zevkler ve renkler tartışılmaz bence güzel olmuş güle güle kullan
zevkler ve renkler tartışılmaz bence güzel olmuş güle güle kullan
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(HZ.MEVLANA)
Merak edenler icin gümbür gümbür videosuda burda. bahcede oldugum icin pek uzun cekmedim...
http://www.youtube.com/watch?v=6vBCV...feature=colike
gün geçmiyorki güzel ülkemde............... :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Gece gece milletin o egzoz sesiyle ahını almayın her an kafanıza sandalye inebilir birde ilk kez de öyle yoshi gördüm.
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim
Sanki 250 CC çift silindir gibi çıkıyor ses güzel yani ama çok ne kadar az çıkarsa o kadar az kulağın çınlar
Sado
Bence orjinal hali çok daha güzel tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz.
motoru bi temizleseydnde fotosunu çekseydn güzel olurdu her motor güzeldir benim için scooter hariç
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Sesi gayet güzel, iyi günlerde kullanın..
SEVGİ EYLEM GEREKTİRİR…
Orjinal hali daha güzeldi bence.
Artı o motora o egzoz gürültü kirliliği gibi olucak..
o değilde; arka sinyalleri ihmal ve iptal etme derim!
siz hızlı gidebilirsiniz ama heryerde değil
ilk defa böyle bir yoshimura gördüm gerçek mi bu?
Cahillerle tartışmaya girmeyin. Ben hiç yenemedim.-İmam Gazali-
Markaya bir daha baktım da ÖZ HAKİKİ YOSHIMURA
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Kardesim bence gayet hos olmus sesinide birazdan dinlerim
ama su arka lastigi ve sinyal isini hallet inan daha ii olacak kazasiz surusler dilerim
özellikle şu foto çok hoşuma gitti
*İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
*Ön sezilerini dikkate almayı öğren.Bir gün hayatını kurtarabilir.
Adamlar yoshimura etiketini gömmüş egzosta,bi güzelde kutu bastırmış.Bizim ülkenin insanıda almış.Yoshi filan değil
motoruna göre eksoz gayet güzel hayabusaya oluyor goldwinge oluyor bu motora niye olmasın
Kusura bakma ama Apaçi değilsin.Apaçhinin kralısın dostum.Bu motoru severim ilk motor alma fikri bu motoru görünce içimde doğmuştu motora saygım var ama laptop fiyatına motor satınca böyle ele ayağa düşüyor haliyle.Taktığın egsoz bile gerçek değil.Şahine egsoz taktıran zihniyet,tek silindir motora Hayabusa egsozu taktırsan da bir şey farketmez..Sadece kendi çöplüğünde millet bakar sen o patlak egsozunla milletin beynini s.. ken,öyle nezih bir semte biraz kültürlü bir yere gidersen,seni aşşağılarlar.Altındaki motor 2 bin küsur liraya satılan,yarış motoru değil,üstelik commuter üstelik 125 cc,üstelik Çinli.Neyin kafasını yaşıyorsunuz paşa paşa binin.Şu aşamada Honda cbr 125 bile sadece ss görünümlü bir motor o bile yarış motoru değilken siz ne diye böyle işlere kalkışıyorsunuz.Adam gibi kullanın motorunuzu.Yarış motoru istiyorsan gideceksin en az 250 lik,grenajlı bir motor alacaksın.15.000 km den sonra satıp 600 cc alacaksın.Paran yoksa gidip alma şahin,murat,kartal biriktir brodway al arkadaşım.Yoksa paran ne diye fakirliğinle apaçilik yapıyorsun.Benim de param yok gidipte almıyorum bunları biriktiriyorum sağlam bir şey alacağım.Küçük düşürmeyin kendinizi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)