Cup 100 KH (Trakyalı Be Yaaa)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Kendi bakımlarını yapmanız güzel, servisler zaten insanı bu yola itiyor.Sanırım fazla km yapmıyosunuz motorunuzla gayet temiz görünüyor 20 bin km altındadır tahminen
-
pompei adlı üyeden alıntı
Kendi bakımlarını yapmanız güzel, servisler zaten insanı bu yola itiyor.Sanırım fazla km yapmıyosunuz motorunuzla gayet temiz görünüyor 20 bin km altındadır tahminen
Teşekkürler.Servis malesef titiz davranmıyor.ne yağ kullandığı belli değil.grenaj söküp takarken zarar verdi tepem attı o kıracağına ben kırarım dedim.artı arkadaşa da aynı model almıştık amortisörün birini takmamış arka grenajlar kırıldı üstüne sen kırmışın muhabbeti yaptı.İkinci mesleğimiz motosiklet tamirciliği oluverdimotosiklet 19000 km.ev iş arası ve haftasonları kullanıyorum.yaz kış üstündeyim.bi arızası olmasa bile söküp takar bakımını yaparım.
-
-
Aynen beyaaa
-
çinli sayesinde motorcuların eli anahtar tutar oldu...........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Güzel olmuş,jantları nasıl boyadınız,fırınlama falan var mı,sprey boya kâfi oluyor mu ?
-
Eline sağlık çok güzel boyamışsın boya işinden anlıyorsun galiba
Bu arada ne ile nasıl boyadığını yazarsan çok sevinirim benim çinlininde 1-2 yerini de boyamak lazım Benim jantlarda beyaz siyah boyıcam onları.
-
Sprey boya ile boyadım.Aşırı Tazyikli tutmadığınız müddetçe sıkıntı yok.Lastik patladığında değiştirirken çiziliyor ama okadarda olsun.10 tl sprey boyanın tanesi.Ucuz yollu güzel görüntü
-
Eeee daha daha ..nabıyon be yaa???
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
Aynı be yaaa.Sen nabayın
-
Boyamadan önce herhangi bir işlem yaptınmı peki zımpara felan?
-
Yok herhangi bi işlem yapmadım.8-9 ay oldu heralde boyayalı.Bu hafta sonu ufak tefek çizikler mevcuttu,az bişey püsküttüğümde hemen kapattı zaten.Eksozu boyadım hala da boya var.B.kunu çıkarmadan boyaları hemen eve götürdümYoksa durduramıyorum kendimi.Böyle giderse motor komple siyah olacak.Boyacıya gitsen dünyanın parasını ister,belki daha güzel olur ama bana göre istediğim gibi oldu.
-
-
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Amanın benim mondinin ikiz gardaşı
demek onun tayinide trakyaya çıkmış fabrikadan
Allah kaza bela vermesin güzel olmuş
Teşekkürler...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)