Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Son Aldığım Motorum 125 KT

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 125 KT
    Arkadaşlar bir ay kadar önce yeni motoruma kavuştum. Mondial 125 KT 2012.
    Orta sınıf ve değerde bir motor fakat daha önce dostlarımdan test edip memnun kalmıştım. Mondial markasının en iyilerinden ve en çok satanlarından desem abartılı olmaz sanırım.

Henüz motoru tanıma aşamasındayım. Motor hakkında zaman içinde olumlu-olumsuz görüşlerimi "Test Merkezi" bölümünde paylaşacağım.
    Daha iyilerini ve gönlünüzdeki motoru Allah sizlere nasip etsin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    delileoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yakıtı azdır..bir katır kadar sağlamdır..insanı yormaz, kullanışı rahattır..vites pedalı sürekli gevser..bir de titremese çok güzel olacaktır..
    TALHA ATEŞ bunu beğendi.

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150
    Alıntı delileoo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yakıtı azdır..bir katır kadar sağlamdır..insanı yormaz, kullanışı rahattır..vites pedalı sürekli gevser..bir de titremese çok güzel olacaktır..
    İnsanı yormaz derken ? Pancar motoru gibi titriyor
    TALHA ATEŞ bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial 125 KT
    Güzel yorumlamışsın, selamlar.

sürüş kolaylığı ve oturuş pozisyonu olarak yormaz
    TALHA ATEŞ bunu beğendi.

KeaSH-07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bw's 100-honda cbr 250 r-(sym joyride 200i)
    kaç para bu motor ? alcağımdan deil nedense mondial gibi markalara hep soğukluk hissediorum
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Mondial ilk çıktığında baya güzel bi motordu ama şu an çağ dışı bir motor. 7 sene geçmesine rağmen titreşim durumunda hiç değişiklik yok.

Motosikleti
    Mondial 125 KT
    Alıntı KeaSH-07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaç para bu motor ? alcağımdan deil nedense mondial gibi markalara hep soğukluk hissediorum
    Bazıları için benim de öyle. fakat bu motoru özellikle aldım ve şu an çok memnunum. Pek çok bayi ile görüştüm almadan önce. Elinizde önceki yıllardan kalan var mı diye? (Daha ucuza almak için.) Fakat hep aynı cevap; "Bu markanın en çok satan motoru, koşan motor malesef stoklar yıl ortasında bitiyor..."

Ben 2500 liraya aldım. 200 kadar da ruhsat plaka vs. (Yarısı taksikle.)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------

sürüş kolaylığı ve oturuş pozisyonu olarak yormaz
    Evet çok rahat ve şu an titreşim yok daha sonralardan çıkar mı bilmem.

titreşimi, bir cbf ya da ybr kadar az olsaydı zaten 2500e değil 3500den dahi yukarı bir fiyata satarlardı..cb kadar titrese 3500 liraya yine alınırdı

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:43 ----------

yağını kaliteli kullanırsan ve düzenli olarak değiştirirsen ve yüksek süratler görmek için motoru zorlamazsan titreşim çok da rahatsız etmez..

Motosikleti
    Kanuni Windy S 150
    titreşimi, bir cbf ya da ybr kadar az olsaydı zaten 2500e değil 3500den dahi yukarı bir fiyata satarlardı..cb kadar titrese 3500 liraya yine alınırdı
    Sınıfında ki çinlilerden fazla titriyor ama.Ne balansör ne üstten eksantirik hiçbir titreşim önlicek teknoloji kullanılmamıs motorda.

Motosikleti
    Alıntı TALHA ATEŞ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bazıları için benim de öyle. fakat bu motoru özellikle aldım ve şu an çok memnunum. Pek çok bayi ile görüştüm almadan önce. Elinizde önceki yıllardan kalan var mı diye? (Daha ucuza almak için.) Fakat hep aynı cevap; "Bu markanın en çok satan motoru, koşan motor malesef stoklar yıl ortasında bitiyor..."

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------

hayırlı olsun.bana boyle motorların tipi çok zayıf gelior.sende iyi motor vardır die dusuneceksin ama bendede.scooter var.100luk bws.ama nedense bilmiorum kymco venoxum vardi bi ara sattım sonra boyle motorlar cok basit gelmeye basladı.Ama ne olursa olsun hayırlı olsun Allah her daim tekerini düz bastırsın
    Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...

aslında motorunda titreşim var ancak cbf ya da ybrye bindiğinde aradakı titreşim farkını daha net anlarsın..parasını fazlasıyla hakeden çin menşeili modellerden biri..güle güle kullan Allah kaza bela vermesın..

Motosikleti
    Mondial 125 KT
    Alıntı KeaSH-07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun.bana boyle motorların tipi çok zayıf gelior.sende iyi motor vardır die dusuneceksin ama bendede.scooter var.100luk bws.ama nedense bilmiorum kymco venoxum vardi bi ara sattım sonra boyle motorlar cok basit gelmeye basladı.Ama ne olursa olsun hayırlı olsun Allah her daim tekerini düz bastırsın
    Sen şimsi Antalya ortamında tabi süratli ve gösterişli motorlardan başka motor görmüyorsundur.... Allah gönlüne göre versin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------

aslında motorunda titreşim var ancak cbf ya da ybrye bindiğinde aradakı titreşim farkını daha net anlarsın..parasını fazlasıyla hakeden çin menşeili modellerden biri..güle güle kullan Allah kaza bela vermesın..
    Bundan hemen önceki KUBA 150 7B commuter vardı. Çok yeni ve güzeldi.... Gel gör ki titreşimin ve zırıltının alası ondaydı... Bu şimdi yelkenli tekne gibi..

Alıntı windyS150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sınıfında ki çinlilerden fazla titriyor ama.Ne balansör ne üstten eksantirik hiçbir titreşim önlicek teknoloji kullanılmamıs motorda.
    dikkatini çekti mi bilmiyorum ama 'sağlam' olduğu için satılan bir model..paran varsa ve titreşim istemiyorsan bi ybr motoru alıp üstüne atarsın ölene kadar kullanırsın..motor yapısı olarak basit ve eski teknoloji tıpkı mobiletler gibi..piyasaya ilk sürüldüğünden beri üretimden kalkmamıs,2 eli olan bir motor..bir çok yeni teknolojiye sahip çinli motorsikletın 2 katı yolu motoruna anahtar değdirmeden yapabilirsin..yenilerle de arada çok da ah vah bir titreşim farkı olmadığını da söyleyebilirim özellikle balansorlu çinlilerle karşılaştırınca..

Motosikleti
    Sen şimsi Antalya ortamında tabi süratli ve gösterişli motorlardan başka motor görmüyorsundur.... Allah gönlüne göre versin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------

Bundan hemen önceki KUBA 150 7B commuter vardı. Çok yeni ve güzeldi.... Gel gör ki titreşimin ve zırıltının alası ondaydı... Bu şimdi yelkenli tekne gibi..
    sorma kardeş burası ayrı devlet ya.bende bi ninja 250 arıorum ama keseme zevkime gore bulamadım.ninja almak için sattım miss gibi kymco venoxuda

Motosikleti
    Sağdan Soldan Takılıyoruz işte >
    Keşke honda Yamaha da çıkarsa böyle 150 cc lerden
    İmza Yok ::tutkuy:: ::xs22:: ::gazla::

Motosikleti
    Mondial 125 KT
    Alıntı AKsaray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Keşke honda Yamaha da çıkarsa böyle 150 cc lerden
    Olmaz olur mu? Onlarında bu sınıf yani MİNİ CHOPPER sınıfında motorları var. Bu sınıf motorlar aslında klasik tip desek yanlış olmaz. Çünkü yıllar önce bile bu tip motorlar en gözde motorlardandı.

Örnek olarak 1983 model HONDA SHADOV mini chopper. Benim gözümde eskimeyen motorlardan.

KeaSH-07 bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)