Yeni Motosikletim Corsacorta
-
Reklamlar
-
hayırlı olsun nazarımız değmesin inşallah.
-
teşekkür ediyorum, Allah hepimize daha iyilerini naship etsin, bu bir Tutkudur ve sizlerle paylaşmaktan keyif alıyorum...
Hepimizi, bu toplumde ve bu şartlar altında her zaman risk altındayız bu yüzden de Allah kimseye kötülük, kaza, bela vermesin-göstermesin!
-
Hayırlı Olsun da niye bende yooook Maşallah Naza değmez İnşallah.Kazasız belasız İnşallah
-
Hayırlı olsun.
Allah nazarlardan saklasın.Güle güle binin
ANGARAJ
-
abi naptin sen ya ? aglamak istiyorum masallah boyle 1 guzellik yok
-
hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullan..Allah nazardan saklasın..kazasız sürüşler.
-
-
Hayırlı olsun... Allah kaza bela göstermesin . Fiyatı da kendisi gibi iyiymiş 39990 euro )
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
-
hocam ne iş yapıyorsan bende yapmak istiyorum Rabbim kazasız belasız cezasız sürüşler nasip etmesi dileğiyle maşşallah çok güzelmiş
bu kawasaki bir başka dostummm
-
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin...
resimleri bu kdar heyecan verici motorun üstünde düşünemiyorum bile
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
-
buram buram burjuvazi kokuyor
Allah kaza bela göstermesin, hayırlı olsun
-
Moderatör
Hayirli olsun, kazasiz belasiz kullan.
İstanbul'a gelince haber vereyim mi, diregin oraya kadar gidip gelmek icin
-
Güzelmiş, yedeği de var. Hayırlı olsun. Güle Güle kullanın
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
Hayırlı olsun abi
uçuyomu bu
-
-
Syanur adlı üyeden alıntı
Synur, öncelikle öhlins ön-arka takım ve gidon amortisöründen oluşan parçalarla birlikte güzel bir kombinasyon oluşmuş,
motosiklet çok daha sert ve daha kütük, olduğu yerde ön freni sıkıp sarstığında neredeyse hiç oynama yok diyebilirim, diğeri ise marzocchi ön takım ve arka sachs markada daha çok yığılma-yaylanma oluyordu...
-malzeme işçilik kalitesi oldukça yüksek manetler ve hidrolik kapaklara kadar hepsi brembo kullanılmış, eskisinde niffin (yenisindeki dezavantaj manetler çok uzun mv'nin kısa orj. manetleri uyumlu değil) grenajdaki iç astarlar klipsli ve sert alüminyum malzeme kullanılmış, eskisinde ise süngerimsi örgü şeklinde bir malzemeyle yapışkan şekilde duruyordu haliyle soyulmalar deformasyonlar sık yaşanıyordu.
-kısa strok kolu, ivmeyi ani gaz tepkilerine çok iyi cevap veriyor! inanılmaz bir güç farkı var 2si arasında (top speedde azalma yaşanmış bu yüzden RR corsacorta'da buda pek önemli sayılmaz)
-bunların dışında motor tamamen yenilenip rektifiye görmüş titanyum malzemeler ve yeni egsoz sistemi geliştirilmiş (seste değişme yok sadece derinden bir gürüldeme hissettim rolantide)
-frenlerin yenilenip iyileştirildiği söyleniyor fakat esneme payı zayıf olduğundan dolayı eskiye nazaran daha dikkat istiyor çünkü kızaklama şansı yüksek bana göre mantıken...
-jantlar forjet aluminyum hafifletilmiş daha önceden ekstra satılan jantları standart olarak sunmuşlar... Lastikler aynı
-kuru ağırlık 185 kg yani 10 kg hafifletilmiş
-aynalarda sürüş esnasında titremeler sallanmalar olabiliyordu, bir parça köprü sayesinde alt taraftan şasiye bağlanmış...
-çok daha agresif... Renk konusunda Mat İnci Beyazı düşünüyordum fakat aşırı ısınmadan dolayı renkte sararmalar meydana geldiği söylendi ve cila çekildiği taktirde matlığı bozulur dendi, çıplak gözle Kırmızı-Beyazı görüncede çok hoşuma gitti açıkcası... VS. VS. VS. çok daha fazla anlatacak şey var ve ilerleyen zamanda da olacağını düşünüyorum.
-
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız keyifle kullanmanızı dilerim...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)