Aman Allahım.Bu motorlar nasıl bir çirkinliktir.Adeta Çin k..hanesine çevrilmiş.Hatta 2.resimdeki(motosiklet demeyeceğim)hurda yığınına şotofokla jant eklemişler.Töyle motorlarla Türkiye yollarında nasıl gidebiliyorlar?Her yerde çukur,Maazallah altı takılsa cumburlop yere.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Egsoz u açtırmaya gerek yok; yere sürte sürte zamanla sesi artar kanımca
Ve birşey daha ilk resimdeki motorsikletin anahtarlığı sanırım o sarkan şey. Biraz kısa olmuş galiba önden giden arabaya bağlayıp motoru hızlandırıp 170-180 görüyorlar
Neyse gece gece çok güldüm konuyu açan arkadaş çok sağol.
4 teker beden'i ; 2 teker ise ruh'u taşır ;)
Görme problemin var anlaşılan orda anahtarlığın kısa olduğunu anlayamadığına göre
sen fazla kalabalık yerlerde motora binme Allah korusun o gözlerle birilerini çiğnersin burda komiklik yapçam diye boş boş konuşmana gerek yok hiç komik değilsin
---------- Post added at 05:28 ---------- Previous post was at 05:11 ----------
ayrıca sen bunları yazarken utanman lazım 3 ten 2 ye atıp motoru kaydırıyomuşsun falan asıl apaçi sensin bence
Konunun arabalarla alakali olmadigini anlayacak kapasitedeyim vesselam durumu fazla kisisellestirmeye luzum yoktur lakin dikkatimi ceken bir konu var bir seyler paylastiginda begenende olacak begenmeyende ,bunun icin. ukala cevaplara begenmeyen insanlara ustu ortulu gider yapmaya gerek varmi?
Herkez begenmek zorunda degil ortada bir emek tabiki var ama bir seyler yaparken mantikli bir is yapacaksinki emegin heba olmasin kaldiki baskalarinin emegini paylasiyorsun burada allah verede bu modifiye isini kendin yapmadin yoksa cikardin tepemize sanirim
Oncelikle kisi elestiriye acik olmalidir pozitif ve negatif durumlarda erdem sahibi olmalidir .
surada 2 yorum yazmaya degecek elle tutulur. sahsi bir paylasimini yapta muhabbetimiz artsin tabiki motosiklete dair
2009 dan beri uye olarak gorunuyorsun ismimi dahi bilmiyorsun
Ates almaya geldin sanirim
Bu konularda tartisacagin en son insanin ben oldugumu israrla soylemek isterim uyarmadi deme .
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Aynalar fotoshopla silinmiştir diye düşünüyorum. Zira aynasız motosiklet kullanmak kabul edilebilir birşey değil. İntihar gibi...
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Hay allah... Gerçekten anlayamıyorum ayna sökme işini...
Bu bir mesaj mıdır ? Yani ''beni sollayacak araç nasılsa olmaz, tüm tehlikeler arkamda kalacak, bu yüzden aynaya ihtiyaç yok'' gibisinden ?
Ya da, son hızı 90-100 km/saat olan motosikletlerde rüzgar sürtünme katsayısını düşürmek için mi yapılıyor ? ''100'le değil de 101'le gideyim'' gibisinden ?
Yeri geldiğinde ayna hayat kurtarır. sürüş planlamasının vazgeçilmezlerindendir...
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Admin arkadaşlar,lütfen şu sitenin kalitesini yükseltmek adına biraz temizlik yapın ne olur
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Çin malı motorlara çin işkencesi yapmışlar yazık olmus.
Hepsinin ortak ozelligi ayna olmamasi ... Hmmm
sen cok yanlış yerdesin dostum bunu sana demiştim senin hangi sitede olacagını sende biliyorsun boşuna bunlarla laf dalaşına girme bunlar honda ve yamahacı diger tüm marka ve şeyleri kötülerler
Ayrı bir zevk ayrı bir heves olsa gerek
Kaza Anında Seni Korur !
paylaştığın motorları senmi modifiye ettin ? ettiysen bunu beyan ettiğini okuduğumu hatırlamıyorum ,öyle bir şey varsada paylaşmanı isterdim , işin öbür tarafı bu tarz motorlara ilgi duyuyor olmanla kimse seni yargılayamaz keşke bu modifiye işlerini sen yapmış olsaydında bizde gururlansaydık
ama internet ortamından indiragandi yaparak burada paylaşıyor olman ve sonrada kalkıp emekten bahsediyor olman dahi , senin yapmadığın bir çalışma üzerinde emekten bahsetmen doğrumudur ?
millet emeğin ne olduğunu çok iyi biliyor ve gerçek emek sahiplerinide iyi seçer, sen meaklanma arkadaşım , hep benim zaafım olan konulara dokunduruyorsun o yüzden yazmak zorunda kalıyorum
işin apaçilik tarafına gelince bu bir küfür değildir , beni tanımadan böyle yazılar yazıyorsunuz demenden şunu çıkartıyorum 2009 dan beridir üye olan bir arkadaşımızı ben tanımıyorsam eminim bir çok insanda tanımıyordur ki 7/24 forumda yatar kalkarım demekki burada eksiklik var ise kendini tanıtmamandır ,
yine anladığım kadarıyla kimsenin sana apaçi dediği yok ama motorların apaçi işi olduğunu söyleyen ve öyle düşünen çoğunlukta , bunun için yapılacak bir şey yok , iyi iyidir kötü kötüdür sırf sen hoşnut ol diye beğenmediğim şeyi beğenmiş gibi yapmanın manası yoktur
neyse sana kolay gelsin , emeğe dair ne bildiğim hakkında bir fikir sahibi olmak istersen izleyeceğin yolu dost olarak söylemek isterim haddime düşmeyerek, profilime tıklıyorsun , üyelik giriş tarihime bakıyorsun , alt taraflardaki (açtığı konular )kısmına tıklıyorsun ama vaktin varsa okuyacak ve dikkate alacaksan bakmanı tavsiye ederim , hayata, motosiklete, mekaniğe sanata dair bir çok şahsi konularıma ulaşmış olacaksın tüm açtığım konularımı anlayıp okuduktan sonra yine gel yine sohbet edelim ama şimdi çok yoğunum ve yorgun.
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)