Dostum Allah Kaza Bela Rast Getirmesin,
G,O,Paşa'da tofaşlar bol miktarda Gaza Getirmeye Çalışırlar Pek Umursama
Dostum Allah Kaza Bela Rast Getirmesin,
G,O,Paşa'da tofaşlar bol miktarda Gaza Getirmeye Çalışırlar Pek Umursama
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
gule gule kullan dostum ve kurallara uymayıda ıhmal etme lutfen.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
hayırlııııııııııııııııııııııı olsun 2006 sarısıda bende vardı ben doyamadım bu makinaya allah kaza bela vermesin kardeş.
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
hayırlı olsun... umarım ben de bir gün er6F ime kavuşurum
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Hayırlı olsun kazasız belasız binmeniz dileğiyle.
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.
Hayırlı olsun Allah tekerini düz bastırsın kardeş ;)
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
kilit kelimeleri kullanmışsın içim cız etti neyse hayırlı olsun aman dikkat et yollar malum
Hayırlı olsun.. Allah kaza bela vermesin dostum..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Hayırlı olsun, nazar değmesin.Benimde aklımda bu makina.
www.motojektif.com
Hayırlı olsun, çok güzel motosiklet...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Hayırlısı olsun.İnsanın hayalindeki şeye ulaşması nasıl birşeydir ve bunun için neleri göze alır iyi bilirim.Ben motor almak için gözümü kararttım.Eşimin motor alma fikrime katılmamasına rağmen büyük oynadım gidip aldım.İki üç hafta bozuk atmasına rağmen şimdi birşey demiyor.Tek sıkıntım motorun ruhsatı eşimin elinde ve bana vermemekte direniyor.Bakacağım bir çaresine artık.Neyse kazasız ve güzel günlerde kullanın güzel anılarınızın vesilesi olsun inşallah.
Ne mutlu sana hayallerini gerçekleştiren bir arkadaşımız daha
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
arkadaşlar hepinizden allah razı olsun.. bu motoru ne zorluklarla aldığımı bir ben bir allah bilir.. nelerden kıstım nelerden vazgectim.. ama sonuçta rüyalarımda hayallerimde çok şükür allahıma gercek oldu.. şuan motor garajda yatıyor.. inanmıcaksınız belki ama depoda 10 liralık benzin war :D yakıta ayıracak param kalmadığı için fuara kadar çıkarmayacağım motoru. bazılarınız hani ekipmanlar korumalar dicektir... montum dizliğim kaskım war çok şükür.. yaza inşlh herşey yoluna girecek.
SAYGILAR..
elit motogaraj
Hayırlı olsun.Bilinçli kullanıcı ol yeter.
allah kaza bela vermeden kullanırsın işallah hayırlısı olsun
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
ALLAH razı olsun arkadaşlar
elit motogaraj
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)