2011 Kawasaki Ninja 250R - Fully Loaded - Ankara
-
Arkadaslar soz verdigim video ve resimleri bir de burdan paylasiyorum. Umarim begenirsiniz
Yorumlarinizi bekliyorum
Genel Bilgiler:
Sehir: Ankara
Model: 2011 Ninja 250R
Aksesuarlar: (tumu motora ozel uretilmistir ve motorun orjinalligini bozacak tek bir kesme delme yapilmamistir)
- Yoshimura TRC full carbon fiber eksoz (TR'de yok bu model!) (gercek karbon fiberdir ve inanilmaz hafiftir. Bacaginizi korumak icin krom aparati bulunmakta ayrica ek olarak takilabilen desibel azalticisi var),
- Yoshimura Bar Ends,
- K&N Hava Filtresi,
- Puig siyah racing on cam,
- Sinyal entegreli Custom LEDs USA Ninja250R Clear LED stop-Inanilmaz parlaklik (fren aninda programlanabilir sayida seri cakma ozelligi, acilista kisa demo mod-sinyal&stop flash-ve surekli demo mod acma),
- Custom LEDs USA LED Electronic Flasher Relay (sinyallerin cok hizli yanip sonmesini engeller),
- Custom LEDs USA Stage II Load Equalizer (sinyallerin ve paneldeki sinyal lambasinin surekli yanmasini engeller),
- Proton USA Ninja250R gomme LED sinyaller-Inanilmaz parlaklik (3 modlu:normal, flashli, yavas yavas yanip sonme ve surekli acik modu),
- Ninja250R Plakalik iptal kiti (resimdekilerin haricinde uzerine plaka lambasi ve sinyalleri de monte edebileceginiz ikinci bir alternatif plakaligi da mevcut),
- Ninja250R carbon fiber/aluminyum frame slider (grenaj koruma takozlari),
- Ninja250R carbon fiber/aluminyum swing arm slider (arka masa koruma takozlari/arka sehpa aparati),
- Uzunluk ve mesafe ayarli, dusme durumunda katlanan aluminyum manetler,
- Bikers Ninja250R ön fren hidrolik kapagi,
- Bikers Ninja250R arka fren hidrolik kapagi,
- Bikers Ninja250R hidrolik kapak koruma parcasi,
- Bikers Ninja250R on fren kaliperi,
- 150lik Pirelli Diablo Rosso II lastik,
- Keiti vida takimi,
- Keiti tank pad,
- 3M USA ithal carbon fiber yan panaller ve zincir koruma,
- Osram Night Racer uzun/kisa beyaz ampuller,
- v.s. v.s.
Produksiyon:
Bu arada motoru Mayis/Haziran gibi satmayi dusunuyorum arkadaslar. Ninja 250 dusunen arkadaslar ilan verene kadar buran ozel mesajla bana ulasabilirler (Model: 2011, Trafige cikis: 16.07.2011, KM: 4,600).
Reklamlar
-
Harika olmuş,bir satılık ilanı için fazla olmuş:D Keşke motorun fonksiyonlarını gösterirken kendiniz gözükmeseydiniz,daha etkileyici olurdu.
-
Pain adlı üyeden alıntı
Harika olmuş,bir satılık ilanı için fazla olmuş:D Keşke motorun fonksiyonlarını gösterirken kendiniz gözükmeseydiniz,daha etkileyici olurdu.
Hocam montajla ordan kendimi yok edecektim de onun icin gerekli videoyu silmisim yanlislikla :( Orasi oyle kaldi ne yazik ki. Baska planlar da vardi ama eklenecek ama video daha once iznim disinda paylasilinca tam bitmeden hevesim kacti :( Ilani verince artik telefon link v.s. eklerken kendimi keserim en fazla ordan
-
Bu işlerde sizin kadar iyi değilim ama , mesela sinyali göstermek için,çekimi sinyali açtıktan sonra yapıp diğer videolarla devam edebilirdiniz.Tabi şimdi tekrar çekmektense kendinizi silmek daha kolay olacaktır sizin için.Gerçekten çok beğendim,mükemmel bir çalışma...
-
Kurban olurum 5D Mark II'ye...
-
Video şahane fiyatı nedir reklam masraflarıyla beraber
-
bu ne be
-
çok güzle görünüyor fakat fotoğraflar imkanlara göre iyi değil...
-
resimlerde motorda çok güzel görünüyor eline sağlık
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
-
-
kemboo adlı üyeden alıntı
resimlerde motorda çok güzel görünüyor eline sağlık
Çok teşekkürler
-
ejlover adlı üyeden alıntı
@Pain
Haklisiniz sonuna kadar
Ama muzikle senkron acisindan biraz uzun bi video lazimdi elimde de bi o kalmisti
) O yuzden bastaki gereksiz kisimda duruyor. Ama o kisimda stop'un ilk acilisindaki parlamalari gozukuyor tavanda. Parlakligi biraz arttirip bakin bi ;)
@Gorkem
:D
@E_N
) 12 civari bir sey produksiyon masraflari haric :p
@erro
Tesekkurler. Ama imkanlara gore derken isik, ortam v.s. mi kastediliyor? Techizat mi? Sonucta amator olarak ugrasiyorum o yuzden isi bilen birinden tavsiye almak isime gelir.
aslında teçhizat olarak kastettim. ben de çok anlamam ama makro çekimlerin daha iyi olabilirdi...
-
Hocam şu resimlerin yüksek çözünürlüklülerini alabilir miyiz?
En azından duvar kağıdı yaparım
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
Güzel çalışma, 10 numara olmuş
Siyah, beyaz ve kırmızının uyumu çok güzel olmuş.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
Farların yanmasına kadar 10 nomero idi. Ondan sonra elle manuel olayı bozmuş.
Çekim, efekler ve müzik hoşuma gitti. Copy C yaptım.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
erro adlı üyeden alıntı
aslında teçhizat olarak kastettim. ben de çok anlamam ama makro çekimlerin daha iyi olabilirdi...
Hocam ne yazik ki makro objektifim yok. O nedenle belli focus araliklarina ve manuel focus yapmaya mahkumum
---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:44 ----------
metci adlı üyeden alıntı
Hocam şu resimlerin yüksek çözünürlüklülerini alabilir miyiz?
En azından duvar kağıdı yaparım
Hocam siz istediklerinizi soyleyin onlari yukliim. Her bi resim 6Mb sayfa kitlenir yoksa :D
-
ejlover adlı üyeden alıntı
Hocam siz istediklerinizi soyleyin onlari yukliim. Her bi resim 6Mb sayfa kitlenir yoksa :D
Videonun altındaki ilk resim varya, yandan görünen
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
-
-
CBR250R diye Orda Burda Nutuk Atıyoruz ama Motor Çok Güzel Olmuş Arkadaş !!!
Elinize Sağlık. (Durumum Olsa Alıyorum Diye Atlayacaklardan Biriydim)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler