http://imageshack.us/gal.php?id=q5Wq...m66b0eyU1unLpA
yorumlarınızı bekliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------
şöylede abone olayım :D
http://imageshack.us/gal.php?id=q5Wq...m66b0eyU1unLpA
yorumlarınızı bekliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------
şöylede abone olayım :D
[B][COLOR="#008000"]Dikkat et evlat; eline bir kez iki zamanlının yağını bulaştırırsan, bir daha asla çıkartamazsın.[/COLOR]
2012 Mondial 125 MH Drift./Beyaz. | Hayati Atakan Türkmen - Amasya[/B]
Cok cok iyi olmus...Elinize saglık
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
teşekkür ederim sağolun
[B][COLOR="#008000"]Dikkat et evlat; eline bir kez iki zamanlının yağını bulaştırırsan, bir daha asla çıkartamazsın.[/COLOR]
demin sahibindende ilandada gördüm beya yksek bi fiyat koymussunuz..
zevkinize göre tasarlamışsınız
el emegidir elinize saglık..
ustam inanırmısın işcilikleri kargoları o paranın çok çok rahat harcananın 3de 1 i ediyor :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5097204/detay/
detaylı açıklaması var.
Çok güzel olmuş kardeşim ellerine saglık . zahmet olmazsa yaptıgın modifiyeleri yazar msıın ?
Aynalar güzelmiş
4 teker beden'i ; 2 teker ise ruh'u taşır ;)
çekicem aynalı resimleri :D
Toprağım güzel motor yapmışsın. Neden satıyorsun. Başka motor mu alacaksın.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
emeğine saygım var ama sanki yarım kalmış bir iş gibi durmuş.özellikle deponun olduğu yer anormal sade duruyo.bence biraz daha agresif gösterecek sticker lara ihtiyaç var özellikle beyaz kısımlarda....
güzel motor yapmışsın emeğine sağlık kardeşim fakat satarken yapılan hesap yanlış bence çünkü 0 km motoru çıkar bayiden direkt % 5 - 10 fiyat düşer normalde tamam motora masraf ta etmişsin ama yaptığın her masrafı karşılatamazsın alıcıya bence maddi sıkıntın yoksa hiç satıcam diye uğraşma kullan kardeşim 10 numara motor
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
giderse gitsin diye koydum öylesine yani :D diğer ilanlardan da anlaşılacağı gibi :D
bide daha motor açılmadı bile. uzun yola hiç çıkartmadım yani şehir içinde hep :D 5 bin deviri geçmiyorum kapalı yani motor :D açtıktan sonra 250 cc düşünüyoruz. 20 beygire kafa tutuyor açık driftler burda var 2-3 tane daha arkadaş :D
Motorun turuncu olan heryerini hellaflush yaptım :D bakalım yeni yorumlar nasıl olacak :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)