İlk ve son olacak motorum.
Reklamlar
-
Herkese hayırlı Ramazanlar motorcu kardeşlerim size biraz aldıgım motordan fotolar yükleyecegim insallah begenirsiniz 1'de sorum olacak
motorsu eve koyarken rüzgarın siddetigle motorun farına kapandındı direksiyon yan olmasaydı hiç bir şey olmayacaktı ne yapayım bende kaynak lattırdım ama kötü duruyor ne yapabilirim ?
Reklamlar
-
Keşke aynan da olaydı arada lazım olurdu...
-
Son motor zaten sat kurtul far felan uğraşma
-
bergamalee adlı üyeden alıntı
Herkese hayırlı Ramazanlar motorcu kardeşlerim size biraz aldıgım motordan fotolar yükleyecegim insallah begenirsiniz 1'de sorum olacak
http://f1207.hizliresim.com/z/p/9xx6n.jpg
motorsu eve koyarken rüzgarın siddetigle motorun farına kapandındı direksiyon yan olmasaydı hiç bir şey olmayacaktı ne yapayım bende kaynak lattırdım ama kötü duruyor ne yapabilirim ?
10 liraya kaynak yaptırana kadar, 15 liraya bir takım far kulağı alırdın. Takmak için bi yarım saat bi saat uğraşırdın ama temiz bir görüntüsü olurdu.
http://www.rialli.com/urunler/motors...a-kuba-breton/
-
soa adlı üyeden alıntı
Keşke aynan da olaydı arada lazım olurdu...
harbiden ya.. aynalar nerede?
-
Aynasız kullanmaya devam edersen gerçektende son motorun olur (aynasız kullandığını düşünerek söylüyorum)
4 teker beden'i ; 2 teker ise ruh'u taşır ;)
-
en kısa zamanda ayna ve gerekli ekipmanları almayı düşünüyorum acaba far kulagı alsam şimdi takabilirmiyim ?
-
en kısa zamanda ayna ve gerekli ekipmanları almayı düşünüyorum acaba far kulagı alsam şimdi takabilirmiyim ?
Ayna ve gerekli ekipmanlarını aldıktan sonra avatar resmini kaldırmayı unutma, inandırıcı olmaz yoksa.
Çoğunluğun yaptığı şey
daima yanlıştır.
-
djan adlı üyeden alıntı
Ayna ve gerekli ekipmanlarını aldıktan sonra avatar resmini kaldırmayı unutma, inandırıcı olmaz yoksa.
avatar resmini kaldırmayı unutma derken ?
-
22 Temmuz 2012, 15:02
maşaların çok pahalı olduğunu sanmıyorum bi sor bakalım ne kadar
ama mutlaka yanında aynaları da sor motorun en önemli aksamı o
lastik bile olmasın zaten gitmez motor diye söylüyorum lastik de önemli
mutlaka MOTORDAN AYNALARI SÖKMEYELİM
ha benim arkamda gözüm var diyorsan o zaman sıkıntı yok ayna olmasa da olur
sevgi ve saygılarım ile
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
-
23 Temmuz 2012, 10:02
avatar resmindeki arkadaş eğer sen isen cidden motosiklet aşkını ve felsefesini bırak...
-
23 Temmuz 2012, 10:12
k.atatürk imzası var ya modifiyenin! kralını yapmış, aynayı ne yapsın adam, dokunmayın. sprey boya tutar mı bilmem ama benzer renkte bir sprey boya ile en azından taban rengine yakın bir renkte boyarsan astarı da yüzünü geçer ama madem başlamışsın boyayarak bitir.
-atarük imzası var
-akrep resmi
-çamurlukta takarimasu yazıyor
-aynalar da yok
10 puan 10 puan 10 puan.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
24 Temmuz 2012, 01:00
ortadadogulu adlı üyeden alıntı
k.atatürk imzası var ya modifiyenin! kralını yapmış, aynayı ne yapsın adam, dokunmayın. sprey boya tutar mı bilmem ama benzer renkte bir sprey boya ile en azından taban rengine yakın bir renkte boyarsan astarı da yüzünü geçer ama madem başlamışsın boyayarak bitir.
-atarük imzası var
-akrep resmi
-çamurlukta takarimasu yazıyor
-aynalar da yok
10 puan 10 puan 10 puan.
biraz agır olmadımı kardeşim yeni aldıgım motorun hemen herşeyini degiştirecek degilim para sıkıntım var .
Kaptan ali sesleniyor kaptan ali sesleniyor; "cikarin beni bu kaptan
-
24 Temmuz 2012, 21:48
biraz agır olmadımı kardeşim yeni aldıgım motorun hemen herşeyini degiştirecek degilim para sıkıntım var .
Para sıkıntını aynaları satarak gidermişsindir olmadığına göre...
-
24 Temmuz 2012, 22:08
bu arkadaşa bir yaşını sorsak acaba ne der 16 -17 varmısın kardeşim sen
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
-
26 Temmuz 2012, 19:18
Yanlış anlama ama en nefret ettiğim motordur Çelik Yuki Mondial Kuba(benimde mondial ama düldülüm o benim scooterim :D) Susturuyu çıkarıyorlar arkalarından küfür yiyorlar 10 cm amorsitörden kesiyorlar bazıları xenon atıyor ön 17 arka 19 jant motor berbat oluyor üstüne saçma saçma yazılarla motoru bitiriyorlar üstünede 200 lük karbüratör 150 lilik silindir kademeli egzantirik tavsiyem motorunu orjinal kullan kardeşim
-
26 Temmuz 2012, 21:05
Bir apaçi daha kardeşim aynaları tak yazıları sök motorunu şu tuhaf şeylerden arındır sonra bize sor hep beraber hayırlayalım...
-
27 Temmuz 2012, 01:02
srcn1994 adlı üyeden alıntı
Yanlış anlama ama en nefret ettiğim motordur Çelik Yuki Mondial Kuba(benimde mondial ama düldülüm o benim scooterim :D) Susturuyu çıkarıyorlar arkalarından küfür yiyorlar 10 cm amorsitörden kesiyorlar bazıları xenon atıyor ön 17 arka 19 jant motor berbat oluyor üstüne saçma saçma yazılarla motoru bitiriyorlar
üstünede 200 lük karbüratör 150 lilik silindir kademeli egzantirik
tavsiyem motorunu orjinal kullan kardeşim
öyle ses falan yok orjinal ses farlar orjinal motorda oynama yok sadece bir kaç yapıştırma çamurlugun üstüne ne yapabilirim ?
c90 adlı üyeden alıntı
bu arkadaşa bir yaşını sorsak acaba ne der 16 -17 varmısın kardeşim sen
18'e girdim 2 ay önce
soa adlı üyeden alıntı
Para sıkıntını aynaları satarak gidermişsindir olmadığına göre...
aynaları satarakmı zaten ayna yoktu :D
Kaptan ali sesleniyor kaptan ali sesleniyor; "cikarin beni bu kaptan
-
27 Temmuz 2012, 01:35
Yapıştırma falan alacaksan kaliteli sade birşey al böyle babam sağolsun o şimdi motorcu gbi saçma şeylerden uzak dur :D motorunun güzel gözükmesini istiyorsan amorsitörden 3 4 cm kadar kestir arka portu kaldır biraz sakınn 5 cm ve üzerinde kestirme , sonuç olarak herkesin motorcuğu kendine güzel, Haa bide bunların orjın aynaları yuvarlak oluyor sakınn ondan alma görüntü kirliliği
-
27 Temmuz 2012, 01:46
HAYIRLI OLSUN KARDEŞ ALLAH KAZA BELA WERMESİN
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)