arkadaslar birde sizlerin yorumlarını görmek istiyorm... Yeni aldığım yoshimura eksoz'da üzerinde ;)
arkadaslar birde sizlerin yorumlarını görmek istiyorm... Yeni aldığım yoshimura eksoz'da üzerinde ;)
Zevkler, beğeniler, renkler kişiye göre değişir. Bence orjinali, hiç ellenmemişi çok daha güzel.
Görüntü güzel de yoshinin sesini duymak lazım
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
En azından aynalar duruyor ama bencede orjinali daha güzel bide güzelce yıkanılıp temizlenirse tadından yenmez
Ve şimdi farkettim arka sinyaller yok!
4 teker beden'i ; 2 teker ise ruh'u taşır ;)
SES nerde video isteriz...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Basligi gorunce yeni 1 apachi daha mi doguyor dedim ama yanilmisim kazasiz belasiz sade ve hos olmus lastikler haric
Egzos takıcağına önce o lastikleri değiştir, elin değmişken arka sinyallerinide tak
Benim yorumuma gelince, sçımtrak bi hava katmışsın motoruna tebrikler
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
Yazik gunah kac para verdin o egzosta orjinal yoshi degil ki
ula şu fotoğrafa bakıyorum bakıyorum egzoz havada duruyor ara bağlantı yok bir türlü çözemedim nereye takılı olduğunu,neyse dank etti sonra
sinyaller takılı olduğunu düşünerek yazıyorum güzel duruyor fakat sesini duymak lazım fazla gürültü yaparsa kıymeti yok
Adamın hevesinin içine ettiniz yahu
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
zaten drıft herkez alacagı bı motor degıldır ;) en guzelı sen alıpta drıftın adını karalama kardesm ;) kusura bakma agır konusmus olabılırım ama yazdıgın yorumlara dıkkat etmen ıyı olur sonucta kendı zevkımı ortaya koydum ınsanların dıkkatı hep ustumde. Vıdeoyu en kısa zamanda ekleyecegım sesın yuksek oldugunu soylebılırım ayrıca orjınal eksoz. E bay dan getırrım dırek ıthalatcısından tayland dan. Ve yosı eksozlar japonyada uretılım cogu taylandan satısı yapılır. Kutusununda fotograflarını eklerım gerekırse...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)