hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin....
Hayırlı olsun.Güle güle kullanın
Hayırlı olsun öncelikle.
Ninja, CBR ve Hyosung seçeneklerinden sonra SYM tercih etmenizin sebebi nedir? Birde aldıktan sonra beğendiğiniz beğenmediğiniz neler oldu kısaca yazabilir misiniz?
(Aynı seçenekler benimde aklımda var o nedenle sormak istedim.)
Hayırlı olsun abi, iyi günlerde kullanın.
Şu symler çok güzel motosikletler beya..
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Alınabilecek en makul maxi scooter hayırlı ugurlu olsun Allah tadını aldırsın...
super seçim kazasız gunler ,motorunun altı guneş görmesin inş..
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
Hocam, ben motorda hız değil konfor arıyorum tek kişilik zevkten yana iki kişilik geziler yapıyorum, iki kişi dersek diğerlerin de artçı çok zorlanıyor, bununla artçı çok rahat ediyor, benzin süper motorda bir çok özellik var, ben Bilgisayarcıyım özellik isterim aldığım şeylerde, bu motorda diğerlerine oranlar özellikler çok sis farları gündüz farları saat vs. bugün gidip navigasyon tutucu aldım ön cama taktım süper oldu, motoru özelleştirebiliyorsunuz yani , Ninja olsun CBR olsun HYO olsun tek kişilik makineler artçı ile zor oluyor, ve ömrümde ilk defa bu tarz motora bindim, ayaklarını uzatıp geriye yaslanıp gaz açmak inanılmaz bir zevk, kesinlikle öneririm, SYM olur Burgman olur Kymco olur ama Race alma derim.
Saygılarımla
hayırlı olsun ama düzlükte çıkma karşıma cbr almadığına pişman ederim
İkincilik kaybedenler içindir...
Haydar abi , bundan sonra ki festival nerede, oraya gidelim bari ne dersin ?
allah utandırmasın,
yolda kalmak nasıb olmasın inş
tekerin düz bassın,
daha ne denirki
gayet guzel bır motor almışsınız,
gerek yedek parca olsun gerek saglamlık olsun her açıdan güzel tercih,
yedek parça konusunda dılersenız yardımcı olabılırım,
servısı sayılırım...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
oo diriftçi şamil hayırlı olsun
ama bu motorla dirift yapılmaz haberin olsun
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
motorunun aynısından arkadaşımda da var ve oldukça memnum. benim kymco 500 le karşılaştırınca da oldukça az yakıyor. hem şehir içi için hemde uzun yol için güzel bir motor almışsın hayırlı olsun. güle güle gezersin inşallah.
fıstık gibi motor hayırlı uğurlu olsun
Mustafa Kemal Atatürk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)