Bu ilginç çantayı izmir çandarlı gezimde gördüm.Resimlerini çektim..BUYRUN
Bu ilginç çantayı izmir çandarlı gezimde gördüm.Resimlerini çektim..BUYRUN
arkadaş heykel bölümü mevzunu herhalde
Mustafa Kemal Atatürk
bu nasıl birşeydir ya, malzemesi neki? asfalt ziftine benziyor
sadece çantası değil motorun bir çok yeri ELLENmiş. ama Panzer Gray rengi oldukça yakışmışta motor yamahalıktan çıkmış.
sprey boya ile hayvan gibi boyamislar insan bukadar malina dusman olurmu ya,,
ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR
birinin topcasesi düşmüş yada kırıldığı için atmışlar oda orasını burasını vidala yama vs vs kullanıyo...el yapımı değildir o...
el yapımıysa yapan arkadaş görme özürlü olması lazım...
el yapımı topcse'mi yoksa yoklukmu onu iyi anlamalı,yadırgamamalı
yokluktan yapılmışa benziyor.
genç bir arkadaşımız zar zor para biriktirip cup motor almış ama kask almaya parası kalmamış diger ekipmanları yazmıyorum bile
kmşusu iş yerinden bir abimiz kullanmadıgın kask varmı dedi var dedim anlattı mevzuyu üzülmedim desem yalan olur ama 2.el kaskımı vermek ayıp olur dedim. ona yeni bir kask alalım hediye olsun dedim bana söyleyen arkadaşım yeni bir kask almış hediye etmiş.ne söyledi genç arkadaşa bilmiyorum çocuk bana teşekkür ediyor.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
bu eleman bence bir daha ki yıla dakar'a katılacak ön hazırlıklar onu gösteriyor
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Motor ; biran önce hurdaya çıkayım , plakam düşsün diye dua ediyordur heralde..
o ne la
NİCE İNSANLAR GÖRDÜM MOTORU YOK,NİCE MOTORLAR GÖRDÜM ÜSTÜNDE İNSAN YOK
el yapımı mı?? güzel olmuyo muydu el yapımı
Yarım saat güldüm be bukadarmı yaaa
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
arkadaşlar bu topcase 1900 lü yılların başında alman ordusu tarafından savaşlarda kullanılmış tarihi bir eserdir
harbiden one lan insan trafiğe çıkamaz dağ bayır neysede
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
çok yaratıcı imkansızlığın garibanlığın son noktası, çarelerin tükendiği an
siz birde buna bakın bu gün kendim çektim yorum sizin
fakat bu arkadaşı içindeki motosiklet sevgisinden ötürü gerçekten taktir ettim ama zevkler ve renkler meselesi tamamen
bu gün işyerimin yanına gelmişti benimde üzerimde iş kıyafetlerim vardı , motosikletim olduğunu söylemedim dedim abicim bayağı uğraşmışsın evet dedi hepsini ben yaptım heves işte
aynasız arkadaşlara kapak olsun aynaları kesin
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Trafikte farkedilir bu Abimize helal olsun, kask/mont/aynalar... ... saygıda kusur "0"
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)