Yeni Motosikletim Corsacorta
-
luthier76 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun
İkisi jantlar hariç görüntü olarak aynı sanırım. Kazasız belasız binesin inşallah. Bir de üzerine binip çekseydin bakalım nasıl oluyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
Bir de orjinal egzozla mı kullanıcaksın diğerinde olduğu gibi? Ses olmazsa olmaz bence
Gerçi bu egzoz yerine aftermarket ürün yakışırmı tartışılır...
Sn. Bahadır Bey! sabaha kadar uyumadım! imanım gevredi, diğer motosikletimden sökmem gereken parçaları söktüm, arka tekerin karbon çamurluğu vs.. gibi parçalar, fotoları yalnız olduğum için kendimi çekemedim bugün içerisinde hallederim ama egsoz olayına gelince, korlasın elinde var ama şimdilik düşünmüyorum henüz çok erken, 4-5 bin km'ye geldiğinde taktırabilirim belki...
Reklamlar
-
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
Renk çok güzelmiş bu arada....
-
Sevindim senin adına. Tam sezonda almışsın iyi olmuş. Rengi de gayet iyi görünüyor.
-
@Syanur, bu arada Okan Bayulgen'de F3 almıştı, fuar zamanından
henüz motosikleti teslim almamış, servis bölümünde duruyordu Siyah renk,
baktım inceleyip oturdum ama umduğumuz gibi değil! Ancak Serie ORO modeli alınırsa belki... fakat F3 serie oro, modelin fiyatı uçuk!
Panigale'yide inceleme fırsatı buldum, dükkanda çok daha rahat oluyor, Fuara göre...
Ducati Panigale'yi F3'e tercih ederim...çok farklı!!! 195 arka tekerlek var ve yeni supercorsa lastikler mükemmel!
her ikisinin boyutlarıda hemen hemen aynı, kilolarıda sanırım yakın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------
Sevgili Arkadaşlar,
yorumlarından ve ilginizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum!
Dualarınızla birlikte bir mukabele, Allah herkese naship etsin ve hepimizi korusun!
-
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
-
luthier76 adlı üyeden alıntı
Sevindim senin adına. Tam sezonda almışsın iyi olmuş. Rengi de gayet iyi görünüyor.
Evet, gerçekten iyi denk geldi!
toplamda 6 adet geldi sonuncusu bana naship oldu,
şuan TR'de 3 adet Kırmızı-Beyaz 3 adet Mat İnci Beyaz var.
-
Kimileri motosiklete biner, kimileri MV Agusta'ya...
Kimileri de 2 tane MV Agusta'ya
Çok güzel vs. demeyeceğim, motosiklet kendini gösteriyor zaten...
Hayırlı uğurlu olsun...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
Agusta'nın yanına Desmosedici iyi giderdi fakat tercih meselesi,
Hayırlı olsun,ben alsam odama koyardım beraber yatardım
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
ozgur112 adlı üyeden alıntı
Güle güle kullanın!!!
İlerde Brutale almakta benim hayalim
,belki ilerde agusta firendşipliğimiz olur
İnşallah, Kısmet
Yardımcı olurum, ne demek...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------
Agresif Pisikletimin diğer fotoğrafları...
-
On nümero
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
İkiside çok güzeller.. Costacorta da cantlar daha hafif ama yıldız şeklindeki dizayn daha karakteristik kesinlikle.
Güç değerini yazmamışsınız sanırım merak ettim.
Güle güle kullanın bunuda
-
-
tebrik ediyorum çünkü piyasa mallarından çok uzaksınız alıcağınız motoru böyle seçmeniz bizlerinde ufkunu açıyor
dünyada ne güzellikler varmış böyle
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
İkiside çok güzeller.. Costacorta da cantlar daha hafif ama yıldız şeklindeki dizayn daha karakteristik kesinlikle.
Güç değerini yazmamışsınız sanırım merak ettim.
Güle güle kullanın bunuda
jant konusunda sizinle aynı fikirdeyim! kesinlikle! yıldız tasarımlı jant çok daha güzel...
güç değeri, normal F4 186hp'ye 192 kilo...
Corsacorta ise 201hp'ye 185 kilo fabrika verileri bu şekilde, dynoda ne çıkar bilemem tabi zaten motosiklet henüz açılmadı ama buna rağmen hissedilir, ayırt edilebilir bir güç var ortada, ikisi arasında.
-
yalnız corsacorta nın yan ayaklığının altına bir yağ bezi iliştirilmiş, şimdi dikkatimi çekti
lastiklerin yere değen yüzeylerini de streçfilm ile kaplamalısın
-
-
Diavel gerçekten güzel ama o ses ofsayt!!
-
-
Syanur, aynen öyle sonuna kadar katılıyorum sana! F4'te ikisi arasında çok ama çok detay var emin ol, bunu yakından inceleyerek ve kıyaslayarak söylüyorum! Anlatamayacağım çok detay var ıncık cıncık ufak tefek ama önemli detaylar!
gelelim, F3'e kompakt tasarım haklısın boyut olarak oldukça küçük, ama aynı ebatta Panigale ağabeyliğini ortaya koymuş!
F3'te farkettim ki malzeme ve işçilik çok basite kaçılmış fiyatıda ona göre, eğer F3'te kalite detay ve işçilik arayacak olursak fiyat 2'ye katlanıyor! Serie ORO modeli 34.000euro'ya geliyor!
Avrupa'da 600 kategorinin pek tutulmadığını okudum, F3'ün bu durumda da şansı düşük, geriye Panigale kalıyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)