guzel kask hıc bır fotoda gozukmuyor kazasız gunler
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
Mal beyanı gibi olmuş.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
2008den bu yana konunun bütün harflerini büyük yazmak yasaklandı ya
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
Maşallah.
1000 RR 300, GOLF R ise 700 tork üretiyor galiba ve sadece 1000 devirde
eeeeee?????
bu motorlar 4 yılda aldığım sattığım makinalar bu sebeple mal beyanı diye bişey yok.resimler sizi rahatsız ettiyse site yöneticisi konuyu kaldırabilr
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:33 ----------
eeee derken resim paylaşmak yasak sanırım yada resim paylaşmak için,bir bebebin olması gerektini bilmiyordum
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:36 ----------
golf ün plakası 770700 tork üretmiyor 590 hp civarı ürettiği tork oda 4500-8000 devir bandında çünkü turbosu büyük gtx3076 var
Sanirim sizin Golf unuzu gecmis bu arkadas....
650PS...
http://www.1001-tipps.de/golf-gti-w12.html
Son süratida 325 falanmis....
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Ne bu şimdi.
www.erkakurye.com
hp değerinden tork üretebilen tek arabanın olduğu bir topik...
eşekleme isim tamlaması oldu sanırım
#sürenadam
plakayı gördüğüm halde uyanamadım Adana'da cekilmiş resimler olduğuna.Çatalan köprüsüne bakıp bakıp yahu burayı nerden hatırlıyorum derken jeton düştü.Adana burası yalnız senin araçları gececek şahinler falan var burda dikkat et
zamanında fotoğraf makinalarını özel stüdyo çekim labrotuarlarında vesikalık çekilirken görüyorduk o zamanlar fotoğraf makinalarını kim kaybettide biz göreceğizki ? çekelim aldığımız makinaları
paylaşım tabiki güzel bir şeydir sıkıntı yok ama başlık cuk oturmamış sanki
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Motorsiklet onlar
birde otomobil var
makinalar derken zaten konu açılışının nedeni belli olmuş hafiften
deeeee kimse kimsenin ne olduğunu bilemez derler)
O zaman hepimiz yazalım aldığımız MAKİNALARI(!) gövde gösterisine dönüşsün olay , konu sahibi arkadaş gelen yorumlara anlam verememişsin fakat konunun özü budur.
nazar etmeyin yav...gözel makinalar...vandırful...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bir başlığı daha var arkadaşın 2008 de üye olduğunu söylemiş.ozamandan bu zamana sahip olduğu motorları koymak istemiş.zaman yoluculuğu gibi.böyle demek istemiş sanırım.
"makinalar" lafı hoşuna gitmemiş anladığım kadarıyla abilerimin kardeşlerimin.olabilir.bende o kelimeyi kullanmam ve sevmem ama fotoğraflar güzel, kazasız belasız.
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Başlık ve sadece paylaşım yapmak görgüsüzlük gibi olmuş ki bencede görgüsüzlükü,
Hiç olmassa 2008 de şu motoru almıştım bunla bu akdra anım oldu çok güzel motordu
2011 de yeni kasa bilmem ne aldım ark herkeze tavsiye ederim mükemmel b ir motor
aynı şekilde sene 2012 çok yakıt sarfiyatından ve vitesle uğraşmakdqan bıktım bi sccoter aldım keyfime bakıyom
Golf de seyehat etmek çok hoşuma gidiyor gibi gibi
Aksi taktirde bu yaptığının EVrendeki boşlukla bi farkı yok boş sun demek oluyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------
He bu arada orada 590 hp mi gördüm banamı öyle geldi Farraride yok o hp
Sado
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)