BMW HP4 – 2013 Model (Foto Galeri)
Reklamlar
-
Admin
Reklamlar
-
simdi zevkler ve renkler diyecek herkes ama o bile bir yere kadar.çok modeline, hele endurolarına ölüp bittiğimiz bmw nasıl olupta böyle bir tasarım yapar?ben de mi bir tuhaflık var gözüm mü yanlış görüyor diye kendimden şüphe edeceğim.farklı yapacağım diye böyle bir tasarım yapmak nasıl açıklanır bilmiyorum.farlar, kafa ve yan grenajlar ben bir şey anlamadım vallahi.ufkum bmw kadar geniş değil demek ki.
-
ipsiz adlı üyeden alıntı
simdi zevkler ve renkler diyecek herkes ama o bile bir yere kadar.çok modeline, hele endurolarına ölüp bittiğimiz bmw nasıl olupta böyle bir tasarım yapar?ben de mi bir tuhaflık var gözüm mü yanlış görüyor diye kendimden şüphe edeceğim.farklı yapacağım diye böyle bir tasarım yapmak nasıl açıklanır bilmiyorum.farlar, kafa ve yan grenajlar ben bir şey anlamadım vallahi.ufkum bmw kadar geniş değil demek ki.
Ben tasarımını oldukça şık buldum. BMW yine yapmış yapacağını bence
-
vay babanın kemüğüne
böbreğimimi satsam napsam acaba
-
ipsiz adlı üyeden alıntı
Sen biraz geç kalmışsın, bu zaten 2009 yılında tanıtımı yapılan ve 2010-2011 gibi satışa çıkan s1000rr modelinin güncellenmiş hali.
-
Biri de Çıkıp Demiyor ki "Aga Bu Nedir ? "
-
Ya benimde harddiskte bi hata oluştu bu hp4 s1000rr değilmi hp4 başka bi motormu?
-
İyi olmuş, süper olmuş hatta... Sıkılmıştık zaten alışıldık 1000lik tasarımlarından.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)