bende cnc veya freze bekliyordum
bende cnc veya freze bekliyordum
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Bende para çok gibi..
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
resimlerde makinalarda harika çok beğendimpaylaşım için teşekkürler.kazasız belasız kullan kardeşim
Ego tatmini
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
Allah kaza bela vermesin.
Bizde diğer tarafta bineriz artık inşallah
Arkadaş herkes gibi motosikletinin fotoğrafını koymuş işte, buda mal beyanıysa forumun bu bölümü komple mal beyanıdır o zaman
Çekememezli sezdim ben bu konu altında
Tekerin düz bassın makinalar süper hocam.Şu yeni kasa RR nasıl , bir iki foto daha isteriz varsa video
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
para bok olunca
Bu motor modellerinde beyin varmi?
Hani soyle bir sey
Yok yanlis oldu soyle bir seymidi yoksa ?
Yoksa ikisinden mi lazim di?
ne ise arkadaslar daha iyi bilirler bu sorunun cevabini
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Sado
biraz fazla sert yorumlar yapılıyor. resimlerin altına sempatik iki kelime yazsa Allah kaza bela vermesin kardeşim diyecekken sadece resimlere bakıp ters davranmak hoş olmamış.
Yavuz Sultan Selim Han
sakin ol kovboy
harley is making love with davidson
sizin bu yazıklarınıza bir anlam veremedim.benim mallarımı göstermek egomu tatmın etmek gibi derdim yok,birçok modifiye sitesine üyeyim herkes beni tanır ,citti bir araç bilgisine sahibimdir ve herkese bu konuda yardımcı olurum ,ama ben böyle bir şey görmedim,benim aldığım sattığım şeyleri göstermeye ihtiyacım yok,insan sadece bir maşşallah der neyse arkadaşlar,ben size söyleyim allah hiçbirinize kaza bela vermesin,bağzen yanımdan ferrari geçer allah kaza bela vermesin derim bağzende yanımdan bisiklet dahi geçse güzel dilekler içinde olurum,yaşım olmuş 35 hava atacak yaşı geçmişim,siz hiçmi resimlerinizi yaynlamadınız şimdiye kadar,çok pişman oldum bu siteye üye olduğuma ,formdan üyeliğim silinebilir herkese iyi formlar
Kedi ciger meselesine donmus konu neyse hepsi biribirinden guzel kardesim kazasiz belasiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)