Arkadaşlar nacizane dylanımın fotoğrafları umarım beğenirsiniz...
Trabzon dönüşü
Arkadaşlar nacizane dylanımın fotoğrafları umarım beğenirsiniz...
Trabzon dönüşü
2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.
güzel:............................................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
motor hında ama aynalar mondial rengi vişne çürüğü galiba honda her zaman hayat onda.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
Evet motor hında ama aynalar koso
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------
Furkan evet merkezdeyim kardeşim zaten heryere gittim bir ilice gidemedim gelecek yaz gelirim inşallah
2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
hıındaaaaaa
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
Arkadaşlar güzel yorumlarınız için teşekkür ederim herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
evet güzel motorda bide kelimeleri doğru yazın yahu....
koskoca ilçeye iliç demişsiniz ikinizde,şivedende olamaz sanırım..klavyede ki parmak hareketi yanlışlığı sanırım.....töbe töbeee
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
arkadaşım çok güzel bakımlı motorun var dylan efsanedir benimki 45000 km de
maşallah allah kaza bela vermesin (bu arada plaka nerde?)
jantlara kırmızı turuncu japon bayrağı yapsan daha iyi olurdu nedir bu italyan stickerlar canım
özür ne demek yahu??
olur böyle şeyler...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Satoyama kardeşim fotoğraf çekerken plakanın siyah yerlerini boyamak için çıkarmıştım o yüzden yok Motoru aldığımda jantlarda italyan şeritleri vardı bende ellemedim bu motor italya fabrikasında üretildi ya arkadaş onu düşünerek yapmış heralde. Samet abi bende diyorum Allah Allah bildiğimiz ılıç yanlışmıymış diye Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim herkese kazasız sürüşler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:26 ----------
Kardeşim sanırım sende dylanla yaşlanacaksın 45 000 lere geldiğine göre . Bence evladiyelik bir motor Erzincan'da görenler 2010 mu bu diyorlar bende 2006 dediğimde yüzlerinde ki şaşkınlık bambaşka
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)