Trafiğe kapalı alanda,full koruma ile yapılmıştır.
Motor tamamen orjinal ve üzerinde shinko lastikler vardır.
Kaskı yere sürtene kadar devam, daha öğrenme aşamasındayız
Trafiğe kapalı alanda,full koruma ile yapılmıştır.
Motor tamamen orjinal ve üzerinde shinko lastikler vardır.
Kaskı yere sürtene kadar devam, daha öğrenme aşamasındayız
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
çok güzel bende de dönüşlerde sorun var tam yatırıyorum motoru korkup topluyorum motoru
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
hacım sen o telefonumu açsaydın sana Gürcü şarabı alıcaktım,sen kaskı eritirdin o asfaltta. Tebrikler diyorum ve bu hareketin öğreticisi olan Görkem kardeşime sevgilerimi yolluyorum
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
Sonunda ya sürat haricinde Hyosung'un limitlerini zorlayanlar var.Viraj konusundada marifetliymiş meğer.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Hacım ben bundan sonra her ay Gürcistan'a geçerim, telefonumu bekle bir daha da bu kadar erken uyuma
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
Ali azimli ve yapmayı kafaya koydumu inadına yapmaya çalışan motor konusunda karakteri güçlü....Bir gün zaten başarıcağını biliyordum Bundan sonra çalışmalarda mümkün olduğunca beraber olucak gelişicek.... Baksın görsün herkez shinko kötü lastik diyenler tamam sert hamurlu lastik fakat ısıtınca çokta başarılı ...bu iş marifete bakar bahanelerle olmaz....
Bence Aliyi tebrik etmelisiniz... yaptığı kolay değil üstelikte bu kısıtlı imkanlarla....
Dikkatli sür ali başarılar Biliyosun ben sonrasında grenajı çizdiri vermiştim lastiğe fazla güvenipte... ;)
bu arada Can abim yorumun için bende ayrıca teşekkür ederim... ama ali kendisi bunu başardı ben sadece öncü olarak başardığımdan bir nebze yapılabiliyor olduğunu ön görerek motoruna güvenmesini belki sağlamışımdır...
sıra sağ tarafa diz vermeye geldi... bende hep sola çalışmıştım..
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
bak doru söle :D motor duruyodu ve sen dizinle destek olurken çektiler demi :D
!?
Süper valla İnşallah kazasız belasız yatırmaya devam. Selamlar...
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
ulen Ali senin yüzünden gıp gıcır ybr'yi satıp comet alcam sonunda yağlayıp ballayıp durma motoru
azminden dolayi tebrik ederim, bu hareketler ciddi pratik ister. ancak sanki daha önceden facebook ta görmüştüm seni bu hareketleri yaparken?
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
valla iyi cesaret
bende rr olsa bile yatmazdım heleki orginal lastikle
Mustafa Kemal Atatürk
arkadaş bende hyosung olsa yine yapmam kıyamam bea cızılır falan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)