Arkadaşlar Nasıl Olmuş ESD ben beğendim Gayet Hoş Olmuş farklı Antalya Kumluca dan
yuvarlak kafaya çevirmişler.Enjeksiyonu iptal edip Düz karbüratör Takılmış.
Arkadaşlar Nasıl Olmuş ESD ben beğendim Gayet Hoş Olmuş farklı Antalya Kumluca dan
yuvarlak kafaya çevirmişler.Enjeksiyonu iptal edip Düz karbüratör Takılmış.
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
yazık olmus motora
www.erkakurye.com
yazık olmus motora
yazık olmuş motora....
Bi motor ancak bu kadar çirkinleştirile bilir heralde
Sado
Motora baktım antalyadır dedim haklıymışım... Yazık
__To Be Or NoT tO be__
apaçiliğin adi ne zaman modifiye oldu
Modifiye derken aynaları sökmek ve plaka iptal etmek kasdediliyo heralde. motor güzelliği: 0 apaçilik: %100
:D Egzos koltuğun altında olsa daha iyi olurdu
o kadar uğrasana kadar gidip bi takım lastik alsa daha hayırlı bi iş yapmış olurdu en azından daha güvenli bir alete binermiş
para fazla olunca nereye sürceğini şaşırmış hiç güzelde olmamış hemde aynasız
bu kawasaki bir başka dostummm
yazık olmuş motora...
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
e yazık olmuş motora.
yamaha bu motoru görse apan kişiye dava açardı.Abi bu ne
Hadi herşeyi göz ardı edelim ama millet karbüratörden bıktı adam enjeksiyonluyu değiştirmiş karbüratöre.Adamlar boşunamı yeni model çıkardılar keşke bu arkadaş gidip eski bi model alsaydıda en azından fazla zararı olmazdı.Hem şu jantlardaki renklerde resmen sonradan kazalı motor toplanmış gibi duruyor.
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
Bu örnekle birlikte bu tür motorların modifiye kaldırmayacağını anlamış olduk,en hayırlısı @dürümdöner'in dediği gibi bi çift mişlen lastik,jant şeridi,tankped ve koruma demiri ötesi hem görsel hem maddi açıdan kayıp
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
Yamaha nın mok yemesi....sen niye sinyal ayna koyuyon ki motora....özellikle Antalya'da
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
harbiden 46 numara olmuş
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)