Eskişehir Sonbahar Motosiklet Şenliği 23-25 EYLÜL 2011
Reklamlar
-
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
İstanbuldan gidecek varmı beyler..........272 km yani 2 saatte ordamıyız....
Ne olsu be kuşmusun mubarek :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:31 ----------
Bir aksilik olmazsa 4 motor gelme ihtimalimiz var bir motorlu arkadası artcısı ile ikna etmesi kaldı :D İstanbuldan gece iş cıkışı cıkıcaz yola 10-11 gibi olcak sanirim.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Reklamlar
-
Arkadaşlar Dostlar buyrun gelin hava açık
-
Yıllık izinimi Yalova'da değerlendirdim.Keşke tarih daha önceden belli olsaydı da 1 hafta daha izin alıp Eskişehir'e de gelebilseydim.Cumartesi akşam işten çıkıp vardiya değişiminden dolayı Pazar akşamı işe gideceğimden dolayı, içime oturacak bir festival olacak sanırım. :(
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
-
Pazar sabahı iki motor 9 gibi ankaradan yola çıkacağız. Ortalama hız 80 km katılmak isteyen olursa msj atabilir
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
-
-
Herşey tamam. Allah nasib ederse sabah 07:00 da Denizli den tek tabanca CBF 150 nin tekeri döner. Tüm katılımcılara Allah tan kazasız belasız yolculuklar diliyorum. Görüşmek üzere.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
-
GÜNTEKİN adlı üyeden alıntı
Herşey tamam. Allah nasib ederse sabah 07:00 da Denizli den tek tabanca CBF 150 nin tekeri döner. Tüm katılımcılara Allah tan kazasız belasız yolculuklar diliyorum. Görüşmek üzere.
Görüşmek üzere.
-
Bir aksilik olmaz ise pazar sabahı Ankara'dan yola çıkmayı planlıyorum bende, katılmak isteyenler olursa ortalama 130-150km hızla gideceğim, katılmak isteyen arkadaşlar özel mesaj kanalıyla ulaşabilirler bana.
Ben Giderim O Gider, Altımda Tin-Tin Eder
-
ilkerrrr adlı üyeden alıntı
Bir aksilik olmaz ise pazar sabahı Ankara'dan yola çıkmayı planlıyorum bende, katılmak isteyenler olursa ortalama 130-150km hızla gideceğim, katılmak isteyen arkadaşlar özel mesaj kanalıyla ulaşabilirler bana.
Yolda 70-80 giden iki motor görürsen selam vermeyi unutma o biziz
-
zenon adlı üyeden alıntı
Ne olsu be kuşmusun mubarek :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:31 ----------
Bir aksilik olmazsa 4 motor gelme ihtimalimiz var bir motorlu arkadası artcısı ile ikna etmesi kaldı :D İstanbuldan gece iş cıkışı cıkıcaz yola 10-11 gibi olcak sanirim.
Yahu ne olacak black bırd..... 200 kapattıkmı arasıra mecburen 100-120 olacak 2 saate kalmaz ordayız ....yalnız temde 250 altına düşmemek lazım.....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
buberk adlı üyeden alıntı
Geç çıkarım diye düşünüyorum ben 10-11 gibi, yolda denk gelirsem takılırım arkanıza birlikte devam ederiz )
-
ilkerrrr adlı üyeden alıntı
Arkadaşım festival için pazar günü gelmeyi düşünürsen festival alanında kimseyi bulamıyabilirsin çünkü festivaller genelde pazar günü sona erer ve şehir dışından gelenleri pazar sabahı dönüş hazırlıkları başlar ve en geç öğlen festival alanı boşalıverir onun için cumartesinden gelmeniz gerekiyor ama sadece yol yapıcam benimde Eskişehir de işim vardı derseniz onu bilemem saygılar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:19 ----------
buberk adlı üyeden alıntı
Sözüm sizin içinde geçerli.
-
Cihat Taygut adlı üyeden alıntı
Arkadaşım festival için pazar günü gelmeyi düşünürsen festival alanında kimseyi bulamıyabilirsin çünkü festivaller genelde pazar günü sona erer ve şehir dışından gelenleri pazar sabahı dönüş hazırlıkları başlar ve en geç öğlen festival alanı boşalıverir onun için cumartesinden gelmeniz gerekiyor ama sadece yol yapıcam benimde Eskişehir de işim vardı derseniz onu bilemem saygılar.[COLOR="Silver"]
Cumartesi gecesi Ankara'da olmam gerektiği için ancak pazar günü gelebileceğim, biraz yol yapayım diyordum buda bahane olacak gibi Ama dediğiniz gibi saat 12.00 - 13.00 gibi geldiğimizde bomboş olacaksada festival alanı, gelmeye gerek yok gibi :/
-
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
Yahu ne olacak black bırd..... 200 kapattıkmı arasıra mecburen 100-120 olacak 2 saate kalmaz ordayız ....yalnız temde 250 altına düşmemek lazım.....
Siz yinede dikkatli ve sakin olun arkadaşlar.
-
Cihat Taygut adlı üyeden alıntı
Arkadaşım festival için pazar günü gelmeyi düşünürsen festival alanında kimseyi bulamıyabilirsin çünkü festivaller genelde pazar günü sona erer ve şehir dışından gelenleri pazar sabahı dönüş hazırlıkları başlar ve en geç öğlen festival alanı boşalıverir onun için cumartesinden gelmeniz gerekiyor ama sadece yol yapıcam benimde Eskişehir de işim vardı derseniz onu bilemem saygılar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:19 ----------
Sözüm sizin içinde geçerli.
Evet biz eskişehire zaten gelecektik festivalde olunca tabi uğramadan olmaz forumdan arkadaşlar cuma gününden çıkmışlardı yola. Cumartesi mesai yapanlar anca pazar günü gelebiliyor malesef. Maksat yol yapmak biz ilk defa yola gidiyoruz
-
Eeee arkadaşlar nasıl geçti festival paylaşım yokmu
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
-
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Eeee arkadaşlar nasıl geçti festival paylaşım yokmu
festival çok güzeldi arkadaşlar, organizasyon, insanlar herşey çok güzeldi çok eğlenceliydi. Kortej çok güzeldi, ortam çok güzeldi ama resim konusunda ben yardımcı olamayacağım anatolian riders ın sitesinde bi kısım resim var, bilginize.
-
Bir akilik oldu ve gidemedim :( bari resimleri paylaşında içimiz şenlensin...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
Festivale gitmedim ama Ankara'ya dönüş yolunda olan birçok arkadaşı gördüm Son gün festival yerini boş bulursunuz tavsiyesi üzerine 6 motor Ankara - Polatl - Duatepe - Yassıhöyük- Yunus Emre - Mihallıçık - Nallıhan - Güdül - Ankara rotalı yaklaşık 500km lik bir tur yaptık ^_^
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)