Daha once TR'de mobilet, mondial scooter ve yamaha dragster650 olarak kana girmis olan zehre 4-5 sene uzak kaldiktan sonra, bu ihtiyar delikanliyi gecen yaz aldim. Vintage motosikletlere oldum olasi olan ilgim ama eksik bilgim vardi. Gerekli arastirmalari uzun uzadiya yaptiktan, Triumph, ducati, moto guzzi falan derken sonra alakasiz bir sekilde CB750 efsanesinde son buldu hikaye. Aslinda niyetimde avrupa markalari vardi, kismet... Iyi ki almisim hic pisman degilim. Sirali 4 silindirin gucu ve verdigi guven duygusu, ustune oturdugum hafif avrupa rakiplerinden agir basmaya basladi bile.
Cok dengeli bir motor, sahiden de guven veriyor. Cok agir arkadaslar... yani 230 kg olmasi lazim yaklasik agirligi. Basta zorlandigim oldu ama alisinca sevdim bu yonunu. Yuksek hizlarda, cukurlarda, yan ruzgarlarda vs. endiselenmeden hizlanmaya devam etmek guzel. Sesi cok guzel namussuzun
Neyse cok konustum, 24.000milde 1978 model CB750. Buyrunuz;
Satin almaya gittigim New Jersey'de bir gol yani kasabasi
Sigar sanip da zar zor bagaj yari acik eve getirdik. Rav4 reklami gibi oldu bu nakliye kismi
Bell "Star" modeli kask ve Ducati dainese ceket kullaniyorum
Yapilan Bir kac ufak degisikligi de ilerleyen zamanlarda fotolarla paylasacagim...