Merhabalar,pc de yaptığım 3d motorsiklet tasarımımı paylaşıyorum,umarım beğenirsiniz...
Çalışmayı 0-dan kendim tasarladım ve çalışmama Yıldırım 1300 RR ismini verdim.
Merhabalar,pc de yaptığım 3d motorsiklet tasarımımı paylaşıyorum,umarım beğenirsiniz...
Çalışmayı 0-dan kendim tasarladım ve çalışmama Yıldırım 1300 RR ismini verdim.
işık var çalışmaya devam, yorum yapacak arkadaşlarda yardımcı olacak şekilde yorumlarsa arkadaşın hevesi kırılmasın. ben öncelikle göstergeleri söyleyebilirim çok ayrık duruyor biraz estetik yerleştrilmeli, sizin gibi tasarımcı arkadaşlara ihtiyacımız var elinize sağlık
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
vallahi ben yarısını bile yapamazdım...helal olsun...
yıldırım1399rr patent alsan olur isim güzel yakışmış....
Ön ve Arkanın orantısını biraz daha düzeltirsen hiç de kötü olmamış. Yenilerini bekliyoruz ama
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim
Beğendiğinize sevindim,önerilerinizi dikkate alacağım...
Elıne saglık, en ıyısını yapana kadar en guzelı bu olmus, çalısamlarının devamını beklıyorum
YAMAHA
monza eline sağlık..
sinyaller gömme olabilirdi heralde.
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
On camurluk kafa karenajina yapismis,suspansiyo. esneme payi cok dusuk,rake acisi viraj kabiliyetini etkileyecek seviyede ve motorun agirlik merkezi onde ve yukarida konumlanmis gibi duruyor.
Siperlik yetersiz,arka sinyaller yok kuyruk fazla kalin ve agir duruyor,aslinda motosiklet cok agir duruyor,bir yaris motosikleti degilde hayabusa tarzi bir yol motoru gibi durmus.
Farlar yakismamis bu tip karenajlarda tek far daha seksi duruyor.
Elciklerdeki o sivri cikintilar spor motosiklet kullamicilarina degil,cruiser kullanicilarina hitap ediyor.
On amortisor ayar dugmeleri amortisorden baska yerde duruyor,
bu tip egzoz sistemine baglanan manifoltlar olmali ama ben goremedim,radyatoru de goremedim.
Simdi agzina zictim gibi oldu degilmi?
Olsun.
Senden bu memlekette cok az var.
Su isi tam yap.
Biz senin bu yaptigin isin fotografini bile cekemeyiz.
valla busadan güzel diyebilirim
---------- Post added at 00:45 ---------- Previous post was at 00:43 ----------
yalnızca gidon depoya yapışık nerdeyse hele ellerle tutulduğunu varsayarsak hiç dönmez bu alet ben diyim..
güzel çalışma olmuş tebrikler. 2 önerim olacak birincisi ön farları daha keskin hatlara sahip olarak tasarlarsan fena olmaz 2. si depoyu biraz inceltsen iyi olur gibime geliyor şahsi fikrim. he bide kuruğu uzatırsan iyi olur kısa kalmış sanki biraz
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Modelleme ve kaplama güzel olmuş. Eğer 3d modeli bana email atabilirsen, fotorealistik render alabilirim senin için. Bu çalışmalarını profesyonel mecralara/firmalara ulaştıracağın zaman sunumun da hakkı vermesi lazım. Sana özelden websitemin linkini gönderiyorum.
Arkadaşlar,3d sektöründe yeniyim ve bu benim ilk 3d motorsiklet tasarımımdı,eksiklikleri ve hataları var fakat bu eksiklik ve hataları yapıcı bir şekilde dile getirerek bana yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim,yorum yapan ellerinize sağlık
Çalışmalarım devam edecek,önerilerinizin hepsini dikkatle okudum...
ön disk fren kaliperi yanlış yerde duruyo, onu arkaya al.
Başarılı ve özgün bir çalışma tebrik ediyorum.
Artçı ayaklığı biraz garip duruyor gibi geldi.
Vites ve benzin göstergesi de konulabilir.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Emeğine sağlık. 3Dmax mi?
Ergonomi açısından sanki dizler çok dışarda boşlukta kalacakmış gibi onun dışında kusursuz diyebilirim. Tebrikler...
Çok güzel bir çalışma işin teknik detaylarna girmek istremiyorum böyle bir emeği ilk günden eleştirmek acımasızlık olacaktır. Ancak ellerine sağlık süper olmuş. Devamını bekliyoruz. Bu arada bir sonraki çalışmanı Enduro tarzında yapabilirsen hayalgücünü birde o tarzda görmeyi isterim
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
güzel bir çalışma olmuş abi eline sağlık devamını bekliyoruz
İsminde RR olmasaymış beğenicektim.
#sürenadam
güzel çalışma olmuş,ilk dikkatimi çeken farlar ducati'yi andırdı bana daha deyişik bişey olabilir.diğer arkadaşların söylediği rötuşlarıda yaparsan yamaha'ya verelim projeyi
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)