işte sonunda ......
çok güzel olmuş .göstergeleri ve kasası dolayısıyla eleştirilere maruz kalıyordu şimdi bakalım ne diyecekler
biri fiyat pahalı olur mu dedi:D
kalite ucuza olmaz
Mustafa Kemal Atatürk
işte beklediğim ninjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa )))
Fiyat da 11 den 13 14 lere çıkar heralde
Aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :D
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Yurtdışında aynı fiyata satışa sunulacakmış ama Türkiye'de ne olur bilinmez.
Cahillerle tartışmaya girmeyin. Ben hiç yenemedim.-İmam Gazali-
Bahalı 14 bin lira civarı olur tahminimce
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Gösterge panelini değiştirmeninde zamanı gelmişti. Neydi o eskiler öyle
kawa sınıfında mükemmeli yarattı
Bana kalırsa kawa. biraz abarttı.. Tamam kalite onda tip tarz çok güzel ama içime sinmeyen bişeyler var.. Acaba bu fiyatlara satılır mı?
satılırsa caddeler biraz renklenir..
markalar 250 cc de yarışa mı girdi acaba..belki emsal değiller ama inazuma yeni kasa kawa sym 250 250 cc ye bi ilgi alaka görüyorum son zamanlarda
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
13-14 mü... Eh, 3-4 tane falan satarlar o fiyata. 250cc motordan bahsediyoruz nihayetinde. Yurt dışında fiyat aynı kalıyorsa bizde artması için bir sebep yok demektir. Fiyat artsın diye ısrar ediyorsanız o başka.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
çok harika gerçekten zaten şuanki kasa çok kötüydü hiç beğenmiyordum bence cbrın yanında çok sönük kalıyordu. Ama bu model tahta oturur cbr da hayosungda geride kalır
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
Arkadaşlar kasa biraz güzel olunca neden fiyatlar uçar düşüncesinde oluyorsunuz?
Sonuçta motor aynı motor...
Şu anda sanırım 5000€, seneye normal zamla beraber 5200-5300€ olur bence...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
cidden herkesin bahsettiği gibi kasası çok yakışıklı değildi o tam cuk oturmuş murat 131 göstergeleri gitmiş mükemmel olmuş bu kasa dan önce hyosung alırdım ama artık almam çok yakışıklı olmuş
şu an sitesinde 5,000 avro (2,3x5,000=11,500TL) fiyat verilmiş bu motora, bence ederi var ama yakıtı sıkıntı çünkü fiesta kadar yakıyor. 100 km.'de ortalama 4,5 litre.
bu kawasakinin yeni ninja 300 yani 300 cc ve fiyatıda 7000 euro
Bugün 20.10.2012 ankara ulusan motora gidip Sordum ninja250 2013 lerin satisi baslamis yine 5000€ mus fiyati onumuzdeki yaza almayi dusunuyorum
avrupa sitesinde ninja 300 4800$ fiyatı x 1800 desek doları = 8600 tl yapar ki bu adamlar bu fiyattan satıp para kazanıyor bence bizi ülkemizin ithalatcı firması fazlacana kazıklıyor 10.000 tl fark diyorum yuh diyorum 18000 tl fiyat var üstünde yazık yazık tamam 10.000 tl ye sat kardesim avrupa satınca para kazanmıyormu bizim satıcılar ac köpek kimse kusura bakmasın.. yada devletimiz ötv sini düsürüp zalimce vergi toplamıyacak . vatandaşmıyım yolunucak kaz mı. elin ecnebisi binsin son teknoloji motora biz avucumuzu yalayalım sonra bu cocuklar neden içkici neden serseri oldu neden esrarkeş oldu sen devlet olarak acma insanların önünü daha cok sorarsın bu soruları...
Ninja 250 r 2013 beyaz renk ve kirmizi modifiyeli olani cok hosuma gitti omurluk valla hiz sevmeyenler icin ideal fiyat 5000 euromu acaba
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)