bir ilan ancak bu kadar güzel olur.ilk önce tanıtım videosu sandım taki sizi görene kadar ellerinize sağlık mükemmel iş çıkarmışsınız bence.valla alıcı değilim ama öle bir yapmışsınız ki insan alıp gazlayası geliyor
bir ilan ancak bu kadar güzel olur.ilk önce tanıtım videosu sandım taki sizi görene kadar ellerinize sağlık mükemmel iş çıkarmışsınız bence.valla alıcı değilim ama öle bir yapmışsınız ki insan alıp gazlayası geliyor
herkes gibi bende, video ya da fotoğraflara da motorun haline de harika olmus demek icin yazıyorum.. insanın canını cektiriyor resmen video.
Fotoğraflar güzel çekilmiş yalnız motor poz verememiş.
www.erkakurye.com
off off mükemmel olmuş, egsozu çok beğendim.
Tekrar tekrar tesekkurler
Ilani verdim artik satiyorum motoru. Degerini bilecek bir arkadasa gitmesi umidyle:
http://www.motosiklet.net/forum/sati...arlariyla.html
hocam motor çok iyi duruyor maşşallah. kazasız belasız günlerde kullan. hatta ilk defa motora başlayan biri olarak yamaha r125 ile kawasaki ninja 250r arasında gittim geldim. ninja 250r dan soğutan 2 şey vardı. birisi 33hp sanki biraz güçlü başlangıç olur gibi geldi. 2. side o mobilet göstergeleri. herşey iyi ama o göstergelerde ne öyle. bence gösterge takımı eksik kalmış. r125 e de senin yaptıklarının aşağı yukarı aynı modifiyeleri yaptım. 250r alıncada aynılarını yapmayı düşünüyorum. + olarak mono kapak ve koso rx2 gösterge.... bence senin motorda gözüme eksik çarpan şey bir dijital gösterge...
Hocam daha motoru almadan KOSO'yu arastirmaya baslamistim ama is montaj detaylarina girince vazgectim. Motorun hiz sensorunden tutun hararet sensorune kadar komple degistirmeniz lazim. Radyator hortumunu kesip araya sensor koyma gibi islemler falan vardi ki sifir aldigim motorda kiyamadim tum bunlara. Ayrica iki parmak 20yil oncesinin casio kol saatleri gibi dijital bir gosterge olacagina mevcut beyaz zemin gosterge gayet guzel geliyor insanin gozune alisinca ;)
haklısın uğraştırıcı ve riskli. zannedersem sen uğraşmışsın motoru yaparken. ama ben seviste veya işi en iyi bilenlere başında durarak yaptırıyorum. yanlış anlama senin motor diye değil, genelde ninja 250r göstergeleri heleki eski siyah olanlar epey bir eleştiri alıyor. üzerindeki dainese montsa aynısından bendede var ) zevklerimiz aynı ;)
peki hiç motor modifiyesi araştırdınmı. ben biraz baktım ninja için pek bir bilgi bulamadım. mesela yzf r125 için 26hplik malossi kit var 182cc oluyor motor. fiyatıda 1000tl gibi. beyin, piston, egzantirik, silindir kiti...
Ben de 5 yıl araç modifiyesiyle uğraştım. Yüksek mühendisim, bunlar devede kulak işler. İşin ehli derken? : )) Koso'nun montajını da yapamam demedim zaten. Rahatlıkla yaparım. Ama motora yazık. İkisi farklı söylemler.
Yine de tüm işleri Ulusan Motor servisinde yaptım ustalarla beraber.
Turbo kite kadar pek çok modifiye ekipmanı var Ninja250'ler için yurtdışında ama bana göre gereksiz.
Hazır beyazmış, alasım geldi. Video gayet başarılı olmuş tebrikler.
www.motorumla.net
sesi reelde dinleme fırsatım olsaydı keşke, videoda, yoshi olmasına rağmen sesi bitik çıkıyor.. benim çinlinin bile sesi daha iyi diyebilirim ^^
Estagfurullah hocam.
Güzel bi video olmuş kawasaki satın alır bu videoyu demedi deme
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
Güzel bi ninja yada süper
uğur kardeş sana birşeyler danışıcaktım müsait sen cvp yazarmısın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)