Eskişehir Sonbahar Motosiklet Şenliği 23-25 EYLÜL 2011
Reklamlar
-
Sevgili ESKİŞEHİR'li motosever dostlarımız..E.E başkanı faruk yayla ile bir süredir çalışmalarını yaptığımız ESKİŞEHİR SONBAHAR MOTOSİKLET FESTİVALİ'nin çalışmalarını tamamlamış bulunmaktayız..Çalışmalarımızın en başından beri bizlere destek olan ve yardımlarını esirgemeyen başta Odunpazarı belediye başkanımız sn.BURSAN SAKALLI'ya,başkan yardımcısı sn SAFFET ÇALEN, O.pazarı belediyesi kültür md.sn.HARUN YOLDAŞ'a verdikleri destekten dolayı ,Eskişehir'de motosikletli organizasyonlarımızı birlikte yapmaktan mutluluk duyduğum ve bu organizasyonun gerçekleşmesinde katkıları ve çalışmalarından dolayı sevgili arkadaşım Eskişehir enduro klubü başkanı sn .FARUK YAYLA 'ya SONSUZ TEŞEKKÜRLER...
Festival boyunca sabah kahvaltısın ve açık büfe ücretsiz..
Festivalde konaklayıcılara ( çadır numaralarına göre) 1 adet çekilişle motoran marka 125 cc motosiklet hediyemiz,ayrıca yine bir adet çekilişle dağ bisikleti hediyemiz.
Katılımcılara çeşitli hediyeler..
TÜM ANATOLİARDİERS ÜYELERİNİN VE TÜM MOTODOSTLARIMIZIN DESTEKLERİNİ BEKLERİZ..
CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN
FESTİVAL PROĞRAMI
23.10.2011 CUMA
12.00 KAMP AÇILIŞI
GELEN GRUPLARIN KARŞILANMASI
14.00 TURNUVALAR-YARIŞMALAR
18.30 AKŞAM YEMEĞİ KUMANYA DAĞITIMI
GECE ATEŞİ
KONSER.
24.10.2011 CUMARTESİ
08.00-10.00 AÇIK BÜFE SABAH KAHVALTISI
11.00 ŞEHİR TURU KORTEJ HAREKET
12.00 ODUNPAZARI MEYDANI MEHTERAN GÖSTERİSİ
12.30 -13.00ATATÜRK ANITINA ÇELENK KOYMA-SAYGI DURUŞU-İSTİKLAL MARŞI
14.00KAMP ALANINA DÖNÜŞ.
15.00 MOTOSİKLET YAVAŞ SÜRÜŞ YARIŞMASI
16.30 18.30 YARIŞMALAR.
18.30- AKŞAM YEMEĞİ İKRAMI
19.00 ŞENLİK ATEŞİ YAKILMASI-HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ
19.00 O.PAZARI HALK OYUNLARIN EKİPLERİ GÖSTERİSİ
19.30 0.PAZARI BELEDİYESİ POP MÜZİK KONSERİ
20.30 YOĞURT YEME YARIŞMASI ( 4 ADET 1.gr.lık altın ödüllü)
21.00 ÖDÜL TÖRENİ-KATILIMCI KLUPLERE PLAKET DAĞITIMI.
24.00 KONSER SONU.
25.10.2011 PAZAR
07.30 -10.00 AÇIK BÜFE KAHVALTI
Tüm motosiklet net üyeleri davetlimizdir.Sadece çadırlarınızı -uyku tulumlarınızı benzininiz dodurup sağlıkla sıhahhtle gelin.Gelemeyenler çok şey kaçıracağını söylemek isterim..
[COLOR="Red"]GTR 1400 [/COLOR](AMİRAL GEMİSİ)
Reklamlar
-
camiamıza hayırlı uğurlu olsun eskişehirde görüşmek üzere
-
oradayız allahtan bi mani olmazsa
-
Serdar abi döktürmüşsün yine. İnşallah nasib olursa Denizli ve Isparta dan üç motorla geliriz. (Kendi adıma)
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
-
ist eskişehır arası kaç km re halbuki defalarca gıttım eskışehıre ama kaç km re hiç bamadım gerek duymadım .gogle amcayada sormayacağım maksat burası şenlensın konu güncel kalsın .
-
gitsem iyi olacak izin almam lazım işyerinden verirlerse
-
Cevap veriyorum 272 km
---------- Post added at 00:12 ---------- Previous post was at 00:08 ----------
Senelik iznimin son günlerine denk gelmesi ve iznimin böyle güzel bi festivalle sonlanması gerçekten süper olacak oradayız inş.
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
-
-
Motosiklet severler haydi festivale
-
nezih77 adlı üyeden alıntı
oradayız allahtan bi mani olmazsa
geliyoruz geliyoruz olmaz hiçbirşey ben hazırım =) uzun yol istiyorum ya =)
-
festivale ilgi büyük maaşallah...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
eskişehir yolcusu 5 kişi olduk şimdiden
-
2011 yılında yapılan bir çok festival ile ilgili organizasyon bolluğundan biz motossikletseverlerin ya kafası karıştı,yada cebi ..Sadece benzini doldurup geleceniz ve organizasyon içersindeki bir çok aktiviteden inanılmaz zevk alacağınzı düşünüyor ve buna göre hazırlıklar yapıyoruz..Gelemeyen,katılamayan sonrasında çok pişman olacağını söylemek isterim.Hepte böyle olmazmı?..Tuh be keşke gitse idim..Haydi arkadaşlar..Biliyorum okullar açıldı izinler bitti..KONYADAN-ANKARADAN-ANTALYADAN-ISPARTA -DENİZLİDEN-AFYONDAN-KÜTAHYADAN -BALIKESİR-BURSADAN-ADAPAZARI-KOCAELİDEN-BOLU-DÜZCEDEN bir kaç saatlik uzaklıkta bir yerdeyiz..Herkesi bekliyoruz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------
Birde Motosiklet net afişinizi assanız ne güzel olur..''Motosiklet net .BURADA ''
-
kalsit adlı üyeden alıntı
2011 yılında yapılan bir çok festival ile ilgili organizasyon bolluğundan biz motossikletseverlerin ya kafası karıştı,yada cebi
..Sadece benzini doldurup geleceniz ve organizasyon içersindeki bir çok aktiviteden inanılmaz zevk alacağınzı düşünüyor ve buna göre hazırlıklar yapıyoruz..Gelemeyen,katılamayan sonrasında çok pişman olacağını söylemek isterim.Hepte böyle olmazmı?..Tuh be keşke gitse idim..Haydi arkadaşlar..Biliyorum okullar açıldı izinler bitti..KONYADAN-ANKARADAN-ANTALYADAN-ISPARTA -DENİZLİDEN-AFYONDAN-KÜTAHYADAN -BALIKESİR-BURSADAN-ADAPAZARI-KOCAELİDEN-BOLU-DÜZCEDEN bir kaç saatlik uzaklıkta bir yerdeyiz..Herkesi bekliyoruz..
Birde Motosiklet net afişinizi assanız ne güzel olur..''Motosiklet net .BURADA ''
işte o afiş bende her ne kadar küçük olsa da afiş işte ,
gelebilirsek asarız.......
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
takendy adlı üyeden alıntı
işte o afiş bende her ne kadar küçük olsa da afiş işte ,
gelebilirsek asarız.......
MOTOSİKLET NET ÜYELER: 88.975..% 1 gelebilse 889 kişi rekor katılım
-
Bir aksilik olmazsa oradayım cumartesi günü..
-
arkadaşlar sahsen ben gelmeyi cok isterim ama ne yazikki sartlardan ötürü gelemiyorum hafta sonlarim dolu gidecek olan arkadaşlara kazasiz belasiz bol eglenceli yolculuklar dilerim bol bol fotograf çekin bizde artık fotograflardan bakarız gelecekleri listeleseniz daha rahat hareket edersiniz kanımca şimdiden iyi eglenceler diliyorum wuuu keske gelebilsem :(:(:(
-
İstanbuldan gidecek varmı beyler..........272 km yani 2 saatte ordamıyız....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
İstanbuldan gidecek varmı beyler..........272 km yani 2 saatte ordamıyız....
Benim için 4 saat çok istiyorum ancak 24 ü çalıştığım için malesef
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)