Uploaded with ImageShack.us
arka tarafa yeni imaj
arka tarafa yeni imaj
dikkat et dostum çin düşmanları çok sayfada moralini bozmasınlar nasıl biniyolarsa motora bozuyolar snra çinmallı zaten bozuldu oluyor motorun her ne marka her ne model olursa olsn bakarsan baq bakmassan ceset olur güzel motor ALLAH kaza bela wermesin
Olması gerekende bu Tebrik ederim.
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
teşekkür ederim arkadaşlar,haklısınız .
allah kaza bela vermesin tekeriniz düz bassın
biraz pakistan otobüslerini andırsa da tebrikler...temiz görünüyor...değer verdiğin belli...
maşallah nazar deymesin............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
şimdi eskisine nazaran motoru baya bi sadeleştirdim . . .
cin mali kullanacak, bakacak kadar zengin degilim. bende de var bir tane, masraf yapmiyorum hatira duruyor.
boyle bir fantezim olursa vosvos alir ona masraf ederim, binerim de.
Allah kaza ,bela vermesin arkadaşım,tabiki bu senin en doğal hakkındır. . .
Abi çok güzel olmuş Allah kaza bela vermesin nasip olursa yaza uğrıcam yanına. Selamlar.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
her zaman beklerim inşaallah.1 temmuzda düğünüm var gelirsen dahada mutlu olurum . . .
ALLAH kaza bela vermesin kardeşim,çin düşmanlarına inat MAŞALLAH'ı var motorunun.
çok teşekkür ederim.motor motordur zevk almasını bilmek gerekir...
ufak tefek sorunlar olmuyurmu oluyor ama bunu kendim yaptığım içinde ayrı bir zevk alıyorum . . .
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Allah razı olsun çok teşekkür ederim..düşünmen yeterli
Allah sanada sınavında başarı ve kolaylık ihsan etsin inşaallahhhh
Çok güzel maşaallah kazasız belasız inşaallah , bi sorum olacak Kardeş şu eksoza giden kablo nedir, ?
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
şu an söktüm ama,eksozun ucuna ses çıkması bir aparat takmıştım ....onu direksiyondan açıp kapatmak için kullanıyordum ....
güle güle kullanın...binmesi bilinir ve bakılırsan her motordan zevk alınır...
bu arada kaç km ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)