Alıntı motodriftt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
kardeş kendini parçalama boşuna ya kaç kere bi çinliye bindin bak çin malı çok mükemmel demiyorum anlamak istemiyorsun yamaha honda tabiki kaliteli ama bak çinliye temiz bakarsan çinlide saglam diyorum ANLADINMI? şimdiye kadar jawa hariç hep çinliye bindim motosiklet tecrübemde 50000 km kadar falan fazlası war eksigi yok ama hiç bizamanda başıma büyük problem açmadı çinli dostlarım ve hala günde 300km yol yapıyorum paketçiyim lokantada motoru yıpratanda binicisidir adamlar alıyor çinliyi ucuz kolay ulaşıyor kötü kullanıyor bozulması normal

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------

mh drift hiç almadım ama alan arkadaşlarım serii ve saglam diyor yani güzel makineye benziyor ya zaten artık dandik witesli araç kalmadı çinlide olsa artık kaliteye yöneldiler ama çinli scooterlar için aynı şeyi söyleyemiyecem
Almadım, binmedim, binmem de. Ne kadar kolay dağıldıklarını herkes görüyor. Fanatiklik yapmanın alemi yok.

Ayrıca senin kardeşin olduğumu nereden çıkarttın? Yaşın kaç başın kaç? Herkesi çoluk çocuk görmeyin şu forumlarda artık!