buda benim mondial 150 zc
Reklamlar
-
Reklamlar
-
yan çantalar çok güzel olmuş nerden aldın?
Akıl Adama Sermaye...
Remember remember the fifth of november
-
ZC'leri hiç sevmem ama bu başka olmuş. üçlü çanta resmen birbirini tamamlamış. tek kelimeyle 10 numara olmuş.
-
zc benim eski motorum..
çantalar çok hoş durmuş.
ilk motorum oldugu için keyifle binerdim.
-
Bu salyangoz egzozu değişitirme imkanı yokmu?
-
degiştirebilirsiniz ben rs egzozu takmıştı..çogu kişide bundan taktırıyo..
ve hiç sorun çıkarmıyor
-
yan çantalar çelik motorun abicim denk geldi aldım ke vendi imalatımız ile alt baglantıyı hazırladık teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:13 ----------
ertanos adlı üyeden alıntı
ZC'leri hiç sevmem ama bu başka olmuş. üçlü çanta resmen birbirini tamamlamış. tek kelimeyle 10 numara olmuş.
bende sevmiyordum ama böyle başka bi hal aldı zc ye benzemiyo teşekkür ederim beyeniniz için
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:15 ----------
varmış galiba ama ben orj. bozmadan aksesuar seviyorum ama değişik duruyor düz olsa bukadar şık durmaz benim görüşüm
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------
ümit_150_zc adlı üyeden alıntı
zc benim eski motorum..
çantalar çok hoş durmuş.
ilk motorum oldugu için keyifle binerdim.
çok teşekkür ederim gerçekten keyifli motor rahat ilgi çekici
HATALI SOLLAMAM KIRMIZI IŞIKTA GEÇMEM RADARA GİRMEM KASK'SIZ GEZMEM...
-
Yunus kardeş" bende kırmızı 150 zc kullanıyorum, doğrusu yan çantalar süper olmuş, aynı o şekilde bende 2 çanta yaptırmak istiyordum, fakat şu yeni çıkan kanun (çantayı ruhsata işletmek) beni biraz düşündürüyor.
-
kardeşim gerçekten haklısın fakat ben bmw diğer kendinden olan çantalı motorsikletlere baktım ruhsatlarında herhangi bir proje aksesuar göremedim açıkcası ö yüzden sökmedim kullunıyorm olaki şayet bir sorun olduğunda ise ; trafik polislerinin motorlandada çanta var ruhsat göstermelerini isteyeceğim
HATALI SOLLAMAM KIRMIZI IŞIKTA GEÇMEM RADARA GİRMEM KASK'SIZ GEZMEM...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)