2 ay önce başlayıp üşengiçliğim yüzünden yaklaşık 1 aydır elimi sürmediğim YZF R1 çizimimi bu sefer de kolumu kırdığım için tamamlayamadım. Kolum iyileştiği gün bitirmeyi düşünüyorum.
Umarım beğenirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum...
2 ay önce başlayıp üşengiçliğim yüzünden yaklaşık 1 aydır elimi sürmediğim YZF R1 çizimimi bu sefer de kolumu kırdığım için tamamlayamadım. Kolum iyileştiği gün bitirmeyi düşünüyorum.
Umarım beğenirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum...
Beğenmemek mümkün mü hocam mükemmel ötesi olmuş gerçekten bitirince birine hediye etmek isterseniz ben hazırım xD
detaylarını beğendim, karakalem çizim yapan biri olarak perspektif , yansımalar güzel olmuş kağıt boyutu nedir ?
bende kenan sofuoğlunu çizmiştim , bir daha çizeyim 3. şampiyonluğuna itafen
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
teşekkürler arkadaşlar
sipariş alıyorum ama şu anda değil maalesef. malum kolum kırıldı. :(
teşekkürler. bunu A4 kağıdına çizdim. çünkü deneme amaçlı çizdiğim bi resimdi. yoksa çalıştığım minimum boyut 25*35 olur genelde.. bu arada senin çizim de çok hoş çok beğendim. eline sağlık..
abi siz insanmısınız yaa siz insansanız biz neyiz harbi yetenek bu işte yetenek sizsinize katılsanız 1. gelirsiniz
Yaw bana da bi tane çizip satacak olursa alırım çok güzel
Size bir teklifim var.Kendi motosikletinin resmini benim karakalem resimlerim başılığı altına atan arkadaşların arasında en çok beğeni alan motosiklet resmini çizip o arkadaşa gönderecem (hemen olmaz biraz sürebilir). Unutmayın sadece kendi motosikletiniz için geçerlidir.
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
ben çöpten adamı bile eğri çiziyorum.harbi çok güzel olmuş eline sağlık
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
ucubik bir resim bekliyordum ancak şoke oldum. yetenek sizsiniz yarışmasına girmeniz gerek ikinizinde... ellerinize sağlık, harika çizimler..
motorda motor, ille de motor
vay vay sitemizde ne yetenekler varmış elinize sağlık..
Çok güzel olucak belli.
Yalnız yan beyaz stikırlar ve alttaki yamaha yazısı gibi kontrast renkli bölgeler gövde ile daha keskin ayrılabilirmiydi. Çok yumuşak geçiş olmuş sanki.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
şu aralar zor malum kolumdaki alçının ne zaman çıkacağı belli değil. ama iyileştikten sonra sipariş almaya başlıcam tekrardan. beklerim o zaman.. ;)Yaw bana da bi tane çizip satacak olursa alırım çok güzel
kardeş çizimlere baktım da sanırsam face te arkadaşız biz senle :D Çağlar isimli biri var mı listende ?Size bir teklifim var.Kendi motosikletinin resmini benim karakalem resimlerim başılığı altına atan arkadaşların arasında en çok beğeni alan motosiklet resmini çizip o arkadaşa gönderecem (hemen olmaz biraz sürebilir). Unutmayın sadece kendi motosikletiniz için geçerlidir.
teşekkürler yorum için. resim bittikten sonra genel bi rütuş geçiyorum zaten. o zaman bu tür göz tırmalayan ayrıntılardan kurtuluyorum.Çok güzel olucak belli.
Yalnız yan beyaz stikırlar ve alttaki yamaha yazısı gibi kontrast renkli bölgeler gövde ile daha keskin ayrılabilirmiydi. Çok yumuşak geçiş olmuş sanki.
ben çöpten adamı bile eğri çiziyorum.harbi çok güzel olmuş eline sağlıkucubik bir resim bekliyordum ancak şoke oldum. yetenek sizsiniz yarışmasına girmeniz gerek ikinizinde... ellerinize sağlık, harika çizimler..hepinize tekrar tekrar teşekkürler arkadaşlarvay vay sitemizde ne yetenekler varmış elinize sağlık..
ben sizin bu resmi facebookta gördüm bu sabah. rakip motosiklet forumunun sayfasında yayınlanmıştı. orda da ilk görmemde beğenmiştim ama şu ön lastiğin eksik oluşunun matığı ne acaba diye bayağı bi düşünmüştüm. meğer kolun kırıkmış, geçmiş olsun.
bu arada bende atacağım o başlığa resmimi
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
hacı yetenek hakikaten budur ya mükemmel bir şey bu hep heves etmişimdir. tebrik ederim gayet başarılı
evet kardeş maalesef kaza sonucu kırıldı kolum ama yakın zamanda tekrardan sağlığıma kavuşacağım. teşekkürler iyi dileklerin içinben sizin bu resmi facebookta gördüm bu sabah. rakip motosiklet forumunun sayfasında yayınlanmıştı. orda da ilk görmemde beğenmiştim ama şu ön lastiğin eksik oluşunun matığı ne acaba diye bayağı bi düşünmüştüm. meğer kolun kırıkmış, geçmiş olsun.
teşekkürler yorum ve ve beğeni içinhacı yetenek hakikaten budur ya mükemmel bir şey bu hep heves etmişimdir. tebrik ederim gayet başarılı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)