jawa lazer efsaneydi.. hala daha öyle .. köylünün dostu dagda bayırda
# motosikletle.blogspot
baktım da resimlerde efsane olmayan tek motor bile yok hele jawa 350 benim için ayrıdır
Hey gidi günler hey mobilet ve jawa 350 ...
İHANET arkadaşlık zincirini karartır, fakat VEFA onu her zamankinden daha parlak yapar.
BMW nin eski modelleride efsanedir, listeye eklenebilir.sesiyle sağlamlığıyla hala kimileri için vazgeçilmez motorlardır.zamanında 1953 model bmw motorum vardı hala özlerim.
Gözümde çok şey canlandı.
En aşağıdaki resimdeki jawa 500lük z 15 Türkiyeye hiç girmedi.Jawa başlı başına güzel bir motosiklet.
Buda Benden olsun
ANGARAJ
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Bunlar da bizim aklimizda kalanlar;
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
jawa 350 sport benim vazgeçilmezimdir.daha piyasada motosiklet yokken o vardı.
ilk göz ağrısı unutulmazmış ya kullandığım ilk vitesli motosikletti jawa 350 sport
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
motor surmeyi mobylette super 51 ile ogrenmistim resmi gorunce butun cocuklugum gozumun onunden gecti .ne gunlerdi be 20 sene gecmis aradan okadar buyudukmu yaw..
ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR
Bende hala mobylette hydro 50 Var 1987 model. Gerçekten ama gerçekten samanlık deposundan çıkarttım ilk günkü gibi orjinal.. Sanayi içinde ufak tefek işlerimi görüyor sağolsun.. Ne zaman benzin koyuyorum unutuyorum.. hele o kokusu beni benden alıyor. 1987 model Dikkatinizi çekerim öyle motor falan yapılmışta değil. Lastiklerini ve kayışını değiştirdiğimi biliyorum sadece son 4 yılda.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)