Kawasaki KLX 250 kendime özel bir şey...
Reklamlar
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Çok beğendiğim bir motor. Kullanım amaçlarıma hitabetmeyeceğini düşündüğüm için almıyorum. Haftasonu heyecanı için biçilmiş kaftan.
Kullanım amaçlar nedir Ben vazgeçemiyorum bu motordan. Z750r var binesim gelmiyor. Sürmesi harika zevkli bir alet.
haojin2005 adlı üyeden alıntı
Çok güzel olmuş ALLAH kaza bela göstermesin...
Teşekkür ederim.
Reklamlar
-
blamir adlı üyeden alıntı
Kullanım amaçlar nedir
Ben vazgeçemiyorum bu motordan. Z750r var binesim gelmiyor. Sürmesi harika zevkli bir alet.
Şehiriçi genel kullanım ve şehirler arası uzun seyahatler.
Şehiriçi için uygun ama 1 haftalık 3000 kmlik seyahette beni trafikte tehlikeye düşüreceğini düşünüyorum.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
Son birkaç haftadır bende klx 250 ye kafayı takmış durumdayım, üstüne bi de bu fotografları görünce ağlayasım geldi nerdeyse ;). 2006 Transalpimi satıp 0 KM bi klx alsam mı diye düşünüyorum, bi yandanda Transalp satılacak motor değil diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum, ama yaktığı benzini, bakıma girdimi masrafı deli gibi oluyor. Tabii bi de dağa bayıra çok rahat vuramıyorsunuz TA'yı. Kafam çorba kazanı gibi bu konuda, ne halt edeceğim bilemiyorum :(
Ha bu arada hayırlı uğurlu olsun motorun, çok güzel olmuş, kazasız belasız binersin inşalah. Darısı benim gibilerin başına
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)