1. resimdeki tarzda takılırsa çok fonksiyonel oluyor özellikle arabaların aralarından geçerken arabaların aynalarına takılmıyor
1. resimdeki tarzda takılırsa çok fonksiyonel oluyor özellikle arabaların aralarından geçerken arabaların aynalarına takılmıyor
http://www.google.com.tr/imgres?q=Hy...8&tx=126&ty=83
Ducati bu işte 10 numara Hypermotard 796
Hypermotard ın aynaları katlanıyor
Hocam o 1. fotodaki kendi motorunuza taktığınız aynayı nereden bulabilirz acaba,benim windys'dede güzel durur diye düşünyorum
Farkı bir tarz. güzel durmuş
hypermotard'ın ayna elcik sinyal kombinasyonu gerçekten etkileyici bir tasarım! benimde çok hoşuma gidiyor!
Bu türde ıncık-cıncık aksesuar ve aparatlara bende çok meraklıyım, aynalar güzelmiş.
ben de resim eklemek istedim, gidonda ki denge topuzlarında elcik ve fren manetlerini korumaya yönelik ayrodinamik parçanın ismi; Rizoma ProGuard System diye geçiyor!
o aynaları ve manet korumalarını nerden buluruz TÜRKİYE de bulabılırmıyız??
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
anes motor (istoç) gidin ve çeşitli rizoma aksesuarları vardır görüceksiniz, bende oradan temin ediyorum o tip aksesuarları.
o aynaları 2.5 tl ye bisikletçiden aldım (bisiklet aynası) :D biraz dandik ama zaten bana sadece sapları lazımdı.aynalarını söküp geniş açılı (120 derece) yuvarlak ayna taktım 5 lira da ona verdim . . triumph sahibi olmadım ama şimdilik aynalırına sahibim . ve aynayı takdıktan sonra motorun havayı acayip değişti.artık daha sexy.anlatamam acayip şekil oldu.
fotoraf ekleyemedim ama görüntü olarak şunun aynısı
hocam ne yaptın sen sana demedim, sadece alıntıladım.
çalan kimse ona söyledim.
ama bi dakka!!!
bu ayna benim aynanın aynısı!!!
şaka bir yana on numara olmuş. ben de kör nokta aynalarımı oraya takmak isterim. aynaya takınca normal aynada görüntü kaybı oluyor. ama şu an farkettim, arkaya bakacakken oraya 2. kez gözümüzü çevireceğiz ve ön tarafa bir saniye daha az bakacağız. zaten benim gibi önünden çok arkasını kontrol eden biri için sakat olur. en iyisi tüm aynaları gidona takmak...
---------- Post added at 02:52 ---------- Previous post was at 01:58 ----------
sol aynadaki boşluğu görüyor musunuz
italyan motorları bu sistemi kullanıyo bence çok gıcık bir sistem
hani tarz meselesidir belki yorumum yanlıştır dicem ondada bu aynalar normali gibi işlev görmiceğini düşündüğümden yorumumu yapıyorum
Mustafa Kemal Atatürk
arkadaşlar hyosung gv 650 kullanıcısıyım.gidon sonu ayna alıcam.fakat elcikleride değiştirmem gerekiyormu???bide tavsiye ettiğiniz bir siteden almak istiyorum.önerilerinizi bekliyorum...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)