Hayırlı Uğurlu Olsun.
Hayırlı Uğurlu Olsun.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
hayırlı ugurlu olur ıns,
Maaşallah...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
"Arkidiş adamı deli ediyursunuz. Çok güzel fotoğraflar paylaşmışsın üstüne birde 20kuruş yakiyor diyusun. E bizde insanız, bende 20 kuruş
yakan motorum olsun istiyrum
Kazasız belasız kullan kardeşim. "
Vala hocam senin motorununda maasallahi var. Nekadar yakiyor bilmiyorum ama resimler tokat in gökyuzune en yakin yerinden. Bir yayladan. Her yolda deniyorum motoru. Sehir icinde goruntusu ve akillara zarar sesi, sehir disinda ve virajli yollarda denge ve rahatligi. 4 silindir keyfi ayni zamanda. Muhtemelen cogu 4 silindir ayni keyfi verir. Benim ilk az yakan 4 silindirli motorum oldugu icin baglanmam cabuk oldu
Hayırlı uğrlu olsun ilerde büyütmek istediğim makinalardan biri Allah kaza bela vermesin güzel motor
Hayırlı olsun fazerın hastasıyım ilerde nasip olursa eşimide alıp gezmek istediğim bir motor. Kazasız belasız sürüşler
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Hayırlı ugurlu olsun kardeşim. Allah kaza bela gösetrmesin. Acaba diyorum benım motoru satsam 2 tane fazer mı alsam :D
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)