buda benim mondial 150 zc
Reklamlar
-
Reklamlar
-
yan çantalar çok güzel olmuş nerden aldın?
Akıl Adama Sermaye...
Remember remember the fifth of november
-
ZC'leri hiç sevmem ama bu başka olmuş. üçlü çanta resmen birbirini tamamlamış. tek kelimeyle 10 numara olmuş.
-
zc benim eski motorum..
çantalar çok hoş durmuş.
ilk motorum oldugu için keyifle binerdim.
-
Bu salyangoz egzozu değişitirme imkanı yokmu?
-
degiştirebilirsiniz ben rs egzozu takmıştı..çogu kişide bundan taktırıyo..
ve hiç sorun çıkarmıyor
-
yan çantalar çelik motorun abicim denk geldi aldım ke vendi imalatımız ile alt baglantıyı hazırladık teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:13 ----------
ertanos adlı üyeden alıntı
ZC'leri hiç sevmem ama bu başka olmuş. üçlü çanta resmen birbirini tamamlamış. tek kelimeyle 10 numara olmuş.
![Smile10](http://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/glasses10.gif)
bende sevmiyordum ama böyle başka bi hal aldı zc ye benzemiyo teşekkür ederim beyeniniz için
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:15 ----------
varmış galiba ama ben orj. bozmadan aksesuar seviyorum ama değişik duruyor düz olsa bukadar şık durmaz benim görüşüm
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------
ümit_150_zc adlı üyeden alıntı
zc benim eski motorum..
çantalar çok hoş durmuş.
ilk motorum oldugu için keyifle binerdim.
![Smile1](http://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/icon_razz.gif)
çok teşekkür ederim gerçekten keyifli motor rahat ilgi çekici
HATALI SOLLAMAM KIRMIZI IŞIKTA GEÇMEM RADARA GİRMEM KASK'SIZ GEZMEM...
-
Yunus kardeş" bende kırmızı 150 zc kullanıyorum, doğrusu yan çantalar süper olmuş, aynı o şekilde bende 2 çanta yaptırmak istiyordum, fakat şu yeni çıkan kanun (çantayı ruhsata işletmek) beni biraz düşündürüyor.
-
kardeşim gerçekten haklısın fakat ben bmw diğer kendinden olan çantalı motorsikletlere baktım ruhsatlarında herhangi bir proje aksesuar göremedim açıkcası ö yüzden sökmedim kullunıyorm olaki şayet bir sorun olduğunda ise ; trafik polislerinin motorlandada çanta var ruhsat göstermelerini isteyeceğim
HATALI SOLLAMAM KIRMIZI IŞIKTA GEÇMEM RADARA GİRMEM KASK'SIZ GEZMEM...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)