adam mühendisler yapamamış diyip cingentuning e çevirmiş :D
adam mühendisler yapamamış diyip cingentuning e çevirmiş :D
Mustafa Kemal Atatürk
Yamaha bu motoru sakın görmesin , motorun kötü tanıtımından dolayı dava açabilir
yaaa bu yamaha ya şikayette bulunacağım artık... Bi motora neden ayna ve plaka yeri koyuyorlar ki anlamıyorum hem boşa masraf ediyorlar hemde çok kötü duruyor .... Değil mi antalyalı kardeş .. Tutmuşlar bide esd kasaya mikuni karbüratör koymuş... Yav bu mühendisler işi hiç bilmiyor
antalyalılar böyle modifiye yapcaklarına motorlarını yıkamıyı öğrensinler ilk
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
ben olsam sadece kafayı klasik yaparım başka da bişeye dokunmam
Bu apaçilerin soyu ne zaman tükenecek? Şahsen bıktım artık bu tiplerin motosikletlerini görmekten.Öldükleri zaman bile üzülmüyorum.
harbiden yazık olmuş motora :(
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
la bu motor zaten enjeksiyonlu değil mikuni bs bilmemkaç karbüratör var.Arka metal hariç gerisi boş iş olmuş bence.
ESD lerde diğer ybr'ler gibi aynı sonu yaşayacak yakında hoparlorlu teypli soba borusundan egzoslu ESD ler gorcez demekki
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
bence jantları sarı yerine beyaza boyamalıydı. Motora tecavüz etmişler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)