ewet arkadaşlar bu da benim ufaklığım, bakalım beğenecek misiniz.
2oo6 model
16ooo km de
Uploaded with ImageShack.us
bunlar da hayalet aynalarım
ewet arkadaşlar bu da benim ufaklığım, bakalım beğenecek misiniz.
2oo6 model
16ooo km de
bunlar da hayalet aynalarım
iki tekerse, iyidir arkadaş
tekerin her daim düz bassın
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
izmir karşıyaka
maça şeklindeki kendi ellerimle yaptığım sissybar yastığım : )
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:32 ----------
teşekkürler sagolun
Çok sağlam motordur güle güle kullan.
Yalnız aynalar hakikaten hayalet ayna. Herhalde arkayı hayal ediyorsun onunla. Birşey gösterdiğini sanmam
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
fotodaki montajın cok güzel olmuş ben 3 ayrı kişi sandımdı önce emek harcamıssın motora kazasız sürmeni dilerim
Motosiklet mucidi
maşallah Allah kaza bela vermesin
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Allah kaza bela vermesin.
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Amman hocam o sisibarın ucunu kasktan fırlamış görünce korktum valla, nazar değmesin...
sende bizdensn dostum motoruna övgü alınca dünyalar senin oluyosa
yani, sonuçta motorun üzerine sonradan yaptığım herseyde benim el emeğim oluyo. Birini yaparken spiralin kıvılcımlarıyla tişörtümü yaktığımı hatırlıyorum, diğerini yaparken kaynak ettikten sonra dakikalarca etrafı karanlık gördüğümü falan.. Yani çinli olabilir, ucuz olabilir ama yinede benim olan ve bnm elimde birazcık şekillenen birşeyi birilerinin beğenip takdir etmesi elbette hoşuma gidiyo..
aynı şekilde bende hissediyorum ama kendim kafamda tasarlıyorum hazır parça alıp takıyorum ve kim görse beqeniyor o mutluluk paha biçilemez ( bide motorun ucuzlugu veya pahalılıgıyla hiç ilgilenmem önemli olan o motoruna duydugun sewgidir bu sitede çok war çinli motorları küçümsiyen ama ben hakiki motorcuların yanından yetişmeyim allah razı olsun hiç küçümseyipde 1 laf etmediler 9 senedir)
adamım maşallah diyeyim... hastanede de demiştim .........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
dostum aynalardan memnunmusun bende alıcam fakat kararsızım birde arka sırt destegi demiri çok hoş olmuş nerden bulabilriz nasıl yapabilriz bilgilendirirsen sevinirim.saygılar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)