Merhabalar,daha önce modellediğim Yıldırım 1300 RR nin üzerinde sizlerinde tavsiyelerini dikkate alarak değişiklik yaptım ve bu tasarımımada Yıldırım Z1 RR ismini verdim,aslında şase yine aynı fakat bunu 1000cc yaptım,henüz istediğim noktaya ulaşmadı ama yinede farklı bir şekil aldı,çalışma yarım güne yakın sürdü,ilerde yapacağım tasarımlara altyapı olan bu modelimi sizlerle paylaşıyorum,bu arada bir önceki tasarımıma gösterdiğiniz ilgide beniçok mutlu etti,artısıyla eksisiyle değerlendirip yorum yapan herkese çok teşekkür ederim,bir 3D ci olarak yapılan çalışmayı burda konu ile alakalı profesyonel kişilere sunmak cesaret işi fakat bana çok şey kazandırıyor,aslında üretime yönelik bir halde deyil,bütün parçaları birbiriyle uyumlu ve zamana uygun hale getirmeye çalıştığım test modelidir,bütün parçaları ayrı ayrı modellemeye çalıştığım için çok zaman alıyor ve bu yüzden bazı detayları eksik bırakmak zorunda kalıyorum,zaman buldukça tasarımımı tamamlayacağım,yorumlarınıza bırakıyorum,saygılar.
Daha önceki modelimi görmeyenler için=http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-fotograflari/103769-yeni-tasarim-yildirim-1300-rr-sinan-sengul.html