Ne kadarda tatlı, bir o kadar farklı. Hayırlı olsun.Nazar değmesin..
www.motojektif.com
hayırlı olsun güzel görüntüsü var
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
hayırlı olsun bi abimde 1940 1965 model aralığında aynı motorlardan var.hele bitanesi ful orjinal damla deposu stop camı fantastik tek selesi heryeri muhteşem. parça ve tamirat gerekirse sizi tanıştıralım.
Cok tesekkurler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------
Abi ile tanismak isterim kesinlikle
Parca veya tamirat icin olmasa bile sirf tecrubelerini, anilarini dinlemek icin tanisirim
ozaman sana özelden tel nosunu atayım konunun içinde motosiklet olunca istediğin zaman istediğin gibi arayabilirsin kafa dengidir çokda ihtiyar değil
off ya hasta oldum resmen motora Allah kaza bela vermesin
Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
Kanuni Breton _Mavi Ejder_
Vedalar Zamansız olur...
hayırlı olsun kazasız belasız ıyı günlerde kullanın.
Maşallah, hayırlısı olsun ve nice kilometrelere...
İHANET arkadaşlık zincirini karartır, fakat VEFA onu her zamankinden daha parlak yapar.
Muhteşem bir alet. Güle güle kullan. Bu motor bir klasik . Bununla ara sıra keyif için tur atarsın, garajdan çıkartıp cilalarsın, kafeye gidip hava atarsın hayranların sorularına cevap verirsin. Amma velakin her gün yola vuramazsın, . Seni sık sık yolda bırakacaktır. tamircilerle akraba olacaksın. parçacılar ile tavla oynamaya başlayacaksın. Klasik motor sahibi olmanın da dezavantajları bunlar. Bunun yanında ufak bir scooter almanı öneririm. hammaliyeyi scooter ile, keyifi BMW ile sürersen motorun daha uzun yıllar seninle birlikte olur.
Teşekkürler, amin
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:55 ----------
Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:57 ----------
Tesekkurler
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:00 ----------
Suan hazirda video yok ama ilk firsatta cekip koyarim.
Haklisiniz 55 yasindaki motoru hergun kullanmak fikri kesinlikle mantikli degil.
Ben de zaten hafta bir gun birkac saat turlarim
Hem de bos vakitlerimde hobi amacli bakim ve restorasyon islerini yaparim mantigi ile aldim.
Suan calismadigim icin (işsizim ) 2. Bir motosiklet alamam ama nisan ayindan sonra calismaya baslayacagim. O zaman asil tarzim olan bir racing alma planim var.
Hayırlı olsun.Kim olursan ol durumun varsa durumun alıcan böyle birtane haftasonu 2 saat gezicen 3 saat temizlicen. of ülen offffffff
Can evimden vurdun beni tüm öğleden sonra bunlara, jawalra birde anadol arabalara bakmıştım sen ne yaptın.Uyuyan devi uyandırdın yahu git hemen bir nazar boncuğu al artık
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
58 model olup bu güne kadar bu titizlikle gelmesi eminim amcanın ayrılması kolay olmamıştır
Önce hayırlı olsun. eski günlerim aklıma geldi 4 tane çalışan 1 tanede yedek parça olarak vardı bi zamanlar kıymetini inşallah bilirsin ben bilememiştim.
hayırlı olsun, bizde bunun 64 model r27 si vardı, 500 metre öteden motorun geldiğini anlardım.Harika bir sesi vardı,15 yıl kadar kullanıldı daha sonra babam sattı.Güzel motordu vesselam
"Efsane geri dönmüş.!. Şaftlımıydı bu ?
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)