniz motorlarda bişey vardır.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı valvole adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu tip motora binipte kask takan adam görmedim. Geçen mahallede bi motor dolanıyodu bu tip motorlardan saat gecenin 2si. Bi aşağ bi yukarı. Ama sesi duydukça beynime tıklıyorlar sanki. Bi ara ses kesildi. Ertesi gün çocuğu gördüm benim yapmak istediğimi bi başkası yapmış. Aslında efendi çocuk ama motora binince bişey oluyor demekki bi sorun var. Belki bindiğiniz motorlarda bişey vardır.
    Ne yapmış hareket halinde motora tekme mi atmışlar ?

valvole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne yapmış hareket halinde motora tekme mi atmışlar ?
    Yok arka sokakta trencilik oynamışlar

umt123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CG125
    Bak canım kardeşim onlar motoru aldığım ilk zamanlardı fazla bilmiyordum çocuktum veya apaçiydim ama aynalarım hep yerinde motorsiklet kıyafetlerimde üzerimdeydi ve en önemliside kaskım hep kafamdaydı.. Bunun adı apaçilikse apaçiydim..
    4 teker beden'i ; 2 teker ise ruh'u taşır ;)

bora atay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache 150 rtr
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o bahsettiğin alman arabalarının görünmeyen çamurluk içlerinden , dingil, porya ,firen,disklerinden,motorundan, kaportasından,döşemesinden , donanımlarından , amortisörlerinden konuşalım istersen ben kuş gurubu şahinlerden bahsediyorum

olacak şey var olmayacak şey var şahin, kartal serçeye dokunma bırak orjinal kalsın apaçi ye adının çıkması terimi haklı yeredir , çünki modifiye yapıcam diye içine edip dolaşan çok adam var , gecenin yarısı egzost sesinden uyurken sıçramışlığım hangi birini sayayım , birde bagaj sub voofer (bası) olayı var ulen 23 yıllık müzisyenim tesisatın hoparlörün devasası var ama ne olduğu anlaşılmayan , boooonnk booonnk ful bas sesiyle müzikten ne anlaşılır hala çözemedim

ne isabetse hepte helozonları kesilşmiş , siyah camlara bürünmüş yere sıfır seviyede ilerleyen şahinler, doğanlar vs. apaçi terimini çıkaranda bizim insanımız apaçilikte bize has bir tavır
    kesinlikle katılıyorum, ilk ve üçüncü resindeki cu resimdeki cuplarsa bence durdukları yerde dahi yere sürtüyorlar viraj aldığını düşünemiyorum.

Wast* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu konuyu açmaz olaydım ya

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)