çok hoş makine hayırlı olsun kazasız belesız sürüşler inş lastiklerde 10 numara aynı bnm motorun lasliklere benziyor
çok hoş makine hayırlı olsun kazasız belesız sürüşler inş lastiklerde 10 numara aynı bnm motorun lasliklere benziyor
tek tavsiyem olucak, o egzost sargısı sadece ayağınızın değebileceği yerde olsun. Boru ısıyı dışarı atamadığından trafikte kullanımda aşırı fazla hararete sebep olur, motor ömründe ciddi sıkıntılarınız olur
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
sargıyı çıkarırsak çirkin durabilir ama dediğin de çok doğru.boş zaman yaratıp uğraşmak lazım
you can go fast but ı can go anywhere.(onroad-offroad-everywhere!)
TRANSALP XL700
arkadaki apache kimin
Yapanın ellerine sağlık. Hep hayalimdi ikinci motor olarak RT 125 almak. Şunun keşke 250 cc'sini yapsalar da ömürlük olarak alıp binsek
Güle güle kazasız belasız kullanın.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
çok güzel viraj alıyo namussuz ;) lastikler yol lastiği olsa kimse tutamaz.
süper olmuş hayırlı olsun
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Bayıldım çok güzel olmuş yapanın eline sağlık .
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...03165929/detay ilandaki motor çok hoşuma gidiyor rt ye çok yakışmış.
Çok hoş olmuş tebriklerde bu kadar özeni başka bir motora gösterseydiniz mükemmel olurdu ... Yani şey gibi .. Cok bütceyle az sey anlatan amerikan filmi yerine az bütceyle cok sey anlatan avrupa filmi :D ..
evet arkadaşlar egzoz borusu bükebilecek iyi bir usta arıyoruz varmı tanıdığı bildiği olan?
TRANSALP XL700
Ben gördüm alem olarak cumartesi günü sizi motorunuzla Caddede
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Ah be hocam içim yandı gerçekten bu ilana bakıp bakıp durmuştum zamanında ama kaçırmışım.
Cidden satıcısıda düzgün üsluplu biriydi.
Hayırlı olsun
125cc lik bi motor o koca tekeri nasıl taşıyor hiç anlamadım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...09607065/detay
dün bi ilan eklenmiş temiz görünüyo. meraklılarına..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)