kaç kişi mobilden bağlanıyor onu da araştıralım lütfen, tek tek tıklayacağız şimdi :/ olmadı
ben mesela. Hep cepten takılırım. Çünkü bilgisayarım yok. Sağol arkadaşım.ayrıca üstüne tıkladığında büyük olarak çıkıyor.
Beyazit arkadaşım son fotoyu yoldamı çektin? yani yapıyomu o kadar?
kazasız belasız kullanın motorunuzu..
temiz ve güzel duruyo ..laki gözüme takilan bi şi var
koruma demirine bagladıgınız ledi cırt la degilde yapıştırma ile sabitleseniz daha hoş görünür diye düsünüyorum...cirt güzel olmamıs..
birde elcik kotumalar çok güzel durmu..elcik korumaları sabitlemem kolaymı oraya..?
güzel olmuş motorunuz. keşke 2011 de direk bunu çıkarsalardı. 150 MR yerine bundan alırdım.
elcik mkorumayı nereden aldınız ve nasıl sabitlediniz merak ettim
bu ne yaw..... baya hızlı imiş....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
guzel sekil almıs motor bende cepten gırıyorum pc yok malesef parasızlık işte
www.erkakurye.com
bende hem mobil hem pc baglanıyorum ama tabletten girince 2 secenek oluyor mobilmi normal sitemı diye ama normal tercıh edıyorum :D bu arada motor guzel olmusta bızım mc lerde bise eksik ama ne :D cokmu inceler acaba :d benim mc yide koycam bi gun
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim yalnız son fotoğraf montaj. Şimdiye kadar 120 km üzerine çıkmadım youtube de videolarım var izlemek isterseniz.
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
Benim merak ettiğim şey o devir saatle km saat sayacı ortasında yukarıda kalan büyük harflerle yazılı a b c tuşlarının ne işe yaradığı birde bu motor şehir içinde kaç yakıyor acaba?
Güle güle kullan Allah kaza bela vermesin çin min boşver sen sana yetiyormu mutlu oluyomusun bindğinde ona bak
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Korumalar üzerindeki ledler güzelmiş, direk mi yanıyor yoksa yanıp sönüyor mu? Fiyatı da nedir acaba?
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
arkadaşım merakımı gidermek için bikaç soru sorcam. Cevaplarsan sevinirim. Motorun 14 kusur hp olması lazım galiba. Yanlışsa düzelt.bu motorla uzun yola çıktığınızda, düz yolda tam gaz açtığınızda tek kisi olarak ve sabit olarak kaç km ile yolculuk yapabiliyosunuz? artçılı olarakta yazarsanız sevinirim. 120 den yukarı çıkmadım demişsiniz, gerçekten çıkmıyomu, yoksa sizmi çıkmadınız? Ve 100 km deki yakıt tüketimi nedir? Tek kişi, iki kişi, şehir içi, uzun yol? Sorularımı cevaplarsanız sevinirim.
Ortalama km 150 krş yakıyor 120 en son çift kişi gördüğüm hız 22 mayısta 900 kmlik bi yola çıkacağım son hızını deneme fırsatım olur umarım. Ayrıntılı bilgiyi motosiklet modellerinden mondial 150 mc kisminda bulabilirsiniz. Saygılar.
beyazıt kardeşım tam cevap olmamış ama genede cevap için tskrler. Mesela 10 lt. İle kaç km yapıyor. Düzdeki sabit hızları yazsaydın yeterdi. Şimdi nasıl okuyalım onca sayfayı?
Abi şu benzın hesabını kuruşla yapmayalım yav malum benzın fiyatı ilden ile hatta benzınlikden benzinliğe fark ediyor. Misal shel den alınca 19krs yakar fulden alınca 14krş yakar o nedenle 100km de kaç litre yaktığınızı yazsaydınız daha iyi olurdu yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz
Arkadaşlar kesin ve net olarak bi ölçüm yapmadım ama biraz spor kullanıyorum en son full depo yaptım 278 km yol yaptım çeyrek depo benzin var. Yakıtını fazla takmadığım için bittikçe fulle diyorum. Ama performans olarak daha iyi bi 150 lik motorla karşılaşmadım.
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)