Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

2008 yılından bu yana aldığım makinalar

REKLAM ALANI
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    bende cnc veya freze bekliyordum
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Rocknrolla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K100 rt Mondia Drift
    Bende para çok gibi..
    Ben jack'in kalın bağırsağıyım..

yaşar35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco xcıtıng 500
    resimlerde makinalarda harika çok beğendimpaylaşım için teşekkürler.kazasız belasız kullan kardeşim

avciceyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA-CBF 1000
    Ego tatmini
    HONDA
    CBF 150-CBF 500-CBF 1000

sadeceo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    Allah kaza bela vermesin.

Bizde diğer tarafta bineriz artık inşallah

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaş herkes gibi motosikletinin fotoğrafını koymuş işte, buda mal beyanıysa forumun bu bölümü komple mal beyanıdır o zaman
    Çekememezli sezdim ben bu konu altında
    Tekerin düz bassın makinalar süper hocam.Şu yeni kasa RR nasıl , bir iki foto daha isteriz varsa video
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

para bok olunca

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Bu motor modellerinde beyin varmi?

Hani soyle bir sey

Yok yanlis oldu soyle bir seymidi yoksa ?

Yoksa ikisinden mi lazim di?

ne ise arkadaslar daha iyi bilirler bu sorunun cevabini
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyin varmi?

ne ise arkadaslar daha iyi bilirler bu sorunun cevabini
    http://www.youtube.com/watch?v=u_FwV2Oc3Bc
    Bedava ya
    Sado

forza46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    biraz fazla sert yorumlar yapılıyor. resimlerin altına sempatik iki kelime yazsa Allah kaza bela vermesin kardeşim diyecekken sadece resimlere bakıp ters davranmak hoş olmamış.
    Yavuz Sultan Selim Han

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Alıntı Naked.34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    para bok olunca
    Ciddende öyle galiba baksana şuraya
    alıntıdır
    Alıntı 2008 MELİH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar 2008 yılında üye olduğum formdan ansızın motorumu satmak zorunda kaldığım için aranızdan ayrılmıştım,aslen kahramanmaraşlıyım ama 1984 yılından bu yada adanada ikamet etmekteyim,ismim melih yaşım 34,türkiyede ilk 2008 yılında kırmızı yeni kasa honda 1000 rr ı alan benim,belki motoru almadan önce üye olmuşumdur,çünkü 4 aylık bir 600 rr maceram oldu,o zamandan bu zamana kadar çok motor alıp sattım neden yaptım bilmiyorum ama sanırım psikolojık bir rahatsızlığım var
    aslında araba hastasıyım şuanda dünyanın en hızlı golf R ına sahibim araç modifiye işiyle uğraşanlar beni mutlaka tanır.aracımın plakasın 01 NM 770 520 hp gelelim tekrar motor olayına,önceleri artık hız motoru almıcam sözüyle devam ettim iki sefer 50cc tuday aldım sonra honda 110cc spayce ve 125 cc honda pcx aldım,ve dayanamadım 2011 yılında 1000 rr aldım turuncu gümüş 3 ay kullandım ve yine sattım motoru daha 750 km de iken,sonra dedimki motor işi benim için bitti ve 2 ay önce dedim sadece yine pcx alacam ve bu motor işini böyle sonlicam ve bordo renk 2012 model pcx aldım,honda bayisinin önünden geçerken 20 gün önce aman tanrım bir baktım yeni kasa 1000 RR gelmiş hrc beyaz bukadarmı yakışıklı olur ve o anda satın alıverdim.ve plakasını motora yakışır bir şekilde çıkardım 01 NM 300 aldığım sattığım tüm motorların resimlerini yüklicem işşallah...herkese iyi formlar bu arada google ye 01 nm 770 yazarsanız beni ve araçlarımı görürsünüz hoşçakalın
    Sado

jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    sakin ol kovboy
    harley is making love with davidson

Motosikleti
    HONDA 1000RR 2012 honda pcx 2012
    sizin bu yazıklarınıza bir anlam veremedim.benim mallarımı göstermek egomu tatmın etmek gibi derdim yok,birçok modifiye sitesine üyeyim herkes beni tanır ,citti bir araç bilgisine sahibimdir ve herkese bu konuda yardımcı olurum ,ama ben böyle bir şey görmedim,benim aldığım sattığım şeyleri göstermeye ihtiyacım yok,insan sadece bir maşşallah der neyse arkadaşlar,ben size söyleyim allah hiçbirinize kaza bela vermesin,bağzen yanımdan ferrari geçer allah kaza bela vermesin derim bağzende yanımdan bisiklet dahi geçse güzel dilekler içinde olurum,yaşım olmuş 35 hava atacak yaşı geçmişim,siz hiçmi resimlerinizi yaynlamadınız şimdiye kadar,çok pişman oldum bu siteye üye olduğuma ,formdan üyeliğim silinebilir herkese iyi formlar

frantisec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı 2008 MELİH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizin bu yazıklarınıza bir anlam veremedim.benim mallarımı göstermek egomu tatmın etmek gibi derdim yok,birçok modifiye sitesine üyeyim herkes beni tanır ,citti bir araç bilgisine sahibimdir ve herkese bu konuda yardımcı olurum ,ama ben böyle bir şey görmedim,benim aldığım sattığım şeyleri göstermeye ihtiyacım yok,insan sadece bir maşşallah der neyse arkadaşlar,ben size söyleyim allah hiçbirinize kaza bela vermesin,bağzen yanımdan ferrari geçer allah kaza bela vermesin derim bağzende yanımdan bisiklet dahi geçse güzel dilekler içinde olurum,yaşım olmuş 35 hava atacak yaşı geçmişim,siz hiçmi resimlerinizi yaynlamadınız şimdiye kadar,çok pişman oldum bu siteye üye olduğuma ,formdan üyeliğim silinebilir herkese iyi formlar
    yayınlayan çok..yeni motorum,yeni rr ım yeni .......... uzar gider.

ferad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Klx 250 D`Tracker
    Kedi ciger meselesine donmus konu neyse hepsi biribirinden guzel kardesim kazasiz belasiz

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)