Guzel olmus eline saglik
Guzel olmus eline saglik
www.erkakurye.com
Olumsuz eleştiri yapmaktan hep kaçınırım fakat,
YBR ailesinin gelmiş geçmiş en güzel ve tok duran kasasını, enduromsu havaya sahip, kullanıcı memnuyiyetini doruklara taşımış olan işlevselliğini,
modern çizgileriyle günümüzde neyapılırsa yapılsın bitürlü bozulamayan o sade görselliğini, 2 bisiklet tekerleği takıp ayna mayna yalan deyip araç olmaktan çıkarmayı ... ... ... ...
ya sayamayacağım kadar çok olumsuzluğu nasıl bir araya getirip "bu oldu" deyip içine sindirebildin anlayamıyorum.
Eleştiriye açığım demesen içimde kalacaktı, şahsi fikrimi sundum sonuçta mal senin (motosiklet deyemedim farkındaysan )
Ayna takarsan daha güzel görünür ..
İmza Yok ::tutkuy:: ::xs22:: ::gazla::
topragam motordan çıkardığın cantları bana yollarmısın eğer kullanmıyorsan
eğer yollarsan çok sevinirim
istersen bende sana benim motordan çıkaracaklarımı yollarım kargo ücreti bana ait hemde
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
bana eskiden mobilet motorlar toplanırdı 17 tel jant cırcır egzoz 19-19 karburator amortisorler kesilir gaz ön frene takılırdı.ben onlara benzettim ve begenmedim.bu motorun zaten orjinalde görseli güzel.kurcaladıkca cirkinleşebilcek bi motor bu
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
kuyruğu kesilmiş köpek yavruları gibi olmuş. pek bi gariban görünüyor. insan sadece kötü deyip geçemiyor o derece yani.
eline sağlık yeni bir apache motoru turetmişsin
Mustafa Kemal Atatürk
Eğer forumda yeni olmasaydın aynaları olmayan bir motorsikletin resimlerini buraya koymazdın;
Eğer yeterince olgunluğa erişmiş olsaydın aynasız bir motorsiklete binmezdin.
4 teker beden'i ; 2 teker ise ruh'u taşır ;)
Yok be yasinim sert yaptigim filan yok icimde yaradir su tr de tek olayi,tr de tek olmasi icin o ybr nin ucmasi lazim arkadasi emek ve para harcamis ama konuyu acarken arkadaslar kotosikletimi modifiye ettim deseydi yorum tabiki baska olacakti ddimya tr tek olayi uyusuma gidiyor yoksa kisisel bir durum degil
Ote yandan baska bir deyiste su esi benzeri yok )))
Yav gecin bu isleri be kardesim motosiklet marstanmi geldide esi benzeri yok aynindan binlercesi var nasil yok ?
Umarim anlatabilmisimdir benimki saplanti sanirim yok hani hakikaten. bir kopyasinin olmadigi bir sey yaparsin o unvani kullanman hak olur bire bir esi yoktur seri ueretimi hic olmamistir ok...
ama herkesin bindigi seri uretim modifiye edilmis bir motosiklet nesi tr de tek onu anlayamiyorum
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
bana kalırsa bu motorun her tarafını ayna yapsanda Bu duruma girdikten sonra pek bişiy fark etmez,
Yapılabılecek en guzel şey,
arkaya çanta demiri,
kalıtelı bır canta,
100,90,18 arka lastik,
Bak o zaman Dadından YenmeZZZZ...
Tabii karar senin,
mal senin,,,
Kimseyi ilgilendirmez...
Hayırlı uğurlu olur inş...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
yamaha dan haber geldi ybr'yi tasarlayan mühendis bu fotoyu gördükten sonra intihar etti...
xj6 almayi planliyordum, ama bu basliktaki ilk fotolari gorunce sifir ybr almaya karar verdim.
üzülerek söylüyorum ama ESD ye yazık etmişsin...
bunun neresi modifiye
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
hacı ybr nin bi kariyeri geçmişi var... sen evereste çıkmış, dünya turu yapmış bi makine ile nasıl dalga geçersin...
bari yamaha ybr yazılarını sök..
hahaha arkadas CG ile karıstırmıs helal olsun ne dıyım. hayatımda bu kadar sacma modıfıye gormedım nerden buldun o amortısorlerı aklına nasıl geldı de oraya taktın ve o jantlar nedır? cidden çok güldürdün beni. hayatımda modifiye yaptım dıyıp bıseyı gozukmeyen motor cok gordum ama modıfıye dıyıp de motorun a.... sıcanı ılk defa gordum ne dıyım tekrar helal olsun. Yamaha YBR 125 gibi bi motora da sizin gibi geri kafalı 'apaçi'lerin bunu yapması aslında cıdden uzdu benı. yazık motora ve kendınıze yazık. bı de ılk modıfıye dıye koymussunuz.. alllahııııım allahım
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------
aynen öyle. Yamaha isminin o motorda durması bile bi hakaret bu motora.
Think Nothing! Just Twist The Wrist
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)