Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Hrc CBR 250

REKLAM ALANI
    wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pani / 3colore
    Alıntı Pain adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o plakanın boyutu nedir,bir de çamurluğun yerine takılan plakalığın linki varmı,nereden alındı?
    boyutu tam santım olarak bılmıyorum.
    plakalık tamamen custom yapıldı lutfı.tornacıda ozel dokturuldu.asagıda hıcbır ıslem yapıldı kesme-bıcme vs. plaka-sınyal-tornacı 150tl toplamda tuttu.

Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence jantlar siyaha boyanıp kırmızı parça şerit çektir Barış abi.Bide 160 lastik atarsan tadından yenmez.Kazasız belasız
    120-160 dusunuyorum kardesım

Alıntı rapidhacker5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    koruma takozu ne kadara mal oldu nasıl taktırdını
    150. anesten aldım. eger dıkkat edecegım dersen grenajlar sokulmeden takılıyor ;) bez vs koyup cızmeden koyabılırsın. zaten ılk partıde stock satıldı sonra grenaj kesılmesın dıye aparatlı sattılar. dırek uyumlu 2011-13 cbr 125-250 lere.

Alıntı kefeeee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Manet dışında herşey muhteşem olmuş, elciklerle aynı renk olmalı o, biraz soluk bi mavisi var.
    varsa aynı renk , rastgelırse bana lınk atarsan sevınırım degıstırırım bulursam ama hel boyle metalık renkler var maalesef

Alıntı inci1903 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    harika olmuş
    Alıntı regal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haYIRLI OLSUN
    tesekkurler

---------- Post added at 22:44 ---------- Previous post was at 22:42 ----------

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    daha yapacak birşeyler varsa bence jantları siyah veya metalik sarı yapabilirsin
    Alıntı KeaSH-07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel olmuş ama jantlarıda boyamalısın.cıbırın en iğrenc yeri jant rengi
    Alıntı SonpoL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Jantlar da boyanacak. Büyük ihtimal beyaz olacak arkadaşlar . Ben gövde rengi parlament mavisin de diretiyorum Barış'a ))..
    Alıntı KeaSH-07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyaz bence hiç iyi olmaz.r1 in jant rengi olan koyu altın sarısımıdır adı neyse işte o beyaz renk motorada yakışır
    boyatacagım performans modları ıle beraber lastık ve janttada oynamalar olacak

sonerım laci hıc bulamadım. photoshop sart

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SonpoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Valla aslında beyaz da iyi durmuş hee hrc de . O da iyi olacak gibi Barış. Bilmiyorum, fikir değiştirmeye başladım ...
    wolrath bunu beğendi.
    Önce emniyet, sonra hareket...

Motosikleti
    pani / 3colore
    beyAZ

viper17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı wolrath adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyAZ
    Sarıda fena durmuyor ama, beyaz güzel
    Nereye bakarsan, oraya gidersin.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    akseuar fışkırıyor ama motor yinede çok dengeli ve güzel duruyor...

Puig cam hem şık hem işilevsel, egzozun 5 kg hafifletmesi çok iyi, beyaza boyanan kısımlar isabetli

Motosikleti
    pani / 3colore
    Alıntı viper17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sarıda fena durmuyor ama, beyaz güzel
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    akseuar fışkırıyor ama motor yinede çok dengeli ve güzel duruyor...
    Puig cam hem şık hem işilevsel, egzozun 5 kg hafifletmesi çok iyi, beyaza boyanan kısımlar isabetli

tesekkurler.
    cam ıyı oldu.su bızır bızır sesten de kurtulduk...
    egzoz orjınal 7 carbon tıger 1.5kg... muazzam fark var dedıgın gıbı. aku de de bu sekılde cok hafıflıyor ama deger mı bılmıyorum? egzoz ses goruntu var ama sadece 3-5kg ıcın 150-200 lıra verılır mı? kı orj akusu cok ıyı...
    beyaz kısımlar herkes bogacak demesıne ragmen yaptırdım cunku trıcolor oldugu ıcın bogmayacagına emındım...
    jantları da keza boyle dusunuyorum ama yınede farklı onerılere-shoplara acıgım elbette.el elden ustundur

koruma takozunu nasıl taktınız?bende cbr1125 2012 model varda alsam nasıl takcaz? Veya servıste varmıdır bunlardan?

sgurdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    tesekkurler

henuz durdurmadı ama dusuncem su kı, camur deryası ıcınde ıc kısma gomulmus neredeyse gorulmeyen yamuk yumuk metal parcasındasındansa buna daha az tepkı gosterırler-gostermezler dıye dusunuyorum
    racing kullanan arkadaşların yaptığı gibi plakayı arka çamurluğun içine takmak , yada bu şekilde standart olmayan küçük plaka kullanmak kanunen yasaktır.
    Buna daha az tepki göstermek diye birşey olmaz, ikisi de yasal değildir. Motorunuzu bağlama hakları vardır. Tercih sizin.

Motosikleti
    pani / 3colore
    Alıntı rapidhacker5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    koruma takozunu nasıl taktınız?bende cbr1125 2012 model varda alsam nasıl takcaz? Veya servıste varmıdır bunlardan?
    paket ıcerısınde cıkan ek metaller ıle saseye monte edılıyor.gayet basit dikkat edilirse.serviste yok.orjınal honda parcası degıl maaelesef.

Alıntı sgurdal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    racing kullanan arkadaşların yaptığı gibi plakayı arka çamurluğun içine takmak , yada bu şekilde standart olmayan küçük plaka kullanmak kanunen yasaktır.
    Buna daha az tepki göstermek diye birşey olmaz, ikisi de yasal değildir. Motorunuzu bağlama hakları vardır. Tercih sizin.
    tesekkurler.

Motosikleti
    Honda
    kardeşim iyi para dökmüşsün ama ben begenmedim malesef ya.zevkler tartısılmaz tabi ama.motorun önünü indirtsen daha güzel olacagını düşünüyorum

KeoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM EXC 300
    250 cc motora eger cok uzun seneler binilmesi dusunulmuyorsa bu kadar masraf yapmanin gereksiz oldugunu dusunuyorum

ama genede cok guzel kombinasyon yapmissin birde su tulumdan alirsan tam olursun

http://www.revzilla.com/motorcycle/d...two-piece-suit en sondari hrc renginden olani

Motosikleti
    pani / 3colore
    Alıntı KeoS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    250 cc motora eger cok uzun seneler binilmesi dusunulmuyorsa bu kadar masraf yapmanin gereksiz oldugunu dusunuyorum

ama genede cok guzel kombinasyon yapmissin birde su tulumdan alirsan tam olursun

http://www.revzilla.com/motorcycle/d...two-piece-suit en sondari hrc renginden olani
    tesekkurler ;)

Alıntı ENGİN REİS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim iyi para dökmüşsün ama ben begenmedim malesef ya.zevkler tartısılmaz tabi ama.motorun önünü indirtsen daha güzel olacagını düşünüyorum
    arkası bu kadar havada olan ya da bu kadar yana yatan cbr 250 gordun mu hıc ?

on taraf 4cm ınık zaten ki lıstede de yazıyor...

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tesekkurler

henuz durdurmadı ama dusuncem su kı, camur deryası ıcınde ıc kısma gomulmus neredeyse gorulmeyen yamuk yumuk metal parcasındasındansa buna daha az tepkı gosterırler-gostermezler dıye dusunuyorum
    motorun çok güzel kazasız belasız sürüşler ama bir tavsiyem olucak yanlış anlama bende arabama şöförler odasında bastırdım orjinal ama yeni tip diyorlar şekilli app gibi bir çevirmede polis bişey bulamayınca gitti fener aldı plakalara bakıyor sahte mi bağlıcaz dedi dedim ne sahtesi bak mühür var olsun basılabiliyor sahte dede hır gür çekici geldi araba gitti cea falanda kesildi sonra mahkeme falan derken plaka orjinal olduğu resmi belgeyle ıspatlandı ve ben arabamı geri aldım bence riske girmeye değmez motorları nasıl taşıdıklarını gördüm çünkü
    wolrath bunu beğendi.

Motosikleti
    pani / 3colore
    ya cok trafıge cıktıgım soylenemez arkadaslar.sorun yok.foca'da polıs yok zaten

merhaba ön tarafı yere basma işleminiz cok hosuma gitti sanırım bende yaptıracagım. Bilgi verirseniz memnun olurum Teşekkürler. Motorun cidden cok saglam durmus Allah Kaza Bela vermesın

Motosikleti
    pani / 3colore
    tesekkurler. satalı , 600rr alalı cok oldu

yere basma ıslemının detayını tam bılmedıgım ıcın yanlıs bısey soylemeyeyım.ızmır'deysen ustama gorustururm senı.

Uğur Gündüz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    askerden sonra olacak
    Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin fakat bu racing havası vermiyor ya kesmez bir süre sonra..

Motosikleti
    pani / 3colore
    tesekkurler.yaklasık 6 aydır RR kullanıyorum

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    elinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş, kazasız belasız..

Harbiden çok güzel motormuş, kaç bin km de ve ne kadara satmıştınız? 600rr ınız da hayırlı olsun bu arada.. İzmirdeki ustanızın da telefonunu verirseniz veya adresini sevinirim..

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)