Kışa girmeden KLX250 almıştım, üzerinde bir kaç değişiklik yaptım. Bir bakın bakalım nasıl olmuş. Fotoğraflar garajda çekildi. Fazla bir şey beklemeyin
Kışa girmeden KLX250 almıştım, üzerinde bir kaç değişiklik yaptım. Bir bakın bakalım nasıl olmuş. Fotoğraflar garajda çekildi. Fazla bir şey beklemeyin
Daha ne olsun miss gibi olmuş o 85 ne iş onu anlayamadım Gelde şimdi araziye gir böylee..Yalnız çok güzel içi dışı gıcır gıcır oldu feda ettik 500ml WD-40 ı
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Dostum bu motoru çamurlamaya kıyamıyorsun sanırım
Cross Kendinden utanıyordur
Ben çamur motoruyum Sal Beni dağa taşa ormana dıye haykırıyor sana
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
çok güzel olmuş ama sanırım biblo olarak kullanacaksınız
canavar gibi olmuş ama crossa en çok yakışan şey çamur
elcik koruma lazım bu motora
üzerindeki kaplamayı kendiniz mi tasarladınız? bende bir şeyler düşünüyorumda
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
uuu beybiii
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Bir numara yazdırayım dedim 85 seçtim :D
Amin saolasın.
Onun çamurunu çıkarmak için 2 gün uğraştım. :D Dağların kızıydı şimdi şehre indirdim
Düşünmedim değil salonda bir kenara koymayı :D
En kısa zamanda onuda alıcam inşallah.
Ebay dan hazır olarak aldım.
;)
Elinize sağlık, hoş olmuş. Benim de ihtiyacım var böyle bir şeye, farklı açılardan daha fazla fotoğraf görebilir miyiz acaba?
İstanbul'da kar aldı başını gitti. Şeytan diyor çıkar motoru iki tur at
Esaslı alet, kazasız belasız kullan
Legends may sLeep.. But they never diE..!
off bu hava da kullanılmayacaksa cross ne diye alınır ki
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
çok güzel olmuş hocam.Motorunda çok temiz aman değerini bil allah nazarlardan saklasın.Şahsen ben racing hastasıyım ama şuanda ktm e bulaştık çok ayrı bi zevk nereye istersen gelir makinen. http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/107739-kanuni-cross-250-yeniden-dogusu.html bununla başladı merakım daha sonra bi abimin ktm iyle devam etti şimdide tamamen başladı bi racing bir kros hayatta değişmem hiç bir motora
Bu motor bi gün benim olacak...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------
Akşama doğru kar iyice kalınlaşır ve rahat sürüş ortamı olur diye bekledim fakat çok daha kötü oldu. Kar erimeye başladı ve yollar sulu hale geldi. Pek umduğum gibi olmadı Köy sürüşlerine benzemiyor.
Çok beğendiğim bir motor. Kullanım amaçlarıma hitabetmeyeceğini düşündüğüm için almıyorum. Haftasonu heyecanı için biçilmiş kaftan.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Çok güzel olmuş ALLAH kaza bela göstermesin...
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)